2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar ben bu salı çatlatma iğnesi ovitrelle yapmıştım . Bugün merakımdan ( çünki ben 6cı günümde test yapmaya başlamak istiyorum ) test yaptım ama hayalettt böyle ışığa felan tuttarsan ki orada bile gözlerini çok yorman lazım öyle çıktı . Normalde bunun etkisi 10/12 gün sürmüyormu ?

Kızlar neden transferden önce yumurtanın çatlamasını istiyorlar bilen var mı ?
yumurtalıkları büyütücü tedavi sonunda yumurtanın olgunlaşmasını tamamlamak ve çatlamasını sağlamak amacıylaçatlatma iğnesi yapılır. Böyle diyor canım nette heralde olası bir yumurta çatlamasına karşın öncesinde çatlatıp sonra transfer yapıyolar sanırım

Allah hayra çıkarsın inşallah düzenli aralıklarla at canım çok arasını açma ben günde 4 kez kullanıyorum
doktorum uyumadan evvel yap dedi diye (gece hormonlar salgılanıyormuş) ben rutini her gece diye oturttum, siz saatlere mi böldünüz ilaçları? Ben sadece iğnelerimi gündüz 12’de yapıyorum.

Kızlar iyi akşamlar bende yazmak istedim Haziran 1 i orta kalite embriyo transferim oldu yumurta kalitesi sorunum var 12 si test yaptır dedi doktorum embriyo gelişimi geri olduğu için geç tutunabilir demişti şuan 10 gün olacak ama ben artık delirmek üzereyim inanın ki sabredemiyorum erken gebelik testi aldım ama korkudan yapamıyorum ilaçların etkisi mi bilmiyorum adet sancısına benzer ağrım başkası dünden beri ellerimin içleri çok yanıyor bilmiyorum ya çok korkuyorum olur mu mucizeler bizi bulur mu çok çektim çok 😔
Mucizelere inan canım Rabbim ol derse herşey olur hiç bişey önünde duramaz o yüzden 2 gün kalmış az daha sabır sabır herşeyin ilacı dua et rahatlarsın canım Allahım gönlüne göre versin

Kızlar ben bu salı çatlatma iğnesi ovitrelle yapmıştım . Bugün merakımdan ( çünki ben 6cı günümde test yapmaya başlamak istiyorum ) test yaptım ama hayalettt böyle ışığa felan tuttarsan ki orada bile gözlerini çok yorman lazım öyle çıktı . Normalde bunun etkisi 10/12 gün sürmüyormu ?
Çatlatma iğnesi etkisi olabilir bekleyin biraz daha derim hayırlısı olsun inşallah

Çatlatma iğnesi etkisi olabilir bekleyin biraz daha derim hayırlısı olsun inşallah
Zaten çatlama iğnesi etkkisi daha yarın olacağım tranasfer . Benim sorum çatlama iğnesi 10/12 gün sürmüyormuydu neden çok çok çok silik hatta yok gibi çizgi.

Canım yarım saatte anca eriyor zaten ısıyla olsun o şifa oluyodur benim bikere olduğu gibi geldi hemen yenisini attım napim inşallah güzel sonuçlar alırız
Yok yarım saatt geçsede çıkıyor artık ama bence zaman geçerse bi da sokma bunların saati çok önemli her 8 saatte benim ki de 3 tane sabah 8 öğlen 4 gece 12

doktorum uyumadan evvel yap dedi diye (gece hormonlar salgılanıyormuş) ben rutini her gece diye oturttum, siz saatlere mi böldünüz ilaçları? Ben sadece iğnelerimi gündüz 12’de yapıyorum.
Canım ben şuan coraspin estroferm folik asit progesteron fitil ve dekort kullanıyorum fitili saate böldüm 4 tane günde sabah atıyorum mesela 10 da sonra öğlen 1.30 da sonra 5 te en sonda gece yatarken atıp uyuyorum

Kizlar, bugün sabah küçük bir lekelenme vardı iç camasirimdi. Devamı gelmedi şükür. Olumluya yorup bol bol dua ettim. Transfer gününü saymazsak 7. Günüm bugün.
Maşallah canım günleri eritmişsin az kalmış benim hiç olmadı lekelenmem ilk transferimde çok az pembe gelmişti bi gün o da ama bunda hiç olmadı iyi mi kötümü bileemdim🤷🏻‍♀️😁

Size farklı birsey soracagim kizlar :) 🙈🙈
Vajinal fitil kullananlar, 4. 5. Günden sonra fitili kullanmak kolaylaştı mi? Benim 4. Transferim ama ilk defa 2 3 gündür vajina girişi çok genişledi. Nerdeyse zorla ittiriyordum şu an genişliği fark edebiliyorum. Sizde böyle bir değişim olan var mı? 🙈🙈
Benim ilk 2 transferim de dediğin gibi olmuştu hatta test tarihine yakın neredeyse hiç ittiremiyordum sanki duvar vardı ve negatifle sonuçlandı. Ancak yeni olduğum transferde hiç böyle bir şey yaşamadım çok kolay kullanıyorum fitili aynı dediğin gibi genişledi de sanki ve pozitif sonucu gördüm çok şükür ☺️

Back
X