2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Merhaba kızlar benim değerim düştü beta hcg baya inmiş. Kimyasal gebelik üzgünüm 🥺 umarım bir gün bizde anne olabiliriz hiç ummadığımız bir anda dualarım sizinle kendinize iyi bakın. Bir süre tedaviye ara vermeyi düşünüyorum Rabbim yardımcınız olsun. Kendinize iyi bakın Allah a emanet olun 🥺🙏
Sakın canını sıkma demek ki zamanı var Allah geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur belki şuan olsa bi sorun olacaktı bizim şer die gördüğümüzü Allah bizi korumak için yapar biraz dinlen tatil yap kafanı boşalt canım ama olacak merak etme kendine iyi bak ❤️

Merhaba kızlar ben çarşamba günü transfer oldum iki gündür reflü olacakmış gibi sancım var yüzüm falan da sivilcelendi normal mi ?

Belirtiniz var mıydı
4cü gün ve 5 gün rahmimde sızı ve ağrı saplanmaları oldu . Gögüslerim hassastı 6 cı gün hassasiyeti azaldı 7 ci gün yani bugün neredeyse hiç yok . Gögüs hassasiyetimin azalmasından anlıyorum genelde . Hiç pozitif görmedm ben 4 seferde’de adete yakında bende gögüs hassasiyet olur adet olucam zaman geçer . Öyle anlıyorum artık yani .

Kızlar merhaba benimde pazartesi Transfer oldu 6.gün bugün dün gece başlayan bel ağrısı kasık ağrısı bacak ağrısı var aynı adet olacakmış gibi adetime 2 gün var sizce omu geliyor yoksa tutunma ağrılarımı 2 gündür biraz stresli ve ağlayarak gün geçirdim başka sebeplerden dolayı allahm herkese yardım etsin inşallah kötü bişey değildir

4cü gün ve 5 gün rahmimde sızı ve ağrı saplanmaları oldu . Gögüslerim hassastı 6 cı gün hassasiyeti azaldı 7 ci gün yani bugün neredeyse hiç yok . Gögüs hassasiyetimin azalmasından anlıyorum genelde . Hiç pozitif görmedm ben 4 seferde’de adete yakında bende gögüs hassasiyet olur adet olucam zaman geçer . Öyle anlıyorum artık yani .
Benimde bugün 3.gün pek belirtim yok normalde de adet zamank göğüs hassasiyeti karın ağrısı vs pek yaşamam trasnferden beri ara ara sağ kasıkta ağrı oluyo ama böyle 1 2 dk sürüyo sonra geçiyo belirti sayılmaz heralde ama kafama takılan işlemi yaparken doktor hemşire ultrasonu sağ tarafımda tutuyodu şimdi de sağ da biraz ağrı olunca acaba mı diyorum

Merhaba hanimlar benim bugun transferin 7. Gunu simdi test yaptim silik cizgi dahi yok aceba tutmadimi ki ama bel agrim var

Merhaba hanimlar benim bugun transferin 7. Gunu simdi test yaptim silik cizgi dahi yok aceba tutmadimi ki ama bel agrim var
Kimisi 7. 8. Günde öğrenmiş ama bence idrar testi için çok erken yani herkeste beta HCG aynı değerde olmuyo önce kanka karışıyı sonrasında idrara karışıyor beta hcg sonuçta o yüzden yine de umudunuzu kaybetmeyin derim kan tahlil gününe kadar 🙂

Kimisi 7. 8. Günde öğrenmiş ama bence idrar testi için çok erken yani herkeste beta HCG aynı değerde olmuyo önce kanka karışıyı sonrasında idrara karışıyor beta hcg sonuçta o yüzden yine de umudunuzu kaybetmeyin derim kan tahlil gününe kadar 🙂
5. Gun yapmistim silik cikmisti simdide bisey gormeyince üzüldüm

Ama bel agrim var ates basiyor arada bir

Back
X