2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

selamlar kızlar, 9 Haziran’da dondurulmuş 5. Gün tek embriyo transferim oldu. 19 haziran beta değerim 156 - 21 haziran beta değerim 412 çıktı. Bugün 5+2 ‘de keseyi de gördük çok şükür. Kalp atışı için doktorum 2 hafta sonraya randevu verdi. Bana biraz geç gibi geldi. Kalp atışı duyanlar kaçıncı haftada ve günde gittiler acaba?
Kalp atışı genelde 7. Hafta oluyor diye biliyorum ❣️ Allah tamamına erdirsin inşallah 🧿

Kızlar merhaba, bugün transferimin 6. günü. Dün test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün de yaptım tekrar silik hafif koyulaşmış muhtemelen gebelik oluştu ama önceki de ayni şekil beta yukselirken birden düşmeye başladığı için hiç sevinemiyorum bile. Bunda karnım çok ağrıyor tam adet ağrısı gibi acaba ters giden bir şeyler mi var, hiç böyle ağrı yaşayıp gebeliği devam eden oldu mu
Bebeğin sana sıkıca tutunur inşallah, strese girme hiç, 2 günde 1 test yaparak takip etmek daha doğru sonuç verir diye düşünüyorum, beta takibinde de doktorlar genelde 2 gün de 1 test istiyorlar 🍀🧿

Kızlar merhaba, bugün transferimin 6. günü. Dün test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün de yaptım tekrar silik hafif koyulaşmış muhtemelen gebelik oluştu ama önceki de ayni şekil beta yukselirken birden düşmeye başladığı için hiç sevinemiyorum bile. Bunda karnım çok ağrıyor tam adet ağrısı gibi acaba ters giden bir şeyler mi var, hiç böyle ağrı yaşayıp gebeliği devam eden oldu mu
Ben yarın 2.kez kan vereceğim hala adet olacağım zannediyorum o derece kasıklarım ağrıyo. İnşallah istediğiniz gibi ilerler🙏🏻

Aklımda kalmasın sormak istiyorum belki yaşayan vardır,
Arada kasığıma böyle kasılma gibi oluyor sanki bir el tutup sıkıyormuş gibi tuhaf bir his , batma gibi değilde sıkılıyormuş gibi 😔

Bebeğin sana sıkıca tutunur inşallah, strese girme hiç, 2 günde 1 test yaparak takip etmek daha doğru sonuç verir diye düşünüyorum, beta takibinde de doktorlar genelde 2 gün de 1 test istiyorlar 🍀🧿
Evet, biliyorum da işte birden sonuca varmak istiyorum maalesef. :( Bu benim 4. transferim artık, ilk 3ünden 1 tanesi tutundu o da değerim çok güzel artarken birden düşmeye başladı. Onda da transferin 5. günü öğrenmiştim bunda da aynı şekilde oldu ama bunda karnım çok ağrıyor 2 embriyo koyuldu belki bu ağrıyla pozitif olarak ilerleyen gebelik hikayesi duysam rahatlayacağım

Ben yarın 2.kez kan vereceğim hala adet olacağım zannediyorum o derece kasıklarım ağrıyo. İnşallah istediğiniz gibi ilerler🙏🏻
Yaaa çok sevindim Allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah. Benim dün başladı ağrım bugün devam ediyor inşallah sağlıkla sıkı sıkı tutunur bebeklerim 🙏🏻

Evet, biliyorum da işte birden sonuca varmak istiyorum maalesef. :KK43: Bu benim 4. transferim artık, ilk 3ünden 1 tanesi tutundu o da değerim çok güzel artarken birden düşmeye başladı. Onda da transferin 5. günü öğrenmiştim bunda da aynı şekilde oldu ama bunda karnım çok ağrıyor 2 embriyo koyuldu belki bu ağrıyla pozitif olarak ilerleyen gebelik hikayesi duysam rahatlayacağım
Tutunmaya çalışıp, kendine yer açmaya çalışıyor annesi stres yapma , inşallah güzellikler gelecek bu sefer sana 🧿❣️❣️

Aklımda kalmasın sormak istiyorum belki yaşayan vardır,
Arada kasığıma böyle kasılma gibi oluyor sanki bir el tutup sıkıyormuş gibi tuhaf bir his , batma gibi değilde sıkılıyormuş gibi 😔
Aslında benzer şeyler yaşıyoruz ama karşımızdaki kişiyi umutlandırmaktan korkuyoruz . Yani mesela sizin gibi benimde aşırı kasık ağrım vardı .hatta hemşireme yazdım düşük tehlikem mi var acaba dedim . Rahim büyüyor ondan demişti. İşte bazen herkesin bir olmuyor o yüzden insan bişey diyemiyor. Şuan ben kese gördüm kalp atışını bayramdan sonra duyacam inşallah 🤲

Aslında benzer şeyler yaşıyoruz ama karşımızdaki kişiyi umutlandırmaktan korkuyoruz . Yani mesela sizin gibi benimde aşırı kasık ağrım vardı .hatta hemşireme yazdım düşük tehlikem mi var acaba dedim . Rahim büyüyor ondan demişti. İşte bazen herkesin bir olmuyor o yüzden insan bişey diyemiyor. Şuan ben kese gördüm kalp atışını bayramdan sonra duyacam inşallah 🤲
Maşallah size , darısı bana inşallah ama çok beklemem lazım 4 ünde kan tahlili istedi doktorum 🤷🏽‍♀️

Sizin kacinci gun embriyosuydu?

Ayy inşallah🥰 inşallah Allah bu yoldaki herkesin emeklerinin karşılığını en güzeliyle versin inşallah🙏🏻 peki sen ne aşamadasın merak ettim🥰
Benim ilk transferim, 10 yumurtadan 5 tanesi kaldı. İlk ve 30 yaşında olduğum için 24 ünde 1 tane 5aa kalitede embriyo koydular. 2 gündür sadece evde dolaşıp ufak işler yaptım. 4 Temmuzda test günüm, bende durumlar böyle..
Öncesinde aşılama ve ilaç tedavileri gördüm ama olmadı sebepsiz infertilite teşhisi kondu .

Benim ilk transferim, 10 yumurtadan 5 tanesi kaldı. İlk ve 30 yaşında olduğum için 24 ünde 1 tane 5aa kalitede embriyo koydular. 2 gündür sadece evde dolaşıp ufak işler yaptım. 4 Temmuzda test günüm, bende durumlar böyle..
Öncesinde aşılama ve ilaç tedavileri gördüm ama olmadı sebepsiz infertilite teşhisi kondu .
Kalitesi çok güzel inşallah sıkı sıkı tutunur sağlıkla da gelir, 2 gün olmuş. Ben bu transferimde annemlere geldim ve hiçbir şey yapmıyorum evde minik yürüyüşler yapıyorum eşimi özlüyorum neyse ki o da geliyor. Eş desteği o kadar önemli ki ikiniz yaşıyorsunuz bunları ve sadece ikimiz anlıyoruz birbirimizi. Ben 27 yaşındayım ama çok yoruldum bu konuda son embriyolarımızı kullandık. Bizim de bir sebebi yok ama nasip her şey demek ki

Kalitesi çok güzel inşallah sıkı sıkı tutunur sağlıkla da gelir, 2 gün olmuş. Ben bu transferimde annemlere geldim ve hiçbir şey yapmıyorum evde minik yürüyüşler yapıyorum eşimi özlüyorum neyse ki o da geliyor. Eş desteği o kadar önemli ki ikiniz yaşıyorsunuz bunları ve sadece ikimiz anlıyoruz birbirimizi. Ben 27 yaşındayım ama çok yoruldum bu konuda son embriyolarımızı kullandık. Bizim de bir sebebi yok ama nasip her şey demek ki
Annelerin hakkı ödenmez, annemde benimle her işime koştu, eşim de öyle dediğine katılıyorum iyi ki varlar. İnanıyorum her şey coook güzel olacak ❣️ benimde 2 tüp kaldı geride birinde tek diğerinde 3 adet var. Bu olmazsa gene tek transfer olacak oda 5. Gün 3ab yazıyor, pek anlamıyorum

Merhaba ben şu anda estrofem tablet günde 3 tane, prolutex iğne sabah akşam göbekten, progestan iğne 3 günde bir kalçadan, corasprin ve vitamin kullanıyorum trasnfer öncesi de bunları kullanmıştım ekstra olarak transfer öncesi 5 gün prednol kullandım
Ben transfer olalı 4. Günümdeyim hala prednol kullanıyorum

Annelerin hakkı ödenmez, annemde benimle her işime koştu, eşim de öyle dediğine katılıyorum iyi ki varlar. İnanıyorum her şey coook güzel olacak ❣️ benimde 2 tüp kaldı geride birinde tek diğerinde 3 adet var. Bu olmazsa gene tek transfer olacak oda 5. Gün 3ab yazıyor, pek anlamıyorum
Bildiğim kadarıyla önemli olan harflermiş ki senin harfler çok iyi maşallah. Tabii her şey nasip ama bence senin olacak öyle hissettim.🥰 Benim de ilk 2 transferim tek embriyo idi son 2 transferimde de 2şer embriyo koyuldu. Zaten yaş yasası sebebiyle öyle yapıyorlarmış.

Back
X