2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Yarasın bebişine 🥰 ay çok heyecanlı inşallah Allah'ın izniyle sağlıklı ilerlerse buradaki çoğu kişiyle doğumlarımız yakın zamanlarda olacak birbirimizle paylaşacak çok şeyimiz var daha🥰
İnşallah. Gerçekten aynı dönemde çok bebis olacak. Sağlıkla gelsin hepsi. 🙏🙏

Ben doğal içerikli ürün arayışına girdim siveno diye bi marka var bebekler içinde kullanılıyor içeriği baya temiz o markadan roll on siparişi verdim şimdi Trendyolda ikinci ürününe 1 TL yapmışlar bakmak isterseniz aklınızda olsun kızlar 😀
Burada bi bakarım ❤️

Ben doğal içerikli ürün arayışına girdim siveno diye bi marka var bebekler içinde kullanılıyor içeriği baya temiz o markadan roll on siparişi verdim şimdi Trendyolda ikinci ürününe 1 TL yapmışlar bakmak isterseniz aklınızda olsun kızlar 😀

Birde bişi dicem ben çok tatlı arıyorum ya öyle kuru kayısı falanda kesmiyor varmı yiyen bu dönemde birşey olur mu dersiniz ha bide pringles 😂 bazı alışkanlıklar peşimi bırakmıyor korkudan yemiyorum da ama hep aklımda 😂😂

Ay bende aylardır cips yemiyorum ama olsa 3 paket yerim herhalde 😂 valla tatlı annem ablam falan yaptıysa yiyorum

Ay bende aylardır cips yemiyorum ama olsa 3 paket yerim herhalde 😂 valla tatlı annem ablam falan yaptıysa yiyorum
Ahahahah bende aylardır yemiyorum cipste değil özellikle pringles çekiyor canım geçen akşam almış eşim 5 tane korka korka yedim şimdi de almıyım yemiyim diye en üste koymuş o bana bakıyor ben ona 😂

Birde bişi dicem ben çok tatlı arıyorum ya öyle kuru kayısı falanda kesmiyor varmı yiyen bu dönemde birşey olur mu dersiniz ha bide pringles 😂 bazı alışkanlıklar peşimi bırakmıyor korkudan yemiyorum da ama hep aklımda 😂😂
Bende baya zorlanıyorum cipse filan değil benim tatlı şeylere zaafım var 😁 ama dün yedim ya

Back
X