2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

İnşallah canım sağol 🙏
Koenzim Q 10 mg folik asit b vitamini omega 3 falan düzenli al bende de yıllarca aynı sorun sebepsiz yumurta kalitesi olsa bir ihtimal hatta olmadı deyip bunların hepsini aldım 😅 benim dondurulmuşum yok pozitifi öğrendiğim gün hepsi geldi alerji testine gittim nikel alerjisi çıktı nikel içeren hiçbirşey yemedim seni anlıyorum sebepsiz olunca ne yapacağını bilmiyorsun🥺 umarım doğal yoldan gebe kalırsın olmasa da birkaç ay dinlenip dondurulmuşla denersin dualarım seninle 🙏

Koenzim Q 10 mg folik asit b vitamini omega 3 falan düzenli al bende de yıllarca aynı sorun sebepsiz yumurta kalitesi olsa bir ihtimal hatta olmadı deyip bunların hepsini aldım 😅 benim dondurulmuşum yok pozitifi öğrendiğim gün hepsi geldi alerji testine gittim nikel alerjisi çıktı nikel içeren hiçbirşey yemedim seni anlıyorum sebepsiz olunca ne yapacağını bilmiyorsun🥺 umarım doğal yoldan gebe kalırsın olmasa da birkaç ay dinlenip dondurulmuşla denersin dualarım seninle 🙏
Çok teşekkür ederim inşallah gebeliğiniz sağlıklı olur benimde kalbim sizlerle 😊

Benim hiç idrar testinde çıkmadı evde 10. Günde de 11. Günde de gidip kan verince düşük değerle başlamıştım ama ikiye katlanıyor. Hatta ben transfer sonrası direk lavaboya çıkmıştım. 15 dakika sonra 1 saatlik yola çıktım. Ona rağmen tutundu olacağı varsa tutunur inş. Bende hiç belirti yoktu adet ağrısı yaşıyordum sadece. Hatta panik atağım tetiklenmişti pes etmiştim🙈
Vallaha inşallah bendede öyle olurr 🤍🌸 çok isterim bende tutamadım direk idrara çıktım transferden sonra . Burada yatmada yok direk kalkıyorsun gidebiliyosun

Bende düne kadar aşırı bir gögüs ağrısı vardı . Bugün artık sadece dokununca hissedebilmeye başladım 🥹 bende böyle olunca genelde adet oluyorum . Bugün test yaptım 4 cü günü transferin çatlatma iğnesinin 9 cu günü çatlatma iğnesi kalmamış vucütta . Test negatif. Bakalım buda olmadı gibi hissediyorum
Canım çok acele ediyorsun, hemen bu umutsuzluk ne daha 4 gün olmuş transfer olalı, güzel düşün, güzel dualar et, sabırlı ol, zaten çok erken 4. Günde ne idrara ne kana karışmaz ki.

Vallaha inşallah bendede öyle olurr 🤍🌸 çok isterim bende tutamadım direk idrara çıktım transferden sonra . Burada yatmada yok direk kalkıyorsun gidebiliyosun
İnş. Rabbim emeklerinin karşılığını verir inş. pozitif haberini alırız 🙏 erken öğrenince de benim gibi 2 ye katlar mı sağlıklı mı stresine giriyor insan. Süreç uzun sağlıklı mı kese nerde bebek var mı yolumuz uzun baya 🤲🏻

Merhaba kızlar, bugün transferimin 9. Günü transfer günü hariç kanda değerim 64.1
5. gün dondurulmuş embriyo , sizce iyi mi düşük mü yoksa aklım karıştı, doktora daha ulaşamadım.

Kızlar benim negatif , inşallah sizinkiler pozitif olsun, ben normal denemeye karar verdim bu ay 🙏
Yaaa üzüldüm canım :( umarım en kısa zamanda pozitif haberlerini alırsın. Lütfen pes etme hem yedek embriyon da varmış belki orda hazır seni bekliyordur bebislerin. Şans belki onlardadir.

Merhaba kızlar, bugün transferimin 9. Günü transfer günü hariç kanda değerim 64.1
5. gün dondurulmuş embriyo , sizce iyi mi düşük mü yoksa aklım karıştı, doktora daha ulaşamadım.
Tebrik ederim canim🌺🌺🌺 pozitifi görmüşsün 😍😍😍 2 günde bir ikiye katliyorsa tamamdir bu iş 🙏 değerin düşük olmasi yeni kana karışıyordur ondandır canim. Sanırım kimyasaldan korktun, aklına getirme 2 günde bir çifte kalıyorsa, düşüş olmazsa değildir.

Tebrik ederim canim🌺🌺🌺 pozitifi görmüşsün 😍😍😍 2 günde bir ikiye katliyorsa tamamdir bu iş 🙏 değerin düşük olmasi yeni kana karışıyordur ondandır canim. Sanırım kimyasaldan korktun, aklına getirme 2 günde bir çifte kalıyorsa, düşüş olmazsa değildir.
Teşekkür ederim canım, ama sanırım umutlu değil doktor, asistanı değer düşük dedi, 2 gün sonra bakacağız.
Düşük diyince iyice kötü oldum bakalım hayırlısı olsun ne diyeyim🤲

Teşekkür ederim canım, ama sanırım umutlu değil doktor, asistanı değer düşük dedi, 2 gün sonra bakacağız.
Katlayarak katlayarak büyüsün canim. 🙏 inşallah kucağına sağlıkla alirsin

Ya bazen sinir oluyorum doktorlara neresi düşük benim 5. Gün 10. Gün 30 du ben nasıl üzüldüm gitti dedim arttı iki günde daha çok erken 2 güne bir artışı takip edin 2 katına çıkıyorsa sağlıkla ilerleyecek inş. Sabırla bekleyin 😍🙏

Ya bazen sinir oluyorum doktorlara neresi düşük benim 5. Gün 10. Gün 30 du ben nasıl üzüldüm gitti dedim arttı iki günde daha çok erken 2 güne bir artışı takip edin 2 katına çıkıyorsa sağlıkla ilerleyecek inş. Sabırla bekleyin 😍🙏
Bilmiyorum ki öyle dedi, içim titriyor şuanda eşimde değeri görünce oldu tamamdır dedi çok sevindi.
Diyemedim doktor böyle diyor diye, inşaAllah benimkide artar, beklemekten başka çarem yok.
Sizinkide hayırlı olsun, sağ salim kucağınıza alın inşaAllah 🤲

Bilmiyorum ki öyle dedi, içim titriyor şuanda eşimde değeri görünce oldu tamamdır dedi çok sevindi.
Diyemedim doktor böyle diyor diye, inşaAllah benimkide artar, beklemekten başka çarem yok.
Sizinkide hayırlı olsun, sağ salim kucağınıza alın inşaAllah 🤲
Doktorun dediklerini unut gitsin pozitif düşün 🌸

Back
X