- 19 Şubat 2023
- 165
- 139
- 18
- 26
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberler duyarsınKızlar ilaçlarımı aldım, bugün ben de başlıyorum transfer hazırlığına çok şükür inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberler duyarsınKızlar ilaçlarımı aldım, bugün ben de başlıyorum transfer hazırlığına çok şükür inşallah
Kaliteleri nasıl acaba ?Aynı zamanda yumurta toplama işlemimiz yapılmış herşey aynı sadece benim 3 adet embriyo donduruldu
2 sinin kalitesi çook iyi 1 tanesi ortaKaliteleri nasıl acaba ?
İnşallah güzel sonuçlarımızı da yazarız buraya transfer tarihi söyledi mi doktorunuzz2 sinin kalitesi çook iyi 1 tanesi orta
Yani tahmini 4 5 haziran gbi olacak 14 ünde adet oldum ilaçlara başladm bugün 2. Kontrolümü oldum snin belli oldumuİnşallah güzel sonuçlarımızı da yazarız buraya transfer tarihi söyledi mi doktorunuzz
Yok benim de kontrolüm yarın 10 gündür estrofem kullanıyorum 30 Mayıs gibi ya da 1 Haziran gibi olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabiiYani tahmini 4 5 haziran gbi olacak 14 ünde adet oldum ilaçlara başladm bugün 2. Kontrolümü oldum snin belli oldumu
bana da 29 Mayıs kontrol 8 9 Haziran tahmini transfer tarihi demişler. İlaç protokolüm hazırYok benim de kontrolüm yarın 10 gündür estrofem kullanıyorum 30 Mayıs gibi ya da 1 Haziran gibi olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabii
İnşallah sonuçlar da güzel olurbana da 29 Mayıs kontrol 8 9 Haziran tahmini transfer tarihi demişler. İlaç protokolüm hazır
Egedeyim ben. Ama detay istemeyin. Olur mu anonim kalmak istiyorumİnşallah sonuçlar da güzel olursiz hangi şehirdesinizz?
Kan sonuçlarım çıktı estrofemi 5 yaptı 3 ağız 2 vajinal dedi cumartesi bi kontrol daha yapıp 1 haziran büyük ihtimal transfer dediYok benim de kontrolüm yarın 10 gündür estrofem kullanıyorum 30 Mayıs gibi ya da 1 Haziran gibi olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabii
Henüz hiç ilaç başlamadn mı adet olmadın mıbana da 29 Mayıs kontrol 8 9 Haziran tahmini transfer tarihi demişler. İlaç protokolüm hazır
Rahim için ne dedi canım kaç mm olmuşşKan sonuçlarım çıktı estrofemi 5 yaptı 3 ağız 2 vajinal dedi cumartesi bi kontrol daha yapıp 1 haziran büyük ihtimal transfer dedi
İnşallah güzel haberlerle geçer canım hayırlı olsun tedavinMerhaba kızlar benim de bugun transfer için ilk adımı attik. 2x1 estroferm attim ve 1x1 oksapar vuruldum. 29 mayis kontrole gideceğim. 5. Gun 3 embriyomuz donduruldu. Hepimiz için haziran ayi guzel haberlerle gecsin sevgiler
Şuan 5.8 cumartesiye kadar iyice kalınlaşır sanırım vajinalden de estrofemi kullanıncaRahim için ne dedi canım kaç mm olmuşş
Hadi bakalım bana da haber verirsen çok sevinirimŞuan 5.8 cumartesiye kadar iyice kalınlaşır sanırım vajinalden de estrofemi kullanınca
Merak etme canım hemen buraya yazacağımHadi bakalım bana da haber verirsen çok sevinirim![]()
İlaca bugün başlıyorum artık adet oldum ölçüm ve tahlil yaptım 3x1 estrofemle aranıza katıldım:)Henüz hiç ilaç başlamadn mı adet olmadın mı