2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar bugün kan tahlili verdim ben artık bir hamişim 🥰 31mayıs transfer oldum 5. Gün emriyosu 12si test günümdü bugün doktorum test vermemi istedi..
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️🤗
Cok sevindim sizin adınıza. 💜 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌺🌺🌺 Darısı bizlerin başına. Bu arada çift embriyo transferi miydi ? 800 değer güzel çıkmış masallah ikiz olabilir mi ?

Aynen canım aynı gün olmuşuuz inşallah hayırlı haberler alırız evet benim ilk transferimde böyleydi 14. Gün o tutmuştu ama malesef kalp durmasıyla cennet kuşu oldu meleğim bu 2. Transferim bakalım bekliyoruz sabırla Rabbim neylerse güzel eyler😇
Cok üzüldüm canım. Bu bebisin sana sağlıklı şekilde tutunur inşallah, sağlıkla kucağına alırsın. 💜

Kızlar canım çok sıkıldı az önce test yaptım tek çizgiyi gördüm maalesef erken mi yaptım bilmiyorum test günüm pazartesi normalde doktorum da evde test yapma geç tutunacak diye uyarmıştı ama dayanamadım yine de yaptım nolur sizce kanda pozitif olabilir mi 😭😭😭

Kızlar canım çok sıkıldı az önce test yaptım tek çizgiyi gördüm maalesef erken mi yaptım bilmiyorum test günüm pazartesi normalde doktorum da evde test yapma geç tutunacak diye uyarmıştı ama dayanamadım yine de yaptım nolur sizce kanda pozitif olabilir mi 😭😭😭
Üzülme canım doktorun geç tutunacak demiş ya inşallah kanda pozitif görürsün

Üzülme canım doktorun geç tutunacak demiş ya inşallah kanda pozitif görürsün
İnşallah canm inşallah allahım artık dualarımı kabul etsin nolur kabul etsin eşim çok üzülecek yine olmazsa bu 3 aşılamakta ve 3 tüp bebek artık kaçıncı oluyor toparlayamıyoruz allahım nolur olsun bu testler yanılmış olsunlar nolur😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

İnşallah canm inşallah allahım artık dualarımı kabul etsin nolur kabul etsin eşim çok üzülecek yine olmazsa bu 3 aşılamakta ve 3 tüp bebek artık kaçıncı oluyor toparlayamıyoruz allahım nolur olsun bu testler yanılmış olsunlar nolur😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Dualarımız kabul oluyor sadece vaktini bekliyor sen de bekle vaktini acele etme🙏 Allah'tan ümit kesilmez canım üzme güzel canını💛💛

İnşallah pozitiftir aminnnn canım sakin kalmaya çalış lütfen 🙏 🌸

Dualarımız kabul oluyor sadece vaktini bekliyor sen de bekle vaktini acele etme🙏 Allah'tan ümit kesilmez canım üzme güzel canını💛💛
Artık çok yoruldum canım bildiğin gibi değil bi de eşim çok umutluydu bu sefer ama ona test yaptığımı bile demedim olmadığını nasıl söylerim ki inşallah pozitife döner inşallah

Canım keşke yapmasaydın işte bunlar yanıltabilir durduk yere moralinide bozma hem beta kana karışır en hızlı idrara daha geç karışıyor çıkmama ihtimali olabilir ah bu sabırsız hallerimiz sen kötü düşünme yinede

Canım keşke yapmasaydın işte bunlar yanıltabilir durduk yere moralinide bozma hem beta kana karışır en hızlı idrara daha geç karışıyor çıkmama ihtimali olabilir ah bu sabırsız hallerimiz sen kötü düşünme yinede
Evet canım ya bide test evde olan çokta kaliteli olmayan bi testti ama yinede çıkardı diye düşünmeden edemiyorum inşallah dediğin gibi olur insan kendini bilir ya adet olacağımı hissediyorum galiba inşallah yanılırım en güzel yanılma olur benim için 🙏

Hepinize umut olmak için yazıyorum ;
5,5 aylık bebeğimi covid sebebiyle ölü doğum yaparak kaybettim, ki 5 yılın sonunda aşılama ile sahip olmuştuk.
Ölü doğumu yaptım, 5 dakika sonra o pembe bilekliği getirip koluma bağladılar melek olan bebeğim adına… Merak ettiğin bişey var mı dediklerinde sadece “ saçları var mıydı, hangi renkti?” diye sormuşum o anki can havliyle.
Ardından sahip olamadığım ANNELİĞİN raporunu verdiler bana, tam 112 gün…
Kapısı getiren doktora ben bu kadar izin istemiyorum mesaiye döneyim ki kafam dağılsın dediğimde kahkaha atmıştı. “Kızım istemesen de devlet sana bu analık raporunu mecbur verecek” dedi.
Evde kafayı yememek mümkün değildi ama şükürler olsun ki annem kapı komşumdu. Her anımda yanımda oldu.
6 ay geçti üstünden ve 4 kez üst üste aşılama denedik yine, kısmet olmadı. Bu arada konulan tanı da “Açıklanamayan İnfertilite”.
Yani ne eşimde ne de bende hiçbir problem yok, bende hafif düzeyde PCOS vardı.
Yaş 32 olunca geç kalıyormuşuz gibi hissetmeye başladık.
Tüp bebeğe karar verdik aralık ayında. Ve dünyalar tatlısı bir doktora denk geldik onca yıl özel kliniklerden sonra devlet hastanesine gittiğimiz halde çok çok daha memnun kaldık.

Ocakta yapılacaktı Türkiye de tüp bebeğin özel iğneleri tükendi, fabrikasında bile bulamadık.
Stresten şubat-martta regl olmadım, nisanda olabildim. Hemen hastaneyi aradım “cihazlar bozuldu, tüm işlemler bir sonraki ay başlayacak” dediler.
Nihayet 11 mayısta regl oldum.
12 Mayısta iğnelere ve haplara başladım,
22 Mayısta 14 adet yumurta toplamam yapıldı
27 mayısta 4. Gün embriyosu olarak 1 embriyo transferim oldu.
5. Gün 4 tane, 6. Gün de 2 tane daha embriyomuz oluştu ve toplamda 6 tane dondurduk, işlem olumsuz sonuçlanırsa tekrar iğnelerle uğraşmamak için.
Transfer çok kolay bir işlem, sadece idrara sıkışık olmak zor oluyor biraz :)
Bebeğinizi, o ışık saçan hareketli minnoşun rahminize bırakıldığı anı an be an izliyorsunuz.
Smear testinden hiçbir farkı yok, sıfır ağrı sıfır sancı hiç şüpheniz olması. ☺️
İşlem bittiği an sizi dinlenmek üzere odaya alıyorlar, en az 20 dk gibi bir süre çiş yapmamanızı öneriyorlar, ben 1 saat yapmadım :)
Daha sonra tansiyon vs normalse sizi odanıza götürüyorlar, bir süre gözlem altında kalıp birkaç saate taburcu oluyorsunuz.
Gel gelelim umut etmeniz gereken yere;
Odama getirildiğim an inanılmaz bir sancı ile tuvalete zor yetiştim, ama öyle böyle bir sancı değil, çünkü kullandığım ilaçlar ve iğneler kabız yapmıştı beni, o günden önce de vardı zaten kabızım.
Öyle çok zorlandım, ıkındım ki wc den çıkana kadar ağladım, kesin bu kader ıkınmaya tutmaz bebeğim diye. Bir yandan da eşimin görüp üzülmemesi için de wc den çıkmayı geciktiriyordum. Yatağıma döndüm ve heyecandan ağlıyor zanneden eşimin gözlerine baka baka uyumaya çalıştım.
Öyle canım yanıyordu ki kabızlıktan o anki yorgunlukla uyumuşum, taburcu 14.00 te olacakken, hemşire gelmiş gitmiş eşim de ben de uyuyoruz hiç uyandırmamış :) bi kalktım saat 17.00 😂
Daha sonra taburcu oldum evde de kabızlık devam etti o gece yine dakikalarda wc den kalkamadım. İyice Umutlarım tükenmişti.
27 mayıstaki transferimin sonucunu 9 haziranda kan verip öğrenmemi İstemişti doktorum.
Tabi ben ancak 6 hazirana kadar dayandım. Amaaaan dedim ha 9 unda üzülmüşüm ha 6 sında:) en azından ne kadar erken o kadar iyi dedim ve nesatifi görmek üzere kan verdim geldim. 2 saat sonra sonuç 57 ☺️ inanamadım 48 saat sonra bi daha kan verdim 147 ☺️ bugün tekrar artışa bakalım dedi doktorum ve kan verdim 357 ☺️
Bitmiyor arkadaşlar, rabbimin mucizeleri bitmiyor, O’na vereceği Hiçbirşey zor gelmez, yeter ki istemesini bilelim.
Asla isyan etmemek, hep sabırla beklemek lazım.
Kaybettiğim Meleğim için de her zaman veren de rabbimdi alan da yine O dedim. Verdiyse de aldıysa da vardır bir hikmeti dedim. Ve her saniye sabır ve metanet diledim.
Cennet kuşum, cennet kapısında bizi ve kardeşini bekliyor olacak.
Hala bu şekilde Tesellimizi buluyoruz.

Siz siz olun, eksik istemeyin, tam isteyin. Hep isteyin, her saniye isteyin. O öyle güzel bir Yaradan ki, en çaresiz anınızda evet rabbim beni duydu dedirtecek size de…
Gönlünüzdekinin en hayırlı ve tez zamanda olması dileğiyle güzel kardeşlerim….

4 testimde de negatif çıktı ama kanda pozitifi gördüm, umudunu kaybetme ve kan verene kadar test yapma. O günleri boşuna zehir ettim ben de kendime

Back
X