• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Merhaba 5 ab, 3bb,3bb ve 2 tanesinide tam açılmamış şekilde dondurmuşlar. Sizce transfer edilecek embriyo kaliteleri nasıl?

Ben böyle kalite olarak bilmiyorum ya sormadım da iyi kalite dediler

Yani tahmini 4 5 haziran gbi olacak 14 ünde adet oldum ilaçlara başladm bugün 2. Kontrolümü oldum snin belli oldumu
Yok benim de kontrolüm yarın 10 gündür estrofem kullanıyorum 30 Mayıs gibi ya da 1 Haziran gibi olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabii

Yok benim de kontrolüm yarın 10 gündür estrofem kullanıyorum 30 Mayıs gibi ya da 1 Haziran gibi olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabii
bana da 29 Mayıs kontrol 8 9 Haziran tahmini transfer tarihi demişler. İlaç protokolüm hazır

Kan sonuçlarım çıktı estrofemi 5 yaptı 3 ağız 2 vajinal dedi cumartesi bi kontrol daha yapıp 1 haziran büyük ihtimal transfer dedi

Merhaba kızlar benim de bugun transfer için ilk adımı attik. 2x1 estroferm attim ve 1x1 oksapar vuruldum. 29 mayis kontrole gideceğim. 5. Gun 3 embriyomuz donduruldu. Hepimiz için haziran ayi guzel haberlerle gecsin sevgiler

Merhaba kızlar benim de bugun transfer için ilk adımı attik. 2x1 estroferm attim ve 1x1 oksapar vuruldum. 29 mayis kontrole gideceğim. 5. Gun 3 embriyomuz donduruldu. Hepimiz için haziran ayi guzel haberlerle gecsin sevgiler
İnşallah güzel haberlerle geçer canım hayırlı olsun tedavin ☺️

Back
X