Teşekkür ederim benim ilk denemem Bahçeci de yaptırdım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim benim ilk denemem Bahçeci de yaptırdım![]()
Hayirlisi olsun tekrardan bnde 8. Gunum kan verdim bugun negatif 0.1 cikti artik ozel dusunuyorum 2. Denemem hangi bahcecevi buarada doktor oneriniz var mi bna
sEhir neresi istanbul muGüvenç bey benim doktorum ablamın doktoru da Güvenç beydi ben gayet memnunum
Hatta doktorun yaninda fazla gelen ilaclari birakmislardi hastalari bir paket oksapar verdiAy benim aile hekimi reçeteli iğnemi bile hemşireye çekinerek yaptırdı bırakın yazmayışanslıymışsınız
![]()
Tmm kendisine gidecegim surekli yattiniz mi dizEvet Fulya Baheçeci şubesinde
Yani ilk 4 5 gün genelde yattım sonrasında evin içinde yürüyüşler yaptım ama hiç bi iş yapmadım dışarı çıkmadımTmm kendisine gidecegim surekli yattiniz mi diz
Bnde 3 gun yattim sonra is yapmadim ama yatmadimYani ilk 4 5 gün genelde yattım sonrasında evin içinde yürüyüşler yaptım ama hiç bi iş yapmadım dışarı çıkmadım
Evet ıkınmak istemiyorum o yüzden günde 4 tane kuru kayısı yiyorum iki gündür işe yarıyorKızlar ayıptır sorması kabızlık sorunu yaşayan var mı? İlaçlardan mı acaba anlamadım.
2 bardak çay, 1 bardak kahve hakkımız var diye biliyorum ben. ama ben ne olur ne olmaz diye kafeinsiz filtre kaldım. transferden sonra 12. haftaya dek kafeinsiz kahve içerim artık hiçbir risk kalmak istemiyorum 3 yıldır bekleyince =)Kızlar çay kahveyi ne ölçüde kullaniyorsunuz :)doktorunuzun bunla ilgili birsey uyarisi oldu mu
Ben de başlayayım o halde , ilaç kullanan var mı acaba bir ara yazan vardı ama ilk sayfalarda kaldı herhaldeEvet ıkınmak istemiyorum o yüzden günde 4 tane kuru kayısı yiyorum iki gündür işe yarıyor
Ben genelde yattım açıkçası ablam da hep yatmıştı aslında yatıp yatmamaya bağlı değil diyolar sma psikolojik olarak yatmak daha iyi geldiBnde 3 gun yattim sonra is yapmadim ama yatmadim
Duphalac içebilirsin demişlerdi bana ama bende kayısı yiyorumBen de başlayayım o halde , ilaç kullanan var mı acaba bir ara yazan vardı ama ilk sayfalarda kaldı herhalde
B ikisindede yatmadim uatsam iuiydi aslinda 4. Gun kalktimBen genelde yattım açıkçası ablam da hep yatmıştı aslında yatıp yatmamaya bağlı değil diyolar sma psikolojik olarak yatmak daha iyi geldi
bana doktor kabızlık problemi yaşarsan DUPHALAC içebilirsin diye yazdı reçeteyeBen de başlayayım o halde , ilaç kullanan var mı acaba bir ara yazan vardı ama ilk sayfalarda kaldı herhalde
Bence biraz erken ayaklanmışsın tabi nasipte olsaydı yine olurdu ama bazısınds tutunma 4 yada 5.gündr olabiliyomuşB ikisindede yatmadim uatsam iuiydi aslinda 4. Gun kalktim
Bende negatif olması yatıp yatmamakta ilişkili değil ya bende yatıyorum genelde evdeyim hiç dışarı çıkmadım lavaboya gidip geliyorum arada balkonda geziniyorum ama yatmak gerekseydi doktor söylerdi zaten o yüzden bak yatmadım bence o yüzden pozitif alamadım diye hiç düşünmeyin kısmet herşeyB ikisindede yatmadim uatsam iuiydi aslinda 4. Gun kalktim