2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kizlar transfer tarihim kesinlesti. 23 Haziran'da olacak. İlaçlara devam dedi Dr. İlave olarak Progestan fitil. Prolutex iğne. Birde kendisi bugün muayenede bağışıklık için iğne yaptı. Heyecanlıyım artık. 🙏🙏🙏
Hakkında hayırlısı olsun inşallah birincide tutar bebişin seninle olur 🙂

Selam kızlar transfer sonrası 12. Gün beta hcg 615.2 10 gün sonra ultrasona gel dedi doktorum rabbim herkese nasip etsin inşallah tez vakitte🙏
Tek embriyo transferi miydi belirtin falan oldu mu kimisinde çok oluyo kimisinde hiç olmuyo herkeste başka bu durum bende beklemedeyim iyice kafam karıştı 😒

İnşallahh.. çok zormuş gerçekten birde bu iğneleri hamilelik oluşması halinde 10 hafta kullanmak gerekecek sanırım nasıl olacak hiç bilmiyorum
Evet 3 ay dolana kadar kullanılması gerekiyor bizim vücudumuz normal gebelik hormonlarını salgılamadığı için😓

Merhaba kızlar benim değerim düştü beta hcg baya inmiş. Kimyasal gebelik üzgünüm 🥺 umarım bir gün bizde anne olabiliriz hiç ummadığımız bir anda dualarım sizinle kendinize iyi bakın. Bir süre tedaviye ara vermeyi düşünüyorum Rabbim yardımcınız olsun. Kendinize iyi bakın Allah a emanet olun 🥺🙏
Çok geçmiş olsun canım zor günler geçirdin inşallah kendine iyi gelecek şeylerle kafanı dağıt bir güm olacak ama sabır inşallah

Hayırlı olsun inşallah müjdelerimizi alırız☺️ herhangi bir belirtin vs var mı? Test günün ne zaman?
Teşekkür günüm 23 Haziran az kaldı hiç bir test yapmıyorum bu sefer önceden çok moral bozuluyor tutunacağı varsa da sonradan tutunmaz diye 3,5. Gün bel kaşık ağrım oldu yine bakalım hayırlısı inşallah müjde verebilirim

Bugün 7 ci günüm test yaptım negatif. 2 günde mucize olmayacak . Bendede bel ağrısı var adet sancısı gibi benim adetlerimde de belim sancılanır . Şaştım kaldım denenilecek şeyde kalmadı . Ngs var birtek onuda şuanki bulunduğum ülke yapmıyor .
Çok erken canım 7

Bence 9.gün de erken ama doktorun öyle demiş ilk defa duydum 9.gün kan testi isteyen doktor
5 gün embriyo suzaten sağlıklıysa 6/7 ci günlerde bile çıkıyor . Kaldıki 9 cu tün çıkmasınmı hayli hayli çıkar . Her doktor kendisi velirler gününü . Yoksa vucüt a boşuna ilaç almaya gerek yok bence .

12 haziran, 3.gün embriyo transferi oldum. Bugün 7.günüm. az önce betahcg yaptırdım 1.20 çıktı. Artmaz değil mi
Test günüme 5 gün var. Ama 1.20 zaten negatif.

Benzer tecrübesi olan arkadaşlar ltf yardım

Merhaba, bir önceki transferden hatırlıyorum sizi benimde ilki negatif oldu transferin 8.günü regl oldum progeston fitile rağmen öncesinde de test yapmıştım negatif çıkmıştı zaten. 17 Haziran Cumartesi bende 2. Transferimi oldum ara vermedim iki transfer arasında hem bedenen hem psikolojik olarak iyiydim çünkü ilk transferimde bende aynı şekilde ağrım çoktu 5.Günü ağrılarım kesildi. Bu sefer neredeyse hiç ağrım yok ikisi birbirinden çok farklı geçiyor süreç olarak 🤔 Umarım bu defa herkes pozitif sonuca ulaşırrr 🙏🏻🙏🏻 Bende bu defa test yapmama kararı aldım 🙈
Ay bende 17 haziranda transfer oldum aynı günmüş 🥺🥺
Ya benim ilki donuk transferdi o yüzden daha iyiymişim bu sefer taze transfer çok kasık ve bel ağrım var 🥺 benim test günüm 29 Haziran size ne zaman tarih verdiler

Rahim filmi çekmiş miydin? Ben transferden önce histeroskopi yaptırmıştım ama rahmim dardı diye. Çiziğin de gebelik ve tutunmayı artırdığını söylüyorlar.
Evet canım çekildim sulu ultrason yani hss de çekildim bu histereskopiymiş birde çizik atılcakmış rahime nasıl oluyo ki o

3. Gün embriyosu 9. Günde
5. Gün embriyosu 7. Günde erken gebelik testi olması kaydıyla çıkar
Yine de geç döllenme ihtimaline karşı 10.
Güne kadar umudunuzu kaybetmeyin
Ben galiba 12.güne kadar beklicem yinede zaten eşimle başka şehirlerdeyiz şu an o test günü gelicek iyiyse de kötüyse de beraber öğrenmek istiyorum 🙂

Back
X