- 27 Nisan 2022
- 146
- 96
- 48
- 26
Amin inşallah benim test günüm 17 si 10. Günde 5. Gün embriyosuInsallah ya emeklerımız umutlarımız bosa gıtmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah benim test günüm 17 si 10. Günde 5. Gün embriyosuInsallah ya emeklerımız umutlarımız bosa gıtmez
Hayır görmedim daha ama olmak zorunda da değilmiş diye duydum6 7 8 haziranlar yerleşme kanaması gören oldu mu? Erken ama işte
Bende toz, koku alerjisi var çabuk hapşırma geliyor korka korka hapşurdum kaçkere ama korkmamak gerekmiş diyor doktorEvet yaahapşırırken bile düşünüyorum gazmış tuvaletmiş çok bunaltıyor
![]()
Birde erkenmiş daha ilk 3 ayda sonradan da olabilirmiş lekelenmeHayır görmedim daha ama olmak zorunda da değilmiş diye duydum
Benımkıde 19 'u 12.günde 6.gün embrıyosu bu arada hemsire evde test yapmayın ıdrarda hemen cıkmıyor kafanızı karıstırmayın dedı ama bılemedım gıtmeden test yapsammı yapmasammı dıye dusunuyorum.Amin inşallah benim test günüm 17 si 10. Günde 5. Gün embriyosu
Amin teşekkür ederiz inşallah kabul olur dualarımız, Rabbim herkese gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah![]()
Beni 5 haziran kanama yok6 7 8 haziranlar yerleşme kanaması gören oldu mu? Erken ama işte
Bu değerlerle hamileliği devam eden, gayet sağlıklı olan ve doğuran çok kişi var. Canınızı sıkmayın. Artışına bakın. Kaçıncı gün embriyosuydu?Kızlar 9.gün beta 9,45 çıktı çok düşük değilmi
Öksürme hapşırma zararlı değil diyorlar, ısınmayı bilemem ama iyi değil diyorlarBende toz, koku alerjisi var çabuk hapşırma geliyor korka korka hapşurdum kaçkere ama korkmamak gerekmiş diyor doktor
5.gün embriyosuydu bek hiç görmedim bu kadar düşük değerlerle başak sayfalara konu başlıklarına da baktımBu değerlerle hamileliği devam eden, gayet sağlıklı olan ve doğuran çok kişi var. Canınızı sıkmayın. Artışına bakın. Kaçıncı gün embriyosuydu?
Benimde 17si hafta sonuna denk geliyor 16sında cuma günü sağlık ocağında vericem 9. Gün çıkar heraldeBenımkıde 19 'u 12.günde 6.gün embrıyosu bu arada hemsire evde test yapmayın ıdrarda hemen cıkmıyor kafanızı karıstırmayın dedı ama bılemedım gıtmeden test yapsammı yapmasammı dıye dusunuyorum.
Üzülme canım artışı takip et. Benim 4. Denemem okadar çok üzüldüm ki her olmadığında ama elimizden bisey gelmiyo biz üzerimize duseni yapiyoruz gerisi Rabbime kalmış sakin içini karartıp umutsuzluğa kapılma.5.gün embriyosuydu bek hiç görmedim bu kadar düşük değerlerle başak sayfalara konu başlıklarına da baktım
Benimde test günüm 19 haziranYok ben hazıran yerıne mayıs yazdım yanlıslıkla ayın 19 unda bellı olacak insallah
Benimde 6.gunum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum göğüs ağrım yok ama kasık ve bacak ağrım var demin mutfakta ayakta kaldım biraz kasığım çok fena battı.Bugün 6. Günüm test yapmadım, evde olsa yapardım :) belirtim yok sadece göğüslerim çok çok acıyorgöğüsler ne durumda bayanlar
![]()
Benim 5 haziran ama görmedim kanamam olmadı hiç sadece bugün 6. Günüm transfer gününü saymazsak sadece 3. Günden itibaren kasık ağrım oldu ara ara o kadar6 7 8 haziranlar yerleşme kanaması gören oldu mu? Erken ama işte
Benimde 6. Gün bugün dün ve eveli günü kasık ağrım vardı bugün yok bi değişiklikte hissetmiyorum pek hayırlısıBenimde 6.gunum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum göğüs ağrım yok ama kasık ve bacak ağrım var demin mutfakta ayakta kaldım biraz kasığım çok fena battı.
Progestan iğne ve fitil kullanıyor musun cnm ?Benimde 6.gunum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum göğüs ağrım yok ama kasık ve bacak ağrım var demin mutfakta ayakta kaldım biraz kasığım çok fena battı.