2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

İnşallah kuzum inşallah🙏🏻 cesaret değil de ben rahattım bu sefer ya olursa olur olmazsa yapcak bişey yok diyodum ondan sanırım erkenden test yaptım, yoksa 5.gün düz gebelik testi yapmak gerçekten cesaret değil saçmalamak😂
Bence Allah senin yüzüne gülmüş de erkenden çıktı sonuç 😂

Yaptım testi dayanamadım 2 3 dk içinde böyle çıktıııı😍😍😍

Eklentiler

• IMG20230623101731.webp
    IMG20230623101731.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 103
Yaaaa tebrik ederim kaçıncı gündü, 2 gün sonra yine yap daha koyulaşacak eminim ❤️
Teşekkür ederim bugün 8.gün elimde başka test kalmadı yarın bi arkadaşım iğnemi yapmak için gelicek ona söyledim o getiricek pazar günü tekrarları salı günü de test günüm zaten 🥰

Selam kızlar doktorumla görüştüm bu ay başlamayacakmışız tedaviye adet oldum dün doktor bu süreçte d vitamini ve koenzimQ10 kulanmamı söyledi diğer adetinle başlayalım dedi birde rahime çizik atılcakmış histereskopi yapcaz dedi histereskopi olan varmı

Selam kızlar doktorumla görüştüm bu ay başlamayacakmışız tedaviye adet oldum dün doktor bu süreçte d vitamini ve koenzimQ10 kulanmamı söyledi diğer adetinle başlayalım dedi birde rahime çizik atılcakmış histereskopi yapcaz dedi histereskopi olan varmı
Histeroskopi yaptırdım ben, anestezili yapılıyor, kendine gelince taburcu oluyorsun hemen. Sonrasında adetle tedavim başlamıştı.

Kizlar meraba bugun kan testi verdim 8. Gunum 0.1 cikti carsamba gunu normal test gunum yukselmesi imkansiz dimi 3. Gun embriyosuydu

Yaptım testi dayanamadım 2 3 dk içinde böyle çıktıııı😍😍😍
Hayrlisi olsun allah kucaginiza almaui nasip etsin insallah nerede tedavi gordunuz ozel miydi olumlu olan arkadaslar istanbuldan olanlar nerede yaptiginizi yazar misiniz degerlendirmek istiyorum bn devlet÷ gtmistim

Hayrlisi olsun allah kucaginiza almaui nasip etsin insallah nerede tedavi gordunuz ozel miydi olumlu olan arkadaslar istanbuldan olanlar nerede yaptiginizi yazar misiniz degerlendirmek istiyorum bn devlet÷ gtmistim
Teşekkür ederim benim ilk denemem Bahçeci de yaptırdım 🙂

Back
X