2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Merhaba iyi akşamlar ya benim sürekli kahverengi akıntım var merkezi arıyorum normal diyor bir diyor fitilden ama bazen kırmızıya dönüyor ister istemez tedirgin oluyor insan. bir de randevu 3 Temmuz a verildi bu kadar geç normal değil sanırım galiba ben normal gebelikmiş gibi başka doktora gidecem. Sizce napmalıyım düşünmekten kafayı yiyecem size de danışayım. Çift transferdi acaba diyorum birini atıyor mu düşük mü olacak estrofem 2*1 tb progesteron 2*1 fitil kullanıyorum kan sulandırıcı bile kullanmıyorum 🤦‍♀️ dış gebelik olsa hadi 2 haftaya kanamadan giderim Allah tan sağlıkçıyım bok yoluna gidecek tedavim resmen 🥺
Canım acile git . Progesstan artışı yapıyorlar progestanla kanamalar keskiyor . Daha önceki topiklerden okuduklarım öyle yapmıştı . Bazısı acile gitti bazılar kendi doktoru progestan arttırdı bu kanamaları tek progestan durduruyor .

Kizlar. Benim de testim pozitif, Allah ima bin şükür. 10. Gun 385 beta, 12. Gün 1038 beta çıktı. İkiz olma ihtimali var mı sizce ?
Maşallah ikiz olabilir ne güzell ♥️♥️🌸🌸 allah sağlıklı ilerletsin . Ama bazen tek embriyo dada birden yüksek çıkabiliyor . Keseleri görünce kesinleşir . Belirtilerin varmıydı canım ? Bende 3 gün önce 5 ci gün embriyosu transfer oldum benim hiç belirtim yok . Sabahları adet öncesi gibi bel ve bacak ağrım oluyor sadece . Ne batma ne başka bişey çok üzülüyorum 4 cü denemem .

Canim Kıbrıs'ta, donasyonla olunca, bir de 3 embriyo transferi olunca tabiki daha bi garanti olmus oluyor gebelik şansı fazlasıyla yükselmiş oluyor. 😀😀😀 Mantıklı düşünmüşsün👏👏👏. İlk 2 transferimde ben de hep kesin gözüyle bakıp pozitif düşündüm ama maalesef olmadı. O yüzden akışına bıraktım hatta yine olmadı gibi geliyor bu kez.
Hayır oldu Allahın izniyle içini ferah tut lütfen

İyi akşamlar kızlar fitili atarken çok rahat giriyor diyen arkadaşım benimde şuan öyle olmaya başladı bi sorunmu var acaba 😔

İyi akşamlar kızlar fitili atarken çok rahat giriyor diyen arkadaşım benimde şuan öyle olmaya başladı bi sorunmu var acaba 😔
Gayet normalki canım fitili yaparken rahat girmesi .. rahim geriliyorsa başlarda progestandan geriliyor . Sonrada alışıyordur . Buna takılma bence

Gayet normalki canım fitili yaparken rahat girmesi .. rahim geriliyorsa başlarda progestandan geriliyor . Sonrada alışıyordur . Buna takılma bence
İnşallah canım yaaa ister istemez ilk transferimde tutunca ve sonradan kaybedince o zamanki pozitifte gördüklerimi şimdikiyle kıyaslıyorum😔

Kızlar karnımın iç tarafından sıcaklık hissediyorum 2 gündür. Ve 2 gündür vücudum sıcak ama ayaklarım resmen donuyor buz gibi. Izmirdeyim hava çok sıcak ki kışın bile çorap giymeyen ben 2 gündür bir gariplik yaşıyorum. Sizde de oluyor mu hic.?

Kızlar karnımın iç tarafından sıcaklık hissediyorum 2 gündür. Ve 2 gündür vücudum sıcak ama ayaklarım resmen donuyor buz gibi. Izmirdeyim hava çok sıcak ki kışın bile çorap giymeyen ben 2 gündür bir gariplik yaşıyorum. Sizde de oluyor mu hic.?
Canım bende izmirdeyim benimde ayaklarım yanıyor altı ateş basıyor çok fenayım sürekli banyoda yıkayıp geliyorum yatağa 🙄

Canım bende izmirdeyim benimde ayaklarım yanıyor altı ateş basıyor çok fenayım sürekli banyoda yıkayıp geliyorum yatağa 🙄
Aaa hemseriyiz :) ben de tam tersi canim. Izmir baya sicak biliyorsun kendim sıcagim ama ayaklar donuyor corap giydim :) acaba belirti mi dedim bu da :) bende bugün regl belirtisi gibi karnımda bayağı sislik var ve baski var, bel bölgem dahil şişmiş. Göğüsler dolgun ve biraz ağrılı. Sende durumlar nasıl?

İnşallah canım yaaa ister istemez ilk transferimde tutunca ve sonradan kaybedince o zamanki pozitifte gördüklerimi şimdikiyle kıyaslıyorum😔
Görümcen dün 2 hamilelik geçirdim ikiside birbirinden alakasızdı dedi .. bende belirti arıyorum ama 0

Arkadaşlar benim birkaç saniyelik agrı gibi oluyor agrı olgunu bile zor anlıyorum o derece, sizde de bu tarz mı oluyor? O kadar hafif ki günde bikaç kez oluyor kısa süreli hemen geçiyor

Arkadaşlar benim birkaç saniyelik agrı gibi oluyor agrı olgunu bile zor anlıyorum o derece, sizde de bu tarz mı oluyor? O kadar hafif ki günde bikaç kez oluyor kısa süreli hemen geçiyor
Yok benim başlarda öyleydi, dun hiç yoktu. Bugün daha hissedilir, daha belirgin şekilde. Resmen regl oncesi gibi. Zaten reglde yaklaştı 2 gün var
.. Test günüme de 3 gün var. İlaçlardan regl olamam ama olamadığım için de bu etkileri yogun yasiyorum diye düşünüyorum. Gebelik belirtisi olmaz diyor doktorlar daha çok yeni bisey olduğu icin.

Yok benim başlarda öyleydi, dun hiç yoktu. Bugün daha hissedilir, daha belirgin şekilde. Resmen regl oncesi gibi. Zaten reglde yaklaştı 2 gün var
.. Test günüme de 3 gün var. İlaçlardan regl olamam ama olamadığım için de bu etkileri yogun yasiyorum diye düşünüyorum. Gebelik belirtisi olmaz diyor doktorlar daha çok yeni bisey olduğu icin.
Anladim benim de 6. Günümdü bir hafta daha var teste ama haftasonu yapacam sanırım erken gebelik

Tebrik ederim, değerleriniz de çok güzel 🤩🤩🤩🧿
Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç tane transfer edildi. Sanki cogul gebelik gibi duruyor ama bu forumlarda bir kaç kiside bu rakama tekli gebelik de denk geldim, çoğul gebelik de. O yüzden en garanti keseyi görmeye gittiğinde anlasilir. Allah gönlüne göre versin, sanırım ikiz istiyorsun insallah ikizdir canim 🌺🌺🌺💜💜💜 sağlıkla gelsin minnoslariniz
Teşekkür ediyorum. Allah isteyen herkese sağlıkla kucağa almayı nasip etsin. 5.gun embriyosu 2 tane transfer edilmişti. İkiz istiyorum ama sağlıkla tabi ki 💜

Maşallah ikiz olabilir ne güzell ♥️♥️🌸🌸 allah sağlıklı ilerletsin . Ama bazen tek embriyo dada birden yüksek çıkabiliyor . Keseleri görünce kesinleşir . Belirtilerin varmıydı canım ? Bende 3 gün önce 5 ci gün embriyosu transfer oldum benim hiç belirtim yok . Sabahları adet öncesi gibi bel ve bacak ağrım oluyor sadece . Ne batma ne başka bişey çok üzülüyorum 4 cü denemem .
Masallah tesekkurler canim. Amin insallah hepimizinkini. 💛 Sürekli bel ağrım oldu canim. 8. Gün kahverengi lekelenme başladı, çok az miktarda, progestan i arttirdim ve 2 gün surekli dinlendim. Ama şu an hiçbir belirti yok diyebilirim. Belirtilerin aramayaljm bence.

Aaa hemseriyiz :) ben de tam tersi canim. Izmir baya sicak biliyorsun kendim sıcagim ama ayaklar donuyor corap giydim :) acaba belirti mi dedim bu da :) bende bugün regl belirtisi gibi karnımda bayağı sislik var ve baski var, bel bölgem dahil şişmiş. Göğüsler dolgun ve biraz ağrılı. Sende durumlar nasıl?
Aynen tatlım hemşeriyiz nerede oldun transferini😊 kendim çok sıcağım ayaklarım zaten çok yanıyor gündüzleri ayaklarım üşüyor çorap giyiyorum bende kasıklarımda dolgunluk var gibi hissediyorum öyle ağrı değil göğüslerimde de var dolgunluk ama acımıyor dokununca hissediyorum ilk gebeliğimde de bu belirtiler vardı ama kaybettim meleğimi bu yüzden umutlanmak istemiyorum üzülmek istemiyorum inşallah Rabbim gönlümüzün muradını verir😇🤲🏻

Back
X