Teşekkür ederim ama ne bileyim herkes koyulaşma görüyor ben koyulaşma görmeyince endişelendim kimyasal falan olabilir diyeBence gayet güzel gözüküyor sıkma canını
Yavrucuğun seninle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ama ne bileyim herkes koyulaşma görüyor ben koyulaşma görmeyince endişelendim kimyasal falan olabilir diyeBence gayet güzel gözüküyor sıkma canını
Yavrucuğun seninle![]()
1 günde kocaman fark görülmez, stres yapma inan her şey çok güzel olacak , bu bile harika bir duygu, Allahim sonuna kadar seninle olmayı nasip edecek bebişinin , inanıyorum benTeşekkür ederim ama ne bileyim herkes koyulaşma görüyor ben koyulaşma görmeyince endişelendim kimyasal falan olabilir diye
Çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı öğleden sonra kan vericem inşallah güzel sonuçlar alırım1 günde kocaman fark görülmez, stres yapma inan her şey çok güzel olacak , bu bile harika bir duygu, Allahim sonuna kadar seninle olmayı nasip edecek bebişinin , inanıyorum ben![]()
Çok güzel bir sonuç olacak inşallah, merakla bekliyor olacağımÇok teşekkür ederim biraz içim rahatladı öğleden sonra kan vericem inşallah güzel sonuçlar alırım![]()
Süreç maddi manevi zor ama en zoru beklemek Allah hepimize sabırlar versin zamanın nasıl geçtiğini anlamayın inşallah. Umarım sizinde güzel sonuçlarınızı olur dualarım bekleyen herkesleÇok güzel bir sonuç olacak inşallah, merakla bekliyor olacağım
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin , emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Benim bugün daha 2. Günümbeklemek zor ama güzel sonuç için beklemeye razıyım
![]()
Çok teşekkür ederimSüreç maddi manevi zor ama en zoru beklemek Allah hepimize sabırlar versin zamanın nasıl geçtiğini anlamayın inşallah. Umarım sizinde güzel sonuçlarınızı olur dualarım bekleyen herkesle![]()
Kan verdim canım sonuç bekliyorum
Üstteki cuma günü alttaki bugün yaptığım test ikisi de aynı çıktı böyle bişey yaşayan var mı bi terslik var gibi hissediyorum bugün 11.gün daha belirgin olması gerekmez miydi
Benimde son 2 gün 16 sında mı transferdi sizinÇok güzel bir sonuç olacak inşallah, merakla bekliyor olacağım
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin , emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Benim bugün daha 2. Günümbeklemek zor ama güzel sonuç için beklemeye razıyım
![]()
Hadi inşallah güzel sonuç alırsın canımKan verdim canım sonuç bekliyorum![]()
7 haziranda transfer oldum, cuma günü kesemi gördümİlk hafta transfer olanlar keseleri gördü mü?
Kalp atışını duyan var mı kızlar ?![]()
Canım senin 3 tane transfer edilmişti dimi? Kaç bebiş var şimdi?7 haziranda transfer oldum, cuma günü kesemi gördüm
Üçü de tutunmuş. Bayramdan sonra kalp atışı duymaya gideceğim inşallah.Canım senin 3 tane transfer edilmişti dimi? Kaç bebiş var şimdi?
Yaaaa gercekten mi masallah saglikla kucagina almak nasip olsunnnn :))Üçü de tutunmuş. Bayramdan sonra kalp atışı duymaya gideceğim inşallah.
Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahYaaaa gercekten mi masallah saglikla kucagina almak nasip olsunnnn :))![]()
24 ünde oldum transfer benBenimde son 2 gün 16 sında mı transferdi sizin