Amin inş siz oldunuz mu transferHer doktorun yöntemi farkli oluyor, sizin için uygun tedaviyi belirler muhakkak. İçinizi ferah tutun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inş siz oldunuz mu transferHer doktorun yöntemi farkli oluyor, sizin için uygun tedaviyi belirler muhakkak. İçinizi ferah tutun.
Evet, transferimin 8. Günü.Amin inş siz oldunuz mu transfer
Estrofem corasprin progestron karsiliyorMerhabalar hangi ilaclari aile hekimi yaziyor acaba bilginiz var mi
Onları da yoğun adette kullandığımız için 2.ye yazdıramıyorsun elinde var gözüküyorEstrofem corasprin progestron karsiliyor
Rabb'im yardımcın olsun. Vazgeçme sakın. Bazen nasipten öteye gidemiyoruz. Dua et cnmKızlar benim negatif , inşallah sizinkiler pozitif olsun, ben normal denemeye karar verdim bu ay![]()
Progestan iğnem bitince yazdırıyorumMerhabalar hangi ilaclari aile hekimi yaziyor acaba bilginiz var mi
Progesteron fitil ve estrofermi yazıyor yani bana yazılan bunlarMerhabalar hangi ilaclari aile hekimi yaziyor acaba bilginiz var mi
Hayırlısı buymuş demek canım pes etme Allah büyük herşeyin zamanını o biliyor durmak yok o minikleri alana dek kucağımıza devammmmKızlar benim negatif , inşallah sizinkiler pozitif olsun, ben normal denemeye karar verdim bu ay![]()
İnfertile sebebiniz neydi ?Kızlar benim negatif , inşallah sizinkiler pozitif olsun, ben normal denemeye karar verdim bu ay![]()
Hayırlısı neyse senin için en güzel zamanda seni bulacaktırKızlar benim negatif , inşallah sizinkiler pozitif olsun, ben normal denemeye karar verdim bu ay
Canım sebep yok , rahim , sperm iyi ama sebepsiz olmadı ilk denemeydi , 2 embriyo daha var ama ben bu ay normal deneyeceğimİnfertile sebebiniz neydi ?
Anladım .. hayırlısı olsun geride 2 tane embriyo var üzülmeyin . Bazen bazı şeyleri doktorlarda açıklayamıyorlar .Canım sebep yok , rahim , sperm iyi ama sebepsiz olmadı ilk denemeydi , 2 embriyo daha var ama ben bu ay normal deneyeceğim
Sağlık olsun canım üzülme vakti gelmemiştir dahaCanım sebep yok , rahim , sperm iyi ama sebepsiz olmadı ilk denemeydi , 2 embriyo daha var ama ben bu ay normal deneyeceğim
İnşallah canım sağolSağlık olsun canım üzülme vakti gelmemiştir dahabenim de sebepsiz dediler ama yumurta kalitem iyi değilmiş testlerim herşeyim temiz birkaç ay ara verin umarım doğal yoldan gebe kalırsın
![]()
Benim hiç idrar testinde çıkmadı evde 10. Günde de 11. Günde de gidip kan verince düşük değerle başlamıştım ama ikiye katlanıyor. Hatta ben transfer sonrası direk lavaboya çıkmıştım. 15 dakika sonra 1 saatlik yola çıktım. Ona rağmen tutundu olacağı varsa tutunur inş. Bende hiç belirti yoktu adet ağrısı yaşıyordum sadece. Hatta panik atağım tetiklenmişti pes etmiştimBende düne kadar aşırı bir gögüs ağrısı vardı . Bugün artık sadece dokununca hissedebilmeye başladımbende böyle olunca genelde adet oluyorum . Bugün test yaptım 4 cü günü transferin çatlatma iğnesinin 9 cu günü çatlatma iğnesi kalmamış vucütta . Test negatif. Bakalım buda olmadı gibi hissediyorum