• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Full yatmayın kalkın rahim için kan akışıda önemli . Ayrıca sıcak olmayan su ile hemen duş alıp çıkın . Küveti doldurup yatmayın çok kaynar duş almayın yeter
Aynen dediğiniz gibi biraz yatıp biraz dolanıyorum evin içinde. Duş için dediğiniz gibi hemen bi girip çıkayım kokacam yoksa iyice 😅

Bugün transferimin ilk günü, eşim dikkat ettiğin için mi böylesin, yoksa böyle olduğun için dikkat ediyorsun, gören beni 5 aylık hamile sanır 😂
Yapabildiğin kadar naz yap ben normalde her işimi kendim halleden bi tipim ama bu sefer belkide sadece10 günüm vardır diye azcıkta olsa nazımı işimi yaptırıyorum😂
Aynı ben 😂 güzel anlatmışsın bence yalnız değilsin 😍
Ohh sevindim. Bazen bi sızı duyuyorum ohh diyorum orda herhalde insan acı çektiği için sevinir mi çok garip ya. Şimdi böyleyse bu annelik nasıl bi duygu tahmin bile edemiyorum. İnşallah isteyen herkes hayırlısı ise bu duyguyu yaşar 🙏🏼
Ben düşünmemeye çalışıyorum , aklıma geldiğinde bebeklerimin karnımda olduğunu hayal ediyorum hep. Psikolojiyi dengede tutmak çok zor gerçekten.
Bende senin gibiyim. nedensizce elim sürekli göbeğimde sanki 9 aylık hamileyim 😂
Çok zor gerçekten delilikle akıllılık arası bi yer bide ultrason kağıdı verdiler arada gidip onu seviyorum sonra diyorum kendine gel 🤣

Yapabildiğin kadar naz yap ben normalde her işimi kendim halleden bi tipim ama bu sefer belkide sadece10 günüm vardır diye azcıkta olsa nazımı işimi yaptırıyorum😂

Ohh sevindim. Bazen bi sızı duyuyorum ohh diyorum orda herhalde insan acı çektiği için sevinir mi çok garip ya. Şimdi böyleyse bu annelik nasıl bi duygu tahmin bile edemiyorum. İnşallah isteyen herkes hayırlısı ise bu duyguyu yaşar 🙏🏼

Çok zor gerçekten delilikle akıllılık arası bi yer bide ultrason kağıdı verdiler arada gidip onu seviyorum sonra diyorum kendine gel 🤣
Elinde olsa bana eliyle yemek yedirecek, o da çok heyecanlı. Hani elimizi kolumuzu nereye koyacağımızı bilemiyoruz. Çocuklar gibi heyecanlıyız bence azıcık da görmemiş olabiliriz. Çok yeğen baktım kardeşlerimin büyütmesine katkım var ama bunun görgüsüzlüğü başka 😂🫶

Elinde olsa bana eliyle yemek yedirecek, o da çok heyecanlı. Hani elimizi kolumuzu nereye koyacağımızı bilemiyoruz. Çocuklar gibi heyecanlıyız bence azıcık da görmemiş olabiliriz. Çok yeğen baktım kardeşlerimin büyütmesine katkım var ama bunun görgüsüzlüğü başka 😂🫶
Aynen öyle onlar bizden heyecanlı oluyolar nedense biz biraz daha farklı açılardan bakabiliyoruz sanırım ☺️

Benim de transfer tarihim belli oldu. 23 Haziran . İnşallah bı aksilik çıkmaz 🙏🙏 ve tabi yine ilaca başladım. 6 tane verdi DR. 🤪
Şimdiden nasıl 23 haziranı söylediki doktor ? Onu anlamadım aslında rahim e ultrason yaparak ve kan alarak bakılır ve transfer tarihi o şekik netleşir . 14/20 gün arası genelde olur . Ama asla net değildir günleri .

Kızlar günaydın şimdi idrar testi yaptım ama sonucu pek anlamadım .lütfen bakar mısınız?

Eklentiler

• IMG_20230608_072329.webp
    IMG_20230608_072329.webp
    5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20230608_072319.webp
    IMG_20230608_072319.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20230608_072317.webp
    IMG_20230608_072317.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 50
Hemen hastaneye kooosssss kan testine

İlk tup bebek denemeniz mi?
Evet . Aslında 3 aşılama , yumurta takibi, iki defa yumurta toplama işlemi. Hızla düşen amh . Yaşım 31 ,24 haziranda 2 senem olacak.
ilk defa 29 Mayıs'ta iki embriyo transferi oldum . Grupta en karamsar olan bendim . Şuan şoktayım ne diyeceğimi bilmiyorum.

Evet . Aslında 3 aşılama , yumurta takibi, iki defa yumurta toplama işlemi. Hızla düşen amh . Yaşım 31 ,24 haziranda 2 senem olacak.
ilk defa 29 Mayıs'ta iki embriyo transferi oldum . Grupta en karamsar olan bendim . Şuan şoktayım ne diyeceğimi bilmiyorum.
Hadi hayırlı olsun insallah canım 🤗 bebişlerin seni seçmiş bu sefer 🥰

Back
X