2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Merhabalar ben de cumartesi günü 2. Transferimi oldum
İlki negatif sonuçlandı 7. Gün test yapmıştım negatif çıkmıştı kendimi yiyip bitirdim ne kadar geç öğrensek o kadar iyi bence bu sefer test yapmayacağım
Benim aşırı bi bel ağrım var sırtım belim ayrılacak gibi ilkinde de böyle olmuştu ama sizde de var mı ya da ağrıyı hafifletmek için neler yapıyorsunuz

Kızlar doktorum aradı 3. Denemeden önce histereskopi çekip rahime çizik atmayı öneriyorum bunu yapalım dedi bu ne oluyor

Kızlar doktorum aradı 3. Denemeden önce histereskopi çekip rahime çizik atmayı öneriyorum bunu yapalım dedi bu ne oluyor
Rahim filmi çekmiş miydin? Ben transferden önce histeroskopi yaptırmıştım ama rahmim dardı diye. Çiziğin de gebelik ve tutunmayı artırdığını söylüyorlar.

12. Gün beta 1188 kızlar. İnşallah sonuç almayanlar da hayırla alırlar sonuçlarını :)))
Canım hayırlı olsunsağlıkla gelsin inşallah.
Benim değerlerim çok yavaş ilerliyor. Sevinemiyorum, üzülemiyorum o kadar meçhul ki.
8.gün 41,50
10. Gün 43,62
13. Gün 58,83
Haftaya pazartesi doktora kontrole gidicem. Hemşire artıyo olmasıda güzel bir şey dedi. Çıkmadık candan ümit kesilmiyor inşallah minik fasulyem büyümeye karar verirde sonradan bi depar atıp ortaya çıkar

Canım hayırlı olsunsağlıkla gelsin inşallah.
Benim değerlerim çok yavaş ilerliyor. Sevinemiyorum, üzülemiyorum o kadar meçhul ki.
8.gün 41,50
10. Gün 43,62
13. Gün 58,83
Haftaya pazartesi doktora kontrole gidicem. Hemşire artıyo olmasıda güzel bir şey dedi. Çıkmadık candan ümit kesilmiyor inşallah minik fasulyem büyümeye karar verirde sonradan bi depar atıp ortaya çıkar
Canım forumda bir kadın vardı, nickname’ni hatırlamıyorum ama onun da betası böyle az hatta daha da az artıyordu. Ben bile kimyasal gebelikten şüphelendim. Herkes değerin çok az artıyor vs. Dedi. Gebeliği çok güzel ilerledi valla. Korkma artıyor sonuç olarak. Azalmadığı müddetçe umut var demektir. Rabbim sağlıklı evlatlar versin.

Canım forumda bir kadın vardı, nickname’ni hatırlamıyorum ama onun da betası böyle az hatta daha da az artıyordu. Ben bile kimyasal gebelikten şüphelendim. Herkes değerin çok az artıyor vs. Dedi. Gebeliği çok güzel ilerledi valla. Korkma artıyor sonuç olarak. Azalmadığı müddetçe umut var demektir. Rabbim sağlıklı evlatlar versin.
İnşallah bakalım bi ümit bekliyorum öyle sonucu 🙏🙏💕

Merhabalar ben de cumartesi günü 2. Transferimi oldum
İlki negatif sonuçlandı 7. Gün test yapmıştım negatif çıkmıştı kendimi yiyip bitirdim ne kadar geç öğrensek o kadar iyi bence bu sefer test yapmayacağım
Benim aşırı bi bel ağrım var sırtım belim ayrılacak gibi ilkinde de böyle olmuştu ama sizde de var mı ya da ağrıyı hafifletmek için neler yapıyorsunuz
Merhaba, bir önceki transferden hatırlıyorum sizi benimde ilki negatif oldu transferin 8.günü regl oldum progeston fitile rağmen öncesinde de test yapmıştım negatif çıkmıştı zaten. 17 Haziran Cumartesi bende 2. Transferimi oldum ara vermedim iki transfer arasında hem bedenen hem psikolojik olarak iyiydim çünkü ilk transferimde bende aynı şekilde ağrım çoktu 5.Günü ağrılarım kesildi. Bu sefer neredeyse hiç ağrım yok ikisi birbirinden çok farklı geçiyor süreç olarak 🤔 Umarım bu defa herkes pozitif sonuca ulaşırrr 🙏🏻🙏🏻 Bende bu defa test yapmama kararı aldım 🙈

Kizlar transfer tarihim kesinlesti. 23 Haziran'da olacak. İlaçlara devam dedi Dr. İlave olarak Progestan fitil. Prolutex iğne. Birde kendisi bugün muayenede bağışıklık için iğne yaptı. Heyecanlıyım artık. 🙏🙏🙏

Back
X