2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

5 gün embriyo suzaten sağlıklıysa 6/7 ci günlerde bile çıkıyor . Kaldıki 9 cu tün çıkmasınmı hayli hayli çıkar . Her doktor kendisi velirler gününü . Yoksa vucüt a boşuna ilaç almaya gerek yok bence .
Benim 3.gün embriyosu bugün 7.günüm. betahcg 1.2 çıktı. Artar mı

Geç döllenme yaşıyor olabilirsiniz 2 gün sonra tekrarlayın yükselmez diyemem ya kimyasal yaşadınız 0 çıkar ya da yükselir 2 gün sakince stres yapmadan bekleyin
Teşekkür ederim.3.gün embriyo. Göğüslerim şiş ve ağrıyor o umutla belki dedim ama bakalım inşallah.Allah Kerim dir

Merhaba kızlar
Benim çok kötü kasık ağrım var . Adet olacakmışım gibi 29 da transfer olmuştum .daha kese görmedim . Kanamam yok ama bu kasık ağrısı normal mi yoksa korkmalı mıyım? Bilgisi olan yazabilir mi?

Ay bende 17 haziranda transfer oldum aynı günmüş 🥺🥺
Ya benim ilki donuk transferdi o yüzden daha iyiymişim bu sefer taze transfer çok kasık ve bel ağrım var 🥺 benim test günüm 29 Haziran size ne zaman tarih verdiler
Benimde ilki taze transferdi bu donmuş transfer 🙈 Belkide o yüzden önceki transferimde ağrım oldu bilemedim 🤷🏼‍♀️ Benimde 29 haziran test günüm bayrama denk geliyor 😬 Öncekinde regl oldum zaten test gününe varamadan bunda nasıl olacak bakalım

Benimde ilki taze transferdi bu donmuş transfer 🙈 Belkide o yüzden önceki transferimde ağrım oldu bilemedim 🤷🏼‍♀️ Benimde 29 haziran test günüm bayrama denk geliyor 😬 Öncekinde regl oldum zaten test gününe varamadan bunda nasıl olacak bakalım
Allah ikimize de çifte bayram yaşamayı nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar
Benim çok kötü kasık ağrım var . Adet olacakmışım gibi 29 da transfer olmuştum .daha kese görmedim . Kanamam yok ama bu kasık ağrısı normal mi yoksa korkmalı mıyım? Bilgisi olan yazabilir mi?
Ara ara oluyor hala kasık ağrısı batma tarzında bende de yani içimizde bişi büyüyor orda kendine yer yapmaya çalışıyor 🥰 bence normal

Bekleyebilirseniz en güzeli tabi ki , ben çok sabırsız olduğum için her transferde 4.günden başladım 😂Tabi benim yaptığımı kimse yapmasın, boş yere stres oluyor
Daha önce 1 kere aşılama yaptırdım doktorum 14.gün kan vermemi istemişti ben 10.gündem itibaren evde test yaptım ve pozitifi de gördüm sonra kan verdim negatif o yüzden o testlere kendimi kaptırmak istemiyorum sabredicem mecbur

Kızlar günaydın, transferimin 6.günündeyim sizce bebiş var mıdır? Dün normal gebelik testi yaptım gölge gibi bişey gördüm gittim hemen erken gebelik aldım bugün onu yaptım😅 ucuz bi test olduğu için doğruluğundan emin olamıyorum

Eklentiler

• 0D0BFE76-0FBC-4BB6-9A7B-FB327E0E38CC.webp
    0D0BFE76-0FBC-4BB6-9A7B-FB327E0E38CC.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 78
Back
X