Ben hipo hastasıyım ilaçsız adet olmuyorm. İlaçları bıraktığım zaman olmuş olacam. Ama geçen ay regl olduğum tarih 28 mayıstı. 31 mayısta da tedaviye başlamıştıkAdet tarihine varmı daha ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hipo hastasıyım ilaçsız adet olmuyorm. İlaçları bıraktığım zaman olmuş olacam. Ama geçen ay regl olduğum tarih 28 mayıstı. 31 mayısta da tedaviye başlamıştıkAdet tarihine varmı daha ??
Aaa öyle miiBenimde 3. Gün embriyosuydu 12. Gün erken gebelik testinde çok çok silikti kaset testte hiç çıkmamıştı
Kimisinde oluyo kimisnde olmuyor canım inşallah tutunma ağrısıdırKizlar bugün transferin 3.gunu. biraz kasık ağrım var. Oluyomu böyle kasık ağrısı.![]()
Evet bende 12. Gün verdim 15.5 çıktı iki gün sonra verdim 33.2 çıktı 4 gün sonra verdim 68 lerde çıkmıştı yavaş ilerliyor benimde...Aaa öyle miiama ben 8. Gün kan da verdim 0,2 ydi
Sizin 3. Gün embriyosu değil miydi ?Benim salı günü test günüm ama yarın akşam vericem ben zaten 5.gün embriyosu yarın 11.gün oluyo
Bende sadece fitil kullanıyorum. Dondurulmuş transfer oldumCanım bende şu an dahil hiç göğüs hassasiyeti olmadı, progestan sadece fitili kullanıyorum ben ama iğnesini değil. Senin transferin dondurulmuş muydu taze mi?
Beta güzel olduğuna göre yeterli olmuş, Allahim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinBen de sdece duphaston kullandım, beta değerim iyi çıkınca bıraktım
İnşallah sıkıca tutunur bebeğin. Şimdi bugün 10. Günüm erken gebelik yaptım yine tek çizgi. Benim ilk gebeliğimde 3. Gün embriyosuydu taze transferdi o. 10. Gün betam 161 çıkmıştı ve yüksek ilerlemişti.Evet bende 12. Gün verdim 15.5 çıktı iki gün sonra verdim 33.2 çıktı 4 gün sonra verdim 68 lerde çıkmıştı yavaş ilerliyor benimde...
Oluyor kişiden kişiye değişiyorKizlar bugün transferin 3.gunu. biraz kasık ağrım var. Oluyomu böyle kasık ağrısı.![]()
İnsallah amin hepimizin.. Benimde taze 3. Gündü ptsi tekrar kan vereceğim bakalım hayırlısı olsunİnşallah sıkıca tutunur bebeğin. Şimdi bugün 10. Günüm erken gebelik yaptım yine tek çizgi. Benim ilk gebeliğimde 3. Gün embriyosuydu taze transferdi o. 10. Gün betam 161 çıkmıştı ve yüksek ilerlemişti.
Allahallah çatlatma iğnesi falan da etkisi yok? Bilmiyorum valla hassasiyet yaşayan hanımlar cevaplasın. Benim ilk denememde taze transferdi o zaman hassasiyet yaşamıştım baya dokunamamıştım da o yüzden sordumBende sadece fitil kullanıyorum. Dondurulmuş transfer oldum
Merhaba transfer sonrasınde beyaz akıntı normal diye biliyorum benKızlar merhaba ,
Transfer sonrası beyaz akinti normal mi?
Sadece duphaston 3×1 kullanıyorum. Fitil kullanmıyorum.![]()
İlk tecrübe olunca insan bir telaslaniyor nedensizMerhaba transfer sonrasınde beyaz akıntı normal diye biliyorum ben![]()
O kadar ilaç kullanıyoruz onlardan oluyo diye düşünüyorumİlk tecrübe olunca insan bir telaslaniyor nedensizNeticede her şey olacağına varıyor
![]()
Ne zaman dı sizin transfer benim 16 haziranValla bana günler geçmiyor pazartesi günü kan vercem son iki üç gün o kadar uzun geldi ki bana![]()
Ben druma sordum 7. Gün kanda yükselmeye başlıyormuş.3. Gün embriyosu daha geç geçiyormus kana ben yapmayacağım tam test günümü bekleyeceğim bence sizde bekleyin.Daha erken gibiBende 15 haziranda transfer oldum 3. Gün embriyosu. 8. Gün negatifti erken gebelik testi sonucum, kan sonucum da 0,2 çıktıartmaz sanırım