2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Evet canım teste yapmadım ilk transferimde de yapmamıştım ben sabırla sükunetle beklemiştim Rabbime bırakmıştım Rabbim nasip etti fakat yarım kaldı en azından o duyguyu bir kere olsa da yaşadım ben Ama kaybetmek çok kötü yani şu anki korkum aslında eğer varsa tekrar kaybedersem diye onun endişesi daha ağır basıyor Rabbim yine ayarlamıştır diyorum elimden hiçbir şey gelmiyor çünkü aslında bu benim ilk değil ikinci kaybım oluyor ilki kimyasal gebelik olmuştu doğal yolla gebe kalmıştım diğeri ilk tüp bebek denemem de onda pozitifi görmüştüm fakat kalp durmasıyla kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi üçüncü yoldayız inşallah Allah‘ım bu sefer tamamına erdirr ya bir yandan içim oldu diyor ama olmadı kısmı daha ağır basıyor nedense🙃🙃🙃
Olmadı kısmı inşallah vesvesedir. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar bağışlasın inşallah

Olmadı kısmı inşallah vesvesedir. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar bağışlasın inşallah
Âmin canım hepimizin inşallah önemli olan sağlıklı bir şekilde ilerlemesi sağlıklı saatle kucağımıza alabilmek doğru söylüyorsun işte bir anlık heveslere yenik düşüp bazen unutuyoruz elden bir şey gelmiyor inşallah hayırlı olur herkes için

İnşallah bize hayırlı haber vereceksin canım olumlu da olsa olumsuz da olsa bu demekki Rabbimin senin için istediği hayırlı olan buymuş demekki Allah’ım bizleri bir şeylerle sınıyor inşallah bir gün hepimiz sahip olamadığımız evlatlarımıza kavuşuruz bugünleri unuturuz🤲🏻🫶🏻
Amin canım. Sizlerde hayirli haberleri alın inşallah 🙏

kizlar benm degerm 18 ckdi bugn test gnmdü anlamiyorum telefondaki kisi ümitli konusmdi ama pazartesi birdaha ver dedi byle olpda artan oldmu hic veya duydubuz mi..?

Selam kızlar bugün psikolojik olarak iyi değilim nedendir bilmiyorum sürekli karşıma bebek videoları pozitif haberleri vs böyle şeyler çıkıyor zaten daha önce baktığımız için artık hafızaya alıyor sürekli sosyal medyada bunlar çıkıyor karşıma dayanamadım bir de bugün karne günü çocukları olanların başarıları daim olsun inşallah duygusallaştım ne bileyim ben bugünleri görecek miyim dedim transferimin 11. günündeyim inatla test yapmayanlardanım test günü 19 Haziran pazartesi bilmiyorum içimde bir olumsuzluk var iki gündür bu olumsuzluğu atamıyorum yani bir iyiyim bir kötüyüm bilmiyorum değişik duygulardayım🤷🏻‍♀️🥲
Tatlim aldigimiz ilaclar hormonlari altust etti rahat olun allahin izni ile saglikla bebeginizi alacaksiniz kucaginiza. masallah demeden gecemeyecegim 11. Gun ve hala test yapmadiniz . insallah bizde sizin kadar sabirli olabiliriz transfer gerceklesince

kizlar benm degerm 18 ckdi bugn test gnmdü anlamiyorum telefondaki kisi ümitli konusmdi ama pazartesi birdaha ver dedi byle olpda artan oldmu hic veya duydubuz mi..?
Benim arkadasimin tup bebek degildi ama degeri cok dusuk cikti ilk testinde ve sonraki testleride cok dusuktu arkadasim kendiliginden dussun bari dua ediyordu sonuc mu suan 6 aylik bebegi var

Tatlim aldigimiz ilaclar hormonlari altust etti rahat olun allahin izni ile saglikla bebeginizi alacaksiniz kucaginiza. masallah demeden gecemeyecegim 11. Gun ve hala test yapmadiniz . insallah bizde sizin kadar sabirli olabiliriz transfer gerceklesince
İnşallah Allah razı olsun kayıplar sabır ve suküneti öğretiyor hayatın gerçekleri Rabbimin sınavındayız inşallah evlatla sınanmayız ve hepimize anne olmayı nasip eder inşallah ne zaman transfer olacaksınız tedaviniz hayırlı olsun şimdiden 😊😊

Selam kızlar tekrardan 7 haziran 5.Günü embiryo transferi sonucu ilk idrarda 5. Günde silik görmüştüm çok erken. Test günüm normalde yarın 10 günde ama ben bugün 9. Günde yaptım ve sonuç beta hcg 127.8 çıktı pazartesi 2. Değere göre 10 gün sonra kaseyi görebilirsin dedi hemşirem. Rabbim inşallah hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin dualarım sizlerle💖

Belki de olabilir hormonlardandır normalde çalışan bir insanım eşim bu süreçte işe gitmemi istemediği için 20 gün raporluyum evde durmakta galiba bana iyi gelmedi yapacak hiçbir şeyim yok çünkü ağır iş yapamıyorum bayram temizliği yapamıyorum yiyip içip yatıp gündelik işlerimi yapma modundayım kafam boş olduğu için sürekli ona takıyorum galiba hayırlısı😁
Ayyyy evet valla kac gundur benimde Allah razi olsun kayinvalidem kayinbabam eşim dort donuyolar elimi bi işe surdurmuyorlar ama insan sıkılıyor daha cok strese giriyor bi suru komik film indirdi eşim kendime gunluk bi süt ısıtıp icip izliyorum o filmleri kitap oku uyu derken aksam oluyor

Ben sayılıyor diye biliyorum canım. Transfer günü embriyo zarından çıkmaya çalışıyormuş 2. Gün tutunmaya çalışıyor bu süreç 5. Güne kadar devam ediyor. 5. Günden sonra da beta hcg salgılamaya başlıyor diye biliyorum eğer tutunduysa 😍
Transfer günü sayılmıyor canım diğer arkadaş doğru söylüyor. 5.günden sonra tutunan embriyo da var, bu çok kişiye özel bi süreç aslında. Geç döllenen olduğu gibi geç tutunan da olabiliyor illa 5.güne kadar tutunacak diye bi durum yok :) Sürecin hayırlı olsun inşallah pozitif görürsün

Olabilir canım. Bana hastane o şekilde söyledi 🤷🏼‍♀️ geç döllenme olayı farklı tabii ki. İnş hepimiz hayırlı, güzel haberler alırız 🤗

Bu hafta transfer olan kızlar ne durumdasınız? Çarşamba transfer oldum ben, 2.günümdeyim. Kasık ağrılarım ve anlık batmalarım var ama kasık ağrım transfer öncesinde de vardı o yüzden heyecanlanmıyorum. Belirti de aramıyorum gerçi😬

Bu hafta transfer olan kızlar ne durumdasınız? Çarşamba transfer oldum ben, 2.günümdeyim. Kasık ağrılarım ve anlık batmalarım var ama kasık ağrım transfer öncesinde de vardı o yüzden heyecanlanmıyorum. Belirti de aramıyorum gerçi😬
O kasık ağrısı çok ilginç transfer zamanı geçtikçe iyice azaldı, testim pozitif çıkmasa moralim bozulurdu.

İnsanın morali bozuluyor ya 😅 bende de bi belirti kalmadı göğüs acımadı sıfır ağrı sıfır 4 gün kaldı teste sizlerde 4 gün kala durum nasıldı
Benim hala göğüs hassasiyetim devam ediyor kasık kramplarım ağrılarımda var hele bıgün sanki fokurduyodu sağ kasığım. Ama bugün çıkan 2. Kan sonucum beni çok şaşırttı inşallah pazartesi herşey çok güzel olur . Hemide doğum günümde

İnsanın morali bozuluyor ya 😅 bende de bi belirti kalmadı göğüs acımadı sıfır ağrı sıfır 4 gün kaldı teste sizlerde 4 gün kala durum nasıldı
Benim göğüsler aşırı büyüdü ama ilaçlardan ötürü olduğunu düşünüyorum. Ama mesel göğüs ağrıları olmadı kasıklarda ilk bir hafta aşırı hassasiyet vardı şimdi daha iyiyim ara ara kendini hissettiren iğne batması bir his var, ama yoğun değil. Yani belirtiler cidden değişkenlik gösteriyor.

Benim hala göğüs hassasiyetim devam ediyor kasık kramplarım ağrılarımda var hele bıgün sanki fokurduyodu sağ kasığım. Ama bugün çıkan 2. Kan sonucum beni çok şaşırttı inşallah pazartesi herşey çok güzel olur . Hemide doğum günümde
Şimdiden mutlu yıllar dilerim pazartesi alacağınız en kıymetli hediye bebeğinizin varlığı olsun. ❤️

Back
X