2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Bantların kullanımı kolay mı rahatsız edip kaşıntı yapıyor mu ben de 48 saatte bir değişimli bantı estrofeme ek kullanacağım.
Yok canım kaşıntı yapmıyor ya kolay jelatininden çıkarıp doktorunun uygun gördüğü yere yapıştır ben kalçadan yapıyorum kalkma olmasın diye bu pansuman için bant var ya onu yapıştırıyorum kalkma yaparsa diye.
İlaçlara başladığının 14. Günü mü transfer oldun yani
Adetle birlikte 14. Gün oldu ben daha geç olur sanıyordum aslında hayırlısı diyelim

Kızlar selam, bugün regl oldum. Yarın için randevu oluşturduk kısmetse transfer sürecine başlıyorum🌸 dua edin bana🫠
Bende dün regl oldum transferimin 8.günüydü negatif olduu malesef 😬 bugün doktora gittim estrofem verdi 2 gün sonra başlayacağım 8haziran kontrol var ben beklemeden hemen trasnfer olmak istedim 4 tane daha dondurulmuş var kontrolden sonra bakalım hangi gün olacak transfer insallah bu defa pozitifi görürüz 🙏🏻🙏🏻

Bende dün regl oldum transferimin 8.günüydü negatif olduu malesef 😬 bugün doktora gittim estrofem verdi 2 gün sonra başlayacağım 8haziran kontrol var ben beklemeden hemen trasnfer olmak istedim 4 tane daha dondurulmuş var kontrolden sonra bakalım hangi gün olacak transfer insallah bu defa pozitifi görürüz 🙏🏻🙏🏻
Keşke biraz vucudunuz dinleseydi. Hadi inşallah görürsünüz sizde pozitif çift çizgiyi 🙏🙏

Ben ilaçlara adetin 2. Günü başladım. Yarın 10. Gün oluyor. Acaba kişiye göre değişiyo mu süreç. Yoksa hep 14. Günde mi yapıyolar
Çok da uzamaz ya süresi genel de 12.17. Gün arası falan bu embriyonun kaçıncı gün olduğuna bağlı senin tahminin durumuna bağlı tabi

Keşke biraz vucudunuz dinleseydi. Hadi inşallah görürsünüz sizde pozitif çift çizgiyi 🙏🙏
Transferden sonra öyle çok iğne ilaç kullanmamıştım bir tek progeston fitil coraspin ve folik asit. Doktor 8haziranda kontrol edecek değerlerim iyiyse transfer olacak yoksa o da yapmaz transfer 🙏🏻 Umarım iyidir beklemek istemiyorum açıkcası 😔 insallahhhhhh 🥰

Transferden sonra öyle çok iğne ilaç kullanmamıştım bir tek progeston fitil coraspin ve folik asit. Doktor 8haziranda kontrol edecek değerlerim iyiyse transfer olacak yoksa o da yapmaz transfer 🙏🏻 Umarım iyidir beklemek istemiyorum açıkcası 😔 insallahhhhhh 🥰
Hadi hayırlısı neyse o olsun sizin için 🙏🥰

Transferi yapan doktorun yapmasını öneriyorlar genelde, ben direkt transferi yapan hekime yaptırmıştım. Bir sorun yok diye biliyorum, transfer günü netleşecek ama 2 bebeğin sığacağı kadar genişlettik demişlerdi bana
Histeroskopilerimi transferimi yapan doktorlarım yaptı canım ilk transferimi ve 2 histereskopimi ümit inceboz ikinci transferimi ve 3. histereskopimi şerife dikayak yaptı

Çayı azaltıp normalde çok nadir içtiğim kahveyi tamamen hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum, transfer öncesi sağlıklı beslenme denemeleri vs. İnsanın canı inadına kahve ister mi ya? Sanki kahve burnumun önünde koktu. Ne yapayım kızlar içeyim mi bir fincan kahve?

Çayı azaltıp normalde çok nadir içtiğim kahveyi tamamen hayatımdan çıkartmaya çalışıyorum, transfer öncesi sağlıklı beslenme denemeleri vs. İnsanın canı inadına kahve ister mi ya? Sanki kahve burnumun önünde koktu. Ne yapayım kızlar içeyim mi bir fincan kahve?
Ben 3 tane içiyorum kendini strese asla sokma en zararlısı stres çünkü

Bende aynı durumdayım. Birşeyleri bırakmak yada azaltmak istedikçe daha çok o istek kamçılanıyor gibi.ama gebe olsanda günde 1 küçük fincan kahveye izin veriyorlar

Back
X