2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ay bunu ben de merak ediyorum ama keseye göre vs doktor haftasını söylüyor sanırım. Normalde 5.gün embriyosu zaten 5 günlük oluyor, transfer zamanından bugüne kadarki süreye 5 gün eklememiz gerekiyor düz mantık😅 mesela ben 14 haziranda transfer oldum benimki 3 haftalık olması lazım ama gebelikte farklı oluyor bu hesaplama tüp bebekte farklı çok karışık işler😅
Doktora gidince söylicek bizde üstüne saymaya devam edicez artık😂

Selam kızlar iyi bayramlar
Bnde 21 haziran da transfer oldum ve korkudan test yapamıyorum doktor 1 temmuz da kan ver dedi nasıl geçicek bu günler bana da destek olun lütfen 🤗poziitifleri gördükçe nasl mutlu oluyorum anlatamam.
Sorma bu defa bende negatifi görmektense hiç bilmemeyi tercih ederim deyip sonuçtan hep kaçtım 😬 Erken gebelik falan yapmadım o yüzden hiç evde durmaya fırsatım olmadı alışveriş yazlığa taşın düğün derken kafamı çok güzel dağıttım hiç düşünmedim sonra kuzenimin eşinin hadi baktıralım demesiyle 10.günde kanda öğrendim insallah sende bu güzel haberi alırsın canım benim insan inanmakta güçlük çekiyor 🥰🙈

Herkese selam 21 haziranda 3.gün embriyosu transferi oldum o günden beri de bu başlığın çok sıkı takipçisiyim. Pozitif görenleri tebrik ederim sizinle sevindim, üzülenlerimiz için dua ettim ve kalpten hissettim.Forumdaki ilk mesajım bu artık dayanamadım yazdım çünkü bugün 8.günümün sabahı prodoktor diye bir erken gebelik testi yaptım. Biz eşimle silik hayaletimsi birşeyler görüyoruz ama görmek istediğim için mi emin olamıyorum bakar mısınızz siz de 🌸

Eklentiler

• CA892952-5D1E-4600-8D2D-212BC55C051B.webp
    CA892952-5D1E-4600-8D2D-212BC55C051B.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 70
Herkese selam 21 haziranda 3.gün embriyosu transferi oldum o günden beri de bu başlığın çok sıkı takipçisiyim. Pozitif görenleri tebrik ederim sizinle sevindim, üzülenlerimiz için dua ettim ve kalpten hissettim.Forumdaki ilk mesajım bu artık dayanamadım yazdım çünkü bugün 8.günümün sabahı prodoktor diye bir erken gebelik testi yaptım. Biz eşimle silik hayaletimsi birşeyler görüyoruz ama görmek istediğim için mi emin olamıyorum bakar mısınızz siz de 🌸
Merhaba silik olarak gözüküyor bende gördüm zaten 3.gün embriyosu olduğu için bugün anca bu. Kadar çıkabilirdi bence eğer çatlatma iğnesi olmadıysanız bebiş geliyo gibi🙂 inşallah 2 3 gün sonra daha da koyulaşır güzel haberi verirsin bize 🥰

Var gibi duruyor kesin sonuç için kan vermelisiiin canım inanıyorumkiiii güzel sonuçlar alacaksın 🌺

Merhaba silik olarak gözüküyor bende gördüm zaten 3.gün embriyosu olduğu için bugün anca bu. Kadar çıkabilirdi bence eğer çatlatma iğnesi olmadıysanız bebiş geliyo gibi🙂 inşallah 2 3 gün sonra daha da koyulaşır güzel haberi verirsin bize 🥰
Allahım nasıl heyecanlıyım ki siz tahmin ediyorsunuzdur. Olmadım benim dondurulmuş bir embriyoydu çikolata kistim var baskılama tedavisi gördüm üç ay 🥺 şükürler olsun sizi de tebrik ederim ayrıca 😍

Back
X