2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

merhaba hangi ilaçları kullanıyorsunuz acaba merak ettim. bende araştırma aşamasındayım da
Merhaba ben şu anda estrofem tablet günde 3 tane, prolutex iğne sabah akşam göbekten, progestan iğne 3 günde bir kalçadan, corasprin ve vitamin kullanıyorum trasnfer öncesi de bunları kullanmıştım ekstra olarak transfer öncesi 5 gün prednol kullandım

Merhaba ben şu anda estrofem tablet günde 3 tane, prolutex iğne sabah akşam göbekten, progestan iğne 3 günde bir kalçadan, corasprin ve vitamin kullanıyorum trasnfer öncesi de bunları kullanmıştım ekstra olarak transfer öncesi 5 gün prednol kullandım
Şimdi bahçeciden aradılar nasılsınız diye söyledim çok normal bunlar dedi 12. Günden önce evde test yapmayın dedi mutlaka bize bildirin bir ihtiyacınız olursa arayın dedi birde arayan hemşire 😂

Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda Allah'ım nasip etsin 🙏
Tekrar düşünmüyorum sanırım. Normalde tek çocuk mantığında oldum ben hep eşim için ikinciyi denedm aklıma girdi :) hayırlısını diledim ama olmazsa bi daha denemem dedm. Allah oğluma sağlıklı yıllar, ömürler versin. 2 tane daha embriyom var ama sanmam düşünmem bir daha sanırım. Allah’ım isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah 🙏🏻 bu arada kan verdim şimdi.

Şimdi bahçeciden aradılar nasılsınız diye söyledim çok normal bunlar dedi 12. Günden önce evde test yapmayın dedi mutlaka bize bildirin bir ihtiyacınız olursa arayın dedi birde arayan hemşire 😂
Bende hemşireme sonucu attım niye yaptın çok erken olumsuz konuşmak için dedi. Kan ver dedi hemen gideym vermeye dedm hayır 12. Gün ver dedi. Ama bilin bakalım ben naptım 😂 kan verdm de geldim şimdi. 3. Gün embriyosu 8. Gün erken gebelik negatif çıktı. Silik çıksa neyse ney derdim de gölge bile yok

Tekrar düşünmüyorum sanırım. Normalde tek çocuk mantığında oldum ben hep eşim için ikinciyi denedm aklıma girdi :) hayırlısını diledim ama olmazsa bi daha denemem dedm. Allah oğluma sağlıklı yıllar, ömürler versin. 2 tane daha embriyom var ama sanmam düşünmem bir daha sanırım. Allah’ım isteyen herkese anneliği tattırsın inşallah 🙏🏻 bu arada kan verdim şimdi.
AA doğru senin oğlun vardı hakkınızda hayırlısı olsun 🙂

Evet arıyorlar beni bi kere aradılar 2 3 gün sonra da başhemşiresi aradı 🙂

Hakkinizda hayirlisi boyleymis surec zorlu maddi manevi yipraniyorsunuz ama bu bizim hayattaki sinavimiz diyorum.. bazi insanlar istemeden olurken bizimde emek vermemiz gerekiyor... ben ilk gorusmeye gittigimde ocak sonuydu suan haziran sonu geldi transfer olmadi henüz cok uzadi surec.. allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur diyorum elimizden bisey gelmiyor dua etmekten baska.. kaçıncı denemenizdi sizin
Bu dördüncü transferimdi,,
Devlettede denedik olmadı
Bu kez özelde yine olmadı... Evet inanmaktan başka ne gelir elden

Bu süreçte doktoru ile birebir iletişim kurabilen vR mı? Yoksa hep hemşireler üzerinden mi bağlantı sağlıyorsunuz

Bu süreçte doktoru ile birebir iletişim kurabilen vR mı? Yoksa hep hemşireler üzerinden mi bağlantı sağlıyorsunuz
Sürecin em başından beri doktorun asistanı ile sürekli iletişimdeydim hatta bazen doktor da aradı ama her sorduğuma hızlı dönüş aldım oda doktora sorarak bana dönüş yapıyordu genelde asistanı ile iletişimdeydik hep

Sürecin em başından beri doktorun asistanı ile sürekli iletişimdeydim hatta bazen doktor da aradı ama her sorduğuma hızlı dönüş aldım oda doktora sorarak bana dönüş yapıyordu genelde asistanı ile iletişimdeydik hep
Teşekkür ederim cevap için hastaneniz ve hekiminiz kim acaba?

Genelde sekreteriyle iletişim kurdum ama zaten doktorlar çok yoğun ona bi mesaj atsam cevap vermesi bence saatleri bulur sekreteri hemen 10 15 dk içinde cevap veriyor doktora sormadan bişey yazmıyo zaten

Kızlar herhangi bir silik gölge gibi belirti felan yok değil mi ? Ben yanlış görmedm yani ? Göremedm ama uzun süre bakınca garipten çizgiler gölgeler görüyor insan 😅

Eklentiler

• IMG_9641.webp
    IMG_9641.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 64
bluequeen bluequeen canım sen naptın nasılsın? Beta baktırıyordun en son aklım sende kaldı, göremedim mesajlarını
İyim canım sağolasın. Pazartesi baktırmıştım en son 58 çıkmıştı değerim.Bir daha ki Pazartesiye kontrole gel dediler. Bugün yine bi baktırdım 492 çıktı. Sonuç ne olacak çok merak ediyorum.

İyim canım sağolasın. Pazartesi baktırmıştım en son 58 çıkmıştı değerim.Bir daha ki Pazartesiye kontrole gel dediler. Bugün yine bi baktırdım 492 çıktı. Sonuç ne olacak çok merak ediyorum.
İyi yükselmiş bence inşallah keseyi de kalp atışlarını da duyarsınız

Back
X