2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar bende dün opu yaptırdım,
Cumartesi 24 ünde transfer günü dediler , salı ve perşembe arayıp bilgi vereceğiz dediler. Perşembe günü transfer saati ile ilgili de bilgi vereceğiz dediler. İlk deneme ve taze transfer olacağımı söylediler. 5. Gün embriyosu mu olmuş oluyor tam bilemedim?
Ağrıdan çok da odaklanamıyorum, çok ağrım var. Duphaston hap verdiler 3x1 onu içiyorum sadece.

Kızlar günaydın, transferimin 6.günündeyim sizce bebiş var mıdır? Dün normal gebelik testi yaptım gölge gibi bişey gördüm gittim hemen erken gebelik aldım bugün onu yaptım😅 ucuz bi test olduğu için doğruluğundan emin olamıyorum
6.gün yapmışsın ve silikte olsa bariz var çizgi tebrikler umarım sağlıkla ilerler :)

Kızlar günaydın, transferimin 6.günündeyim sizce bebiş var mıdır? Dün normal gebelik testi yaptım gölge gibi bişey gördüm gittim hemen erken gebelik aldım bugün onu yaptım😅 ucuz bi test olduğu için doğruluğundan emin olamıyorum
Maşallah, var gibi gözüküyor, kaçıncı gün transferiydi? Gerçi çok bilgim yok benim ilk deneme ama bana yol olur diye sormak istedim?❤️🧿

Hayırlı olsun ben de 6. Gün bu şekilde öğrenmiştim. Sağlıklı artışlar olsun inşallah

Kızlar bende dün opu yaptırdım,
Cumartesi 24 ünde transfer günü dediler , salı ve perşembe arayıp bilgi vereceğiz dediler. Perşembe günü transfer saati ile ilgili de bilgi vereceğiz dediler. İlk deneme ve taze transfer olacağımı söylediler. 5. Gün embriyosu mu olmuş oluyor tam bilemedim?
Ağrıdan çok da odaklanamıyorum, çok ağrım var. Duphaston hap verdiler 3x1 onu içiyorum sadece.
Hayırlı olsun sürecin kaç tane toplandı söylediler mi :)

Hayırlı olsun var gibi gözüküyor :)

Kan testi verirsen sonucu kesinleştirirsin, tek embriyo mu transfer edilmişti?

6.gün yapmışsın ve silikte olsa bariz var çizgi tebrikler umarım sağlıkla ilerler :)
Ay inşallah yaa amiinn🙏🏻
Maşallah, var gibi gözüküyor, kaçıncı gün transferiydi? Gerçi çok bilgim yok benim ilk deneme ama bana yol olur diye sormak istedim?❤️🧿
İnşallah vardır ya çok aminn🙏🏻 5.gün embriyosuydu dondurulmuş canım çarşamba transfer olmuştum🥰
Hayırlı olsun ben de 6. Gün bu şekilde öğrenmiştim. Sağlıklı artışlar olsun inşallah
Ay inşallahh ya bu yorum önemliydi tecrübeli biri :))
Hayırlı olsun var gibi gözüküyor :)
Hadi inşallah😍🌸

Kan testi verirsen sonucu kesinleştirirsin, tek embriyo mu transfer edilmişti?
Evet tek embriyo. Cuma teste gideceğim, o güne kadar iki kez daha evde gebelik testi ile takip etmeyi düşünüyorum. Erkenden kan testi yaptırıp stres olurum değer arttı artmadı diye😬

Evet tek embriyo. Cuma teste gideceğim, o güne kadar iki kez daha evde gebelik testi ile takip etmeyi düşünüyorum. Erkenden kan testi yaptırıp stres olurum değer arttı artmadı diye😬
Belirtiniz var mı ? sanki testte var gibi görünüyor:anneadayı:

Daha fazla olanı da duydum ama önemli olan döllenme sayısı ve kalitesiymis🤷🏽‍♀️
Henüz bilgim yok bakalım ne zaman arayacaklar 😍
Evet önemli olan döllenme sayısı benim 29 tane toplandı hatta 20 tanesi döllendi ama 5.güne sadece 7 tanesi geldi

Daha fazla olanı da duydum ama önemli olan döllenme sayısı ve kalitesiymis🤷🏽‍♀️
Henüz bilgim yok bakalım ne zaman arayacaklar 😍
Aynen öyle önemli olan kalitesi bölünmesi :) benimde 12 tane toplanmıştı 11 i döllendi 6 tanesi donduruldu yarın da transferim var

Bende bunlardan kullandım. Çatlatma iğnesi kullanmamışsan eğer sonuç inşallah pozitiftir 😊

Meraba kizlar bnmde bugun 5.günum taze transfr 3. Gun embriyosu test yaptim sabah ama negatif cikti uzulmedim degil pozitife doner insallh

Back
X