• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar ben cumartesi günü yani ayın 3 ünde transfer oldum. Bu benim 3. Transferim bu sefer rapor aldım işe gitmeyip evde yatmak için. Cumartesi gününden beri yatıyorum belim ağrıdı artık yatmaktan. Sizler transferden sonra yattınız mı ? Neler yapıyorsunuz ? Birde bi arkadaşım duşa girme demişti ama 4 gündür yıkanmıyorum ve kafam kaşınıyor artık. Duşa da gireceğim galiba. Var mı sizin de böyle dikkat ettiğiniz şeyler ?
Bana verdikleri transfer sonrası kağıtta yatmak hamilelik şansını arttırmıyor yazmışlar. Yani çok ağır iş , ağır kaldırma gibi aktiviteler yapmadan yürümek merdiven çıkmak araba yolculuğu yapabilirsiniz yazıyo. Transfer sonrasıda ayakta duş şeklinde yapabilirsiniz diyor. Yatmayı pek önermiyo doktorlar zaten.
Ben şahsen dünden beri dolanıyorum evde. Soframı kurup kaldırıyorum, yemeğimi yapıyorum. Ağır kaldırmamaya çalışıyorum sadece.

Bana verdikleri transfer sonrası kağıtta yatmak hamilelik şansını arttırmıyor yazmışlar. Yani çok ağır iş , ağır kaldırma gibi aktiviteler yapmadan yürümek merdiven çıkmak araba yolculuğu yapabilirsiniz yazıyo. Transfer sonrasıda ayakta duş şeklinde yapabilirsiniz diyor. Yatmayı pek önermiyo doktorlar zaten.
Ben şahsen dünden beri dolanıyorum evde. Soframı kurup kaldırıyorum, yemeğimi yapıyorum. Ağır kaldırmamaya çalışıyorum sadece.
Bende öyleyim ilk üç gün hiç ellemeyim dedim ama yemek hazırlıyorum kahvaltımı hazırlıyorum yatağımı düzeltiyorum 5 inde oldum bende transfer daha duş almadım diğerinde de 2-3 gün yıkanmamıştım yarın yıkanmayı düşünüyorum bakalım nasipte ne varsa görcez 🥰

Bende öyleyim ilk üç gün hiç ellemeyim dedim ama yemek hazırlıyorum kahvaltımı hazırlıyorum yatağımı düzeltiyorum 5 inde oldum bende transfer daha duş almadım diğerinde de 2-3 gün yıkanmamıştım yarın yıkanmayı düşünüyorum bakalım nasipte ne varsa görcez 🥰
Ay ben bugün duşumu aldım valla. Dün hastaneden geldiğimizde de belden aşağımı çok soğuk olmayan suyla sabunladım yıkqdım. Anestezili olunca çişimi çok tutamadım felan uyanınca 😅😅 bugünde çok sıcak olmayan bir duş aldım çıktım. Çok pipiriklenince tutuyo olsa keşke. Hareketsizlik kabızlığıda tetikliyo ayrıca bunlar daha muhim bemce dikkat edilmesi gereken.

Ay ben bugün duşumu aldım valla. Dün hastaneden geldiğimizde de belden aşağımı çok soğuk olmayan suyla sabunladım yıkqdım. Anestezili olunca çişimi çok tutamadım felan uyanınca 😅😅 bugünde çok sıcak olmayan bir duş aldım çıktım. Çok pipiriklenince tutuyo olsa keşke. Hareketsizlik kabızlığıda tetikliyo ayrıca bunlar daha muhim bemce dikkat edilmesi gereken.
Oh mis sıhhatler olsun inşallah aynen bu kez pimpirik değilim ama duş almayayım dedim yinede işime bakıyom geçen 15 gün yatmıştım tutmuştu ama nasip değilmiş ilerlemedi işte bakalım bu sefer kimse bilmiyo annemler kaynanamlar hiç kimse annem bakmıştı daha önce bu sefer herkese sürpriz olucak🥰

Ben de 5 inde transfer oldum canım ama pekte yatmadım kahvaltı filan hazırladım yavaş yavaş 🤨 inşallah birşey olmaz, doktor yat demedi hiç bende birkaç saat filan yatmışımdır , ılık suyla duş alabilirsin bence tabi dikkatli hareketlerle .
Benimde 5 i bakalım bugün 3. Gün olduk nasıl bir sonuç alacağız🥰

Benim ilk transfer günüm, ayağının altına yastık koyarak uzan diye önerdiler, ayağını yüksekte tutmak kan akışı için önemliymiş, ev içi yürüyüşler yapılabilir.
Bende öyle yaptım canım 2 saat yatıyosak 15 dk ev içinde yürümek gerekliymiş birde hergün avakado yumurta ve 1 dilim ananas yiyorum ayrıca keçi boynuzu pekmezi yiyorum ve kepekli yada tam buğday ekmeği öyle sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hayırlısı🤷🏻‍♀️🥰

Benimde bugün 5. Günüm dün duşumuda aldım. Yürüyüşede çıktım evde kahvalatımı yemeğimi ısıtıyorum. Ama içimde bi boşluk hissi var ya. Böyle ne hamile gibi nede tutmamış gibi hissediyorum. Koltuktan kalkarken istemsiz göbeğimi tuttuyorum ama bazende hiç olmamış gibi geliyo. Psikolojik olarak kendimi olumsuzada hazırlamak istiyorum bu seferde iyi düşün düşünce önemli diyolar. Bilemedim boş boş dolanıyorum evde :) sizde de öyle mi yalnız mıyım bilemedim vücuttan ziyade psikolojinizi nasıl hazırlayıp tutuyosunuz🤣

Benimde bugün 5. Günüm dün duşumuda aldım. Yürüyüşede çıktım evde kahvalatımı yemeğimi ısıtıyorum. Ama içimde bi boşluk hissi var ya. Böyle ne hamile gibi nede tutmamış gibi hissediyorum. Koltuktan kalkarken istemsiz göbeğimi tuttuyorum ama bazende hiç olmamış gibi geliyo. Psikolojik olarak kendimi olumsuzada hazırlamak istiyorum bu seferde iyi düşün düşünce önemli diyolar. Bilemedim boş boş dolanıyorum evde :) sizde de öyle mi yalnız mıyım bilemedim vücuttan ziyade psikolojinizi nasıl hazırlayıp tutuyosunuz🤣
Bugün transferimin ilk günü, eşim dikkat ettiğin için mi böylesin, yoksa böyle olduğun için dikkat ediyorsun, gören beni 5 aylık hamile sanır 😂

Ben de 5 inde transfer oldum canım ama pekte yatmadım kahvaltı filan hazırladım yavaş yavaş 🤨 inşallah birşey olmaz, doktor yat demedi hiç bende birkaç saat filan yatmışımdır , ılık suyla duş alabilirsin bence tabi dikkatli hareketlerle .
Bende önceki 2 transferim de hiç yatmadım , doktorlar gerek yok dedi hep. Ama etrafımda ki herkes yat diyordu bu sefer de yatmayı deneyeyim dedim ☺️ sonradan keşke yatsaydım demek istemiyorum

Evet bana verdikleri kağıtta da aynı şekilde yazıyor. Önceki transferlerimde de doktorlar yat falan demedi bende günlük yaşantıma devam ettim dikkatli bir şekilde. Ama etrafımdaki herkes neden yatmıyorsun yatman lazım falan diyordu. Bu sefer aklımda kalmasın diye rapor aldım yatıyorum. En azından sonradan yatmadığım için tuttmadı gibi bir şey düşünmek istemiyorum.
Ev içinde dolanıyorum ama yemek vs. Bir şey yapmıyorum. Sizlerde yemek hazırlasanız bile bulaşık makinesine yerleştirip boşaltma işini yapmayın , çok eğilip doğrulmak iyi değil.
İnşallah emekleriniz boşa çıkmaz , pozitif sonuçlar alırız hepimiz 🙏🏻

Kızlar ben cumartesi günü yani ayın 3 ünde transfer oldum. Bu benim 3. Transferim bu sefer rapor aldım işe gitmeyip evde yatmak için. Cumartesi gününden beri yatıyorum belim ağrıdı artık yatmaktan. Sizler transferden sonra yattınız mı ? Neler yapıyorsunuz ? Birde bi arkadaşım duşa girme demişti ama 4 gündür yıkanmıyorum ve kafam kaşınıyor artık. Duşa da gireceğim galiba. Var mı sizin de böyle dikkat ettiğiniz şeyler ?
Full yatmayın kalkın rahim için kan akışıda önemli . Ayrıca sıcak olmayan su ile hemen duş alıp çıkın . Küveti doldurup yatmayın çok kaynar duş almayın yeter

Aynı ben 😂 güzel anlatmışsın bence yalnız değilsin 😍

Ben düşünmemeye çalışıyorum , aklıma geldiğinde bebeklerimin karnımda olduğunu hayal ediyorum hep. Psikolojiyi dengede tutmak çok zor gerçekten.
Bende senin gibiyim. nedensizce elim sürekli göbeğimde sanki 9 aylık hamileyim 😂

Back
X