2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Günaydın kızlar bugün trasnferden sonra 9.gün test yaptım ama sanki dünden daha silik gibi gerçi testlerin markaları başka ondan da olabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG20230624100420.webp
    IMG20230624100420.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın kızlar bugün trasnferden sonra 9.gün test yaptım ama sanki dünden daha silik gibi gerçi testlerin markaları başka ondan da olabilir mi acaba
Güno olabilir canım nerden buldun sen testi bi tane yokmuyduuu endişe etme kan vermeyi bekle 🙏

5.gün embriyosu için bile 7.gün erken bırakon 3.gün embriyosunu. Bikaç gün sonra yenileyin testinizi hayırlısı olsun inşallah🙏🏻
İnşallah öyledir.Çünkü ben hiç dinlenemedim oĝlum hastalandı 2. Gün hastane de yattık cok stres falan derken çok umudum yok aslında ama Allah hayırlısını versin herkese

Merhaba kızlar

Dün benden 23 Yumurta toplandı
18 i olgunlaşmış ancak 5 Yumurta 1.güne gecmiş

Sizin durumlar nasıldı ?

Bu rakam iyi mi sizce 1.gün için

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi tecrüblerinizi merak ediyorum

İnşallah öyledir.Çünkü ben hiç dinlenemedim oĝlum hastalandı 2. Gün hastane de yattık cok stres falan derken çok umudum yok aslında ama Allah hayırlısını versin herkese
Ben de umutsuzdum canım hiç dinlenemedim, ortam çok gergindi hormonlarım tavandı zaten herkesle gerildim tartıştım oturdum ağladım sinir stres çok fazlaydı olmicak galiba dedim ama oldu. Tutunacağı varsa gerçekten oluyo bi şekilde allah hayırlısı neyse onu versin inşallah😊🙏🏻

Bunun markası neymiş ilk kez görüyorum bu tip bi test kız😬 markadan markaya hassasiyet değişiyo kuzucum endişelenme☺️

Kızlar merhabalar ben Malatya da yaşadığım için orda yapmıştım tedaviyi olmadı😭😭 ankadara doktor araştırıyorum tanıdığınız bildiğiniz gerçekten iyi olan, ticaret hane gibi davranmayan yer varsa bana özelden yazar mısınız

Kızlar merhabalar ben Malatya da yaşadığım için orda yapmıştım tedaviyi olmadı😭😭 ankadara doktor araştırıyorum tanıdığınız bildiğiniz gerçekten iyi olan, ticaret hane gibi davranmayan yer varsa bana özelden yazar mısınız
Ben de ankaradayım Tolga Ecemiş doktorum. Gözüm kapalı tavsiye ederim kendisini işinde harika bir doktor ancak fiyat yüksek diğer kliniklere göre bilginiz olsun

Hıı görmüştüm ama içini görmemiştim😬 en hassas marka predictor ya diğerleri beta daha yüksekken algılıyor
Evet de ben bi arkadaşıma aldırdım testi o da 2 eczaneye bakmış predictor yokmuş bunu almış pazartesi kan verince belli olur artık neyse kabulüm hakkımda hayırlısı 🙂

Kızlar ben transferimiz oldum 5. Gün 5aa kalite 1 adet transfer oldu, 4 temmuz da test istiyor .
İlk transferim sizce yumurta kalitesi nasıl?
Hakkınızda hayırlısı olsun kalite olarak zaten en iyi kalite inşallah bir an önce tutunur sana bebeğin 🥰

Back
X