2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Canim benim 5 haziran ama 3. Gün embriyosu. Ve ovirtelle iğne yaptığım için idrar testi her halükarda pozitif çıkacak. O yüzden kan testi zamanımı bekliyorum. Cumartesi ya da cuma yapicam
Erken gebelik testinde mi ovitrelle etkisi çıkıyor sadece yoksa normal testte de çıkıyor mu

Merhaba canim, hayırlı olsun. Umarim embriyolarin sıkıca tutunur, pozitif sonuc alirsin.
Adet olacak gibi agri, sancı vs cok normal. Alınan hormonların yan etkileri. Fitil kullanıyorsan o akiyordur benim belli bir süre sonra fitil sıvı halde akıyor. Günlük pedlerden kullan ve İslandikca degistir cok rahat edersin. Islak kalmasın vajinan, yoksa mantar vs oluşabilir.
Fitili trqnsferd3n once de kullanmdim beyaz akiyodu bu sefer su kokulu midemi cok bulandirdi birde ya cok özür dilerim soracak kimsem yok birde bu ilk transferim benim dunden beri büyük abdestim var ama ben yapmaya korkuyorum

Canim benim 5 haziran ama 3. Gün embriyosu. Ve ovirtelle iğne yaptığım için idrar testi her halükarda pozitif çıkacak. O yüzden kan testi zamanımı bekliyorum. Cumartesi ya da cuma yapicam
Merhaba canım benimde aynı senin gibi ara da kasık ağrılarım oluyor adet olucam sanıyorum her seferinde sende ne var ne yok göğüslerimde arada bir şişiyo gibi sonra geçiyo gibi ay kafam çok karışık test günüm 19 haziran 🙄

Fitili trqnsferd3n once de kullanmdim beyaz akiyodu bu sefer su kokulu midemi cok bulandirdi birde ya cok özür dilerim soracak kimsem yok birde bu ilk transferim benim dunden beri büyük abdestim var ama ben yapmaya korkuyorum
Yapabilirsin canım bu kadar kasma kendini sadece çok ıkınma onun dışında bişey olmaz ayrıca fitil evet krem gibi beyaz akıyor ilk atınca yarım saat uzan kalkma ben havlu peçete koyuyorum sonra zaten hemen akmıyor sık sık çamaşır değişdir kurban olduğum Allah öyle ayarlamış ki inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz kendini böyle korkutma daha çok strese sokuyorsun

Yapabilirsin canım bu kadar kasma kendini sadece çok ıkınma onun dışında bişey olmaz ayrıca fitil evet krem gibi beyaz akıyor ilk atınca yarım saat uzan kalkma ben havlu peçete koyuyorum sonra zaten hemen akmıyor sık sık çamaşır değişdir kurban olduğum Allah öyle ayarlamış ki inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz kendini böyle korkutma daha çok strese sokuyorsun
Yok yahu 😂 strese sokmuyorum kendimi ama e biraz da merak ediyorum cok değişik bi durum😅🙈

Nar suyu iç ve avokado ye . Bendede adetin 9 cu günü 5,5 du verdiği bir ilaç yan etki yapmıştı onu bırakınca normale döndü . Korkma endişelenme
Hangi ilaç canım yan etki yapmıştı ben şuan coraspirin dekort folik asit cyloc prognava sadece beyazlarını alıyorum

Canim kötü kokuluysa enfeksiyon falan olmasin. Doktoruna mutlaka sor. Bende hic koku yok, sadece yaptığım vajinal jel fitil bir süre sonra fazlalığı akıtıyor o kadar. Canim büyük tuvaletini sakın tutma, kabız olup ikinmamalisin. Rahatça yap, korkma. Yoksa kabız olursun daha sorun olur. Ayrıca kabız olursan da cok zorlama Duphalac diye ilaç öneriyor doktorlarımız, kendi doktoruna da danışarak kullanabilirsin.

Merhaba canım benimde aynı senin gibi ara da kasık ağrılarım oluyor adet olucam sanıyorum her seferinde sende ne var ne yok göğüslerimde arada bir şişiyo gibi sonra geçiyo gibi ay kafam çok karışık test günüm 19 haziran 🙄
Canim bugün hiç bir belirti kalmadı bende. Sadece göğüs dolgunlugu ve biraz agri var. Kasik ağrılarım vs bugün hiç olmadı geçti. Normal bir zamanmış gibi, sıradan bir zamandaki gibi hissediyorum. Prolaktinim normalde biraz yüksek çıkıyordu onda da göğüs dolgunlasiyordu zaten. Hassasiyet oluyordu. Yani ben normal zamanıma döndüm.

Canim kötü kokuluysa enfeksiyon falan olmasin. Doktoruna mutlaka sor. Bende hic koku yok, sadece yaptığım vajinal jel fitil bir süre sonra fazlalığı akıtıyor o kadar. Canim büyük tuvaletini sakın tutma, kabız olup ikinmamalisin. Rahatça yap, korkma. Yoksa kabız olursun daha sorun olur. Ayrıca kabız olursan da cok zorlama Duphalac diye ilaç öneriyor doktorlarımız, kendi doktoruna da danışarak kullanabilirsin.
Valla kokulu yarin ararim artik merkezi teşekkür ederim

Benim transfer günümden beri vardı o batma. Hatta bana bebeği nereye koyduklarını gösterdiler ara ara da sızı hissediyordum. Ama şimdi bel ağrısı başladı.
Kramp girmesi bel ağrısı normalmiş. Soluna yat ayağının altına yastık koy o zaman hafifliyor sırt üstü yatmak bel ağrısını çoğaltıyor

Kramp girmesi bel ağrısı normalmiş. Soluna yat ayağının altına yastık koy o zaman hafifliyor sırt üstü yatmak bel ağrısını çoğaltıyor
Ben yan uyuyorum çoğunlukla ama mesela artık ilk günlerdeki korkaklığım da kalmadı kısa yürüyüşler yapıyorum. Hareket de ediyorum ama bu bel ağrısı yeni. Yoktu önceden. Anneme sordum o da ben gebeyken bel ağrısı çok çekerdim ama midem hiç bulanmazdı dedi. Bakalım benim nasıl olacak

Benim ilkinde tek embriyo transferi oldu A kalite embriyoydu ama tutmadı. 2. Si 2 tane embriyo olup yapıştırıcı kullandı tuttu fakat düştü 17 gün sonra. Rahim duvarının ince olmasından dolayı düştüğünü düşünüyorum. Tabi doktor da şaşkın şu yüzden düştü diyemiyor. Son 3. Transferim olucak çizik yapıştırıcı vs her şeyi yaptırmayı düşünüyorum.
Geçmiş olsun canım inşallah bu sefer olur emekleriniz boşa gitmez, güzel haberlerinizi duyarız.Umudunuz hep olsun vaktin ne zaman olduğunu Rabbim bilir elbet.

Benimde yarın test günüm 3. Gün embriyosuydu ama çok korkuyorum olumsuz sonuçla karşılaşmaktan. Türlü ısrarlara rağmen test yapmadım kaçtım ama üzülmekte istemiyorum bu 2. Transferim ilki negatifti ve hiç embriyomda kalmadı geriye. Umarım hepimiz hayırlısıyla bi evlat sahibi oluruz.

Benimde yarın test günüm 3. Gün embriyosuydu ama çok korkuyorum olumsuz sonuçla karşılaşmaktan. Türlü ısrarlara rağmen test yapmadım kaçtım ama üzülmekte istemiyorum bu 2. Transferim ilki negatifti ve hiç embriyomda kalmadı geriye. Umarım hepimiz hayırlısıyla bi evlat sahibi oluruz.
Amin inşallah canım hayırlısıyla testini ver güzel sonuçlar al darısı bize de olsun inşallah, iyi ki de yapmamışsın yapınca üzülüyor insan.

Back
X