2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ne zaman dı sizin transfer benim 16 haziran

Ben druma sordum 7. Gün kanda yükselmeye başlıyormuş.3. Gün embriyosu daha geç geçiyormus kana ben yapmayacağım tam test günümü bekleyeceğim bence sizde bekleyin.Daha erken gibi
Ben 15 inde transfer oldum 5.gün embriyosu aslında dün gebelik testi yaptım onda var gibi duruyo ama bakalım yarın kan vericem 🙂

Ne zaman dı sizin transfer benim 16 haziran

Ben druma sordum 7. Gün kanda yükselmeye başlıyormuş.3. Gün embriyosu daha geç geçiyormus kana ben yapmayacağım tam test günümü bekleyeceğim bence sizde bekleyin.Daha erken gibi
Bugün 10. Günüm erken gebelik testi yaptım yine tek çizgi çıktı bilemiyorum 😕

Progestron fitil sabah ogle aksam seklinde kullaniyorum sabah koyarken cok daha rahat koydum simdi koymakta zorlandim ayni durumu yasayan var mi
Ben sabah 2 akşam 2 şeklinde kullanıyorum fitili ilkini koyarken skıntı yok ikincide zorlanıyorum bazen canım bile acıyor

Kizlar, transferden sonra fitil kullananlara ozellikle bir sorum olacak. Vajina icinde sisme oldu mu? Benim transfer sonrasi 4. gunum. Gunde 3 kez kullaniyorum fitil ve bu sabah fark ettim baya bir sisme olmus.
Canım şişmeden dolayımı bilmiyorum ama sabah 2 akşam 2 kullanıyorum fitili ilkini koyarken sıkıntı yok ikincide zorlanıyorum bende anlamadım 🤷‍♀️

Canım şişmeden dolayımı bilmiyorum ama sabah 2 akşam 2 kullanıyorum fitili ilkini koyarken sıkıntı yok ikincide zorlanıyorum bende anlamadım 🤷‍♀️
Ben bugun doktoruma sordum, icerden odem yapar cok normal, hic sorun yok, ayni sekilde kullanmaya devam et dedi. Ben de sabah oglen aksam 1’er tane kullaniyorum. Bir de bence icerinin sismesi idrarla ilgili bir yere baski yapiyor olabilir 🙈 bazen iliskiden sonra da olur ya, sistit kadar cok degil ama bugun hafiften hep bi idrara cikma istegim var 🙈😅

Ben bugun doktoruma sordum, icerden odem yapar cok normal, hic sorun yok, ayni sekilde kullanmaya devam et dedi. Ben de sabah oglen aksam 1’er tane kullaniyorum. Bir de bence icerinin sismesi idrarla ilgili bir yere baski yapiyor olabilir 🙈 bazen iliskiden sonra da olur ya, sistit kadar cok degil ama bugun hafiften hep bi idrara cikma istegim var 🙈😅
Transferden sonra idrarımı fazla tutma konusunda pek başarılı olamıyorum zaten 😁 psikolojik olarak nasıl etkilendiysem artık ama son 2 gündür sürekli idrara çıkma isteği oluyor gidiym daha wc.den çıkmadan bidaha oturasım geliyor 🤭🤭

Transferden sonra idrarımı fazla tutma konusunda pek başarılı olamıyorum zaten 😁 psikolojik olarak nasıl etkilendiysem artık ama son 2 gündür sürekli idrara çıkma isteği oluyor gidiym daha wc.den çıkmadan bidaha oturasım geliyor 🤭🤭
Ben çok sıkışık olduğumu sanarak girdim transfere ama değilmişim, sanırım heyecan ve stresten öyle hissettim, umarım çok etkilemez bu durum 🤭

Üstteki cuma günü alttaki bugün yaptığım test ikisi de aynı çıktı böyle bişey yaşayan var mı bi terslik var gibi hissediyorum bugün 11.gün daha belirgin olması gerekmez miydi

Eklentiler

• IMG_20230626_075026.webp
    IMG_20230626_075026.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 90
Back
X