2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Arkadaşlar benimde 4. Günüm kimsekere bişi diyememek çok kötü. Kıbrısta yaptırdım 3 embriyo transfer edildi 24 yaşındayım kanser geçirdiğim için 3 transfer oldu dualarınızı eksik etmeyin nolur allah hepimizin gönlüne göre versin
Allah inşallah çok tatlı güzel sağlıklı akıllı bir bebek nasip eder dua ettim

Canım ben nemlendirici kremimi kullanıyorum maksak o bölgeyi masajla rahatlatmak. Ki faydasını gördüm ilk bi kaç gün aklıma gelmedi çok daha kötüydü şimdi her gün aklıma geldikçe yapıyorum faydası oluyor. İğneye devam ettikçe mecbur kalçayı rahatlatmak gerekiyor.
Zeytinyağı deneyin diyorlar. Olmazsa öyle yapayım. Cevap verdiğin için sağ ol cnm😊

Zeytinyağı deneyin diyorlar. Olmazsa öyle yapayım. Cevap verdiğin için sağ ol cnm😊
Ya maksat ovarken kuru kuru yapmamak masaj misali deri kayganlaşınca güzel ovuluyor 😂 hemşireninde iyisine denk gelmek lazım bu akşam ki hemşire gelenin geçenin ppoposundan kan aldı resmen 🙊benden önce ki kişininde kanatmış yere damlamış hep benimde kanattı çok 😒

Ya maksat ovarken kuru kuru yapmamak masaj misali deri kayganlaşınca güzel ovuluyor 😂 hemşireninde iyisine denk gelmek lazım bu akşam ki hemşire gelenin geçenin ppoposundan kan aldı resmen 🙊benden önce ki kişininde kanatmış yere damlamış hep benimde kanattı çok 😒
Haklısın canım. Benimki çok fena olmuş .

24A2F7F7-3F97-4D6F-96BF-2C120EF09B1E.webp

Kızlar ne diyonuz ? Var mı sizce ?

Back
X