2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

H
Kızlar buralarda çok soru sordum benzer şekilde ama bilgim olmayınca merak ediyorum.kusura bakmayin🙏 tüp bebek icin adım attık biz genetik test verdik 3hafta snra çıkar dedi doktor özelde.snraki haftasında reglime denk geliyir yani temmuz başı sizce tedaviye başlar mi doktor.

Kızlar buralarda çok soru sordum benzer şekilde ama bilgim olmayınca merak ediyorum.kusura bakmayin🙏 tüp bebek icin adım attık biz genetik test verdik 3hafta snra çıkar dedi doktor özelde.snraki haftasında reglime denk geliyir yani temmuz başı sizce tedaviye başlar mi doktor.?
Hayır önce sonucu bekler tahlilleri yapar, sorun nerden kaynaklı çözer, sonra tedaviye başlar. Aslında genetik testin sonucu çıkana kadar diğer tahlilleri yapabilirler, eşiniz için sprem ve kan sizin için kan tahlilleri vb

H

Hayır önce sonucu bekler tahlilleri yapar, sorun nerden kaynaklı çözer, sonra tedaviye başlar. Aslında genetik testin sonucu çıkana kadar diğer tahlilleri yapabilirler, eşiniz için sprem ve kan sizin için kan tahlilleri vb
Perşembe günü sperm testine bakilcak,benim rahim filmi olcak canim

Kızlar günaydın nedense içimi bir olumsuzluk kapladı bu sabah transfer gününü saymazsak 7. Gündeyim değişik hissediyorum 😔😔😔

IMG_9872.webp

Kızlar selam biliyorum çok erken transferimin 4. Günü çift embriyo silik çizgi var gibi yoksa ben mi öyle görmek istiyorum 🥺🥺

Yani canım yanmıyor ama şişmiş şişkinlik var oramda cnm
Merhaba :) aynı durumdayız sanırım bi kitle gibi parmağıma değiyor koyarken nedenini anlamadım. Gece biraz araştırdım bir kaç olan kişi okudum doktora sormuşlar önemli bişey değil demişler genel olarak, ama insan merak ediyor 🤦🏻‍♀️ belki ilaçlardan olmuştur diye düşünüyorum ama ilk tüp bebek denememde böyle bişey yaşamamıştım hayırlısı :)

Eşimde ileri hız düşük o yüzden başladık ama doktor yine test alalım dedi.1,5sene önce de bebeğimi kaybettim o yüzden genetik test bakalım dedi
Geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım olsun test yapsınlar zamanla değerler değişiyor çünkü, sonuçlar netleşdikten sonra uygun tedaviyi doktorunuz söyler zaten, sabırlı olun, umudunuzu yitirmeyen güzel düşün güzel olsun inşallah 😘

Merhaba :) aynı durumdayız sanırım bi kitle gibi parmağıma değiyor koyarken nedenini anlamadım. Gece biraz araştırdım bir kaç olan kişi okudum doktora sormuşlar önemli bişey değil demişler genel olarak, ama insan merak ediyor 🤦🏻‍♀️ belki ilaçlardan olmuştur diye düşünüyorum ama ilk tüp bebek denememde böyle bişey yaşamamıştım hayırlısı :)
Merhabalar evet benim de aynı bu durumu yaşıyorum ilaçlardan olduğunu düşünmüştüm bugün test günüm birazdan kan vermeye gidicem umarım önemli bir durum değildir

Öncelikle nasılsın? Hangi gün oldun? nasıl gidiyor? neler hissediyorsun :)
İyiyim teşekkürler sen nasılsın😊 5 haziranda oldum bugün 7. Günüm bugün güne melankoli başladım bilmiyorum 3-4-5 günlerde kasık ağrım olmuştu şuan hiç bişeyim yok karamsarlık içindeyim sen ne durumdasın ne zaman oldun

Ben bugünntransfer oldum . Doktor idrar torbası çok dolu transfer den sonra direk lavoboya git boşat dedi . Onunla bir alakası yok yani uzun çiş tutma veya tutmamak ile . Hatta almanyada transferden sonra sizi yatırmıyorlarda 😂transfer oluyosunuz sonra çıkıyorsunuz .birde rahim neresi idrar torbası neresi
Ben de Almanyadayim aynî dediğin gibi bi 10 dk yatırdı sonra kalktım eve geldiğim gibi tuvalete gittim 😂

Merhabalar evet benim de aynı bu durumu yaşıyorum ilaçlardan olduğunu düşünmüştüm bugün test günüm birazdan kan vermeye gidicem umarım önemli bir durum değildir
Ay 😍 hayırlısını nasip etsin Allahım inşallah pozitifi görürsün 🤲🏻 benim 3. Gün embriyosu 4. gündeyim daha bi asır varmış gibi zaman geçmiyor. Hepimiz için kalbimizde geçeni nasip etsin en kısa sürede inşallah 🤲🏻

İyiyim teşekkürler sen nasılsın😊 5 haziranda oldum bugün 7. Günüm bugün güne melankoli başladım bilmiyorum 3-4-5 günlerde kasık ağrım olmuştu şuan hiç bişeyim yok karamsarlık içindeyim sen ne durumdasın ne zaman oldun
Ben de iyiyim çok şükür ☺️ 8 Haziran da oldum benimde aynı iki üç gün ağrı oldu ama yumurta toplama işleminden dolayı olduğunu düşünüyorum. Aynı durumdayız gibi ben de pek bişey hissetmiyorum. Göğüs ağrısı falan onları saymıyorum. İnsanı beklemek yoruyor. Senin test günün yaklaştı sayılır bana göre ☺️

Back
X