2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Canım ben 31 mayısta gece regli oldum hastaneyi bugün aradım 5 Haziran pazartesi sabah doktor ilk rahim kontrolünü yapacak adetin 5. Günü oluyor ilk denememde de 5. Gün gitmiştim ondan sonra 3. Gün gittim ama covidden iptal oldu şimdi 2. Deneme için yine 5. Günü çağırdılar hayırlısı bakalım rahim kalınlığına ve e2 değerime bakacaklar sonra yine çağıracaklar yine rahim ve e2 bakılacak o zaman transfer tarihi verirler önceki deneyimlere göre adetin 18.-19. Günü transfer olmuş olurum her şey yolunda giderse
Çok şükür o günleri geride bıraktım, bugün son ölçüm 9,22 oldu. Haftaya çarşamba transfer günüm. Muhtemelen tam istenen kalınlığa ulaşmış olur, yarın göbekten iğnelerime başlıyorum şimdilik her şey yolunda.

Transfer yapan arkadaşlar kortizonu kaç gün kullandınız? Benim merkez 3 ay bütün gebelerine kullandırıyormuş, malum her merkezin süreci farklı, bu süreçte sizde neler oldu? Paylaşırsanız sevinirim bazı arkadaşlar kortizon zararlı diyor.

Çok şükür o günleri geride bıraktım, bugün son ölçüm 9,22 oldu. Haftaya çarşamba transfer günüm. Muhtemelen tam istenen kalınlığa ulaşmış olur, yarın göbekten iğnelerime başlıyorum şimdilik her şey yolunda.
Senin transfer benim de test günüm yaaa 😂

İğneni de yaparsın cesaret et halledersin ben kendim yapıyorum hep progestan iğneyi de koldan yapıveriyorım uçları zaten ince insilun iğnesi 🤗
Ya bu progestonun yerine göre etkisi değişiyor mu. Kimine kalçadan kimine göbekten sana koldan. Bugün üst üste 2 defa popomu deldirmek zorunda kaldım 😂 hemşire bakmamış reçeteme 2 ampul olduğunu . Çıkarken kutuyu kontrol ettimde bitane daha yaptırdım. Deseydin diyolar.

Dedim koldan yaptırayım, yok dedi merkez, kalçadan yaptırayım, yok illa göbekten doğrudan yerine mi yapıyoruz nedir 😂
Ya bu progestonun yerine göre etkisi değişiyor mu. Kimine kalçadan kimine göbekten sana koldan. Bugün üst üste 2 defa popomu deldirmek zorunda kaldım 😂 hemşire bakmamış reçeteme 2 ampul olduğunu . Çıkarken kutuyu kontrol ettimde bitane daha yaptırdım. Deseydin diyolar.

Kızlarrrrrrr heyecandan öleceğim transfer tarihim netleşti, ne olur dualarınızdan eksik etmeyin, transfer tarihi belli olmuşken artık progesteron a da başlıyorum, göbekten iğne önerdi doktorum, bileniniz var mı yapanınız var mı zor mu yardımcı olabilir misiniz acaba?

Büyük gün 7 Haziran
Hayırlı olsun❤️ karından progesteron hiç zor değil zaten incecik insülin iğnesi gibi iğneyle yapılıyor ilaç da yakmıyor korkcak hiçbir şey yok❤️

Transfer yapan arkadaşlar kortizonu kaç gün kullandınız? Benim merkez 3 ay bütün gebelerine kullandırıyormuş, malum her merkezin süreci farklı, bu süreçte sizde neler oldu? Paylaşırsanız sevinirim bazı arkadaşlar kortizon zararlı diyor.
Ben transferden önce 5 gün kullandım sadece prednol 16mg

Dedim koldan yaptırayım, yok dedi merkez, kalçadan yaptırayım, yok illa göbekten doğrudan yerine mi yapıyoruz nedir 😂
Progesteronun bir çok çeşiti var bazıları ıntramuskuler yani kas altı onlar kalçadan yapılıyor bazıları subkutan yani deri altı onlar da karın bacak ve kol gibi bölgelerden kendin yapabiliyorsun. Bende hepsi var bakalım bütün tuşlara basıyoruz :D

Progesteronun bir çok çeşiti var bazıları ıntramuskuler yani kas altı onlar kalçadan yapılıyor bazıları subkutan yani deri altı onlar da karın bacak ve kol gibi bölgelerden kendin yapabiliyorsun. Bende hepsi var bakalım bütün tuşlara basıyoruz :KK70:
Rastgelsin inşallah. Kevgire döndük . Rabbim boşa çıkarmasın emeklerimizi

Kızlar selamm. Benim adetim 7sinde başlıyor. Transfer bayrama gelebilir. Bayramda yapılıyor mu işlem bilginiz var mı

Back
X