2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

O kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyi ben de yaşıyorum bol bol su iç inşallah değerlerin yarın güzel çıkar zaten idrarda pozitifi görmüşsün muhtemelen yerleşme lekesi ben o pembe kanı ilk gördüğümde içimden bir şey aktı gitti korkudan çok ağladım hem de kan testim iyi çıktı derken ertesi günü bunu yaşayınca düştü sandım ama yükselmişti beta. Yine de o korku bitmiyor leke görünce korkuyor insan ama doktorum bu dönemde çok çok normal çoğu kişide oluyor dedi ki transfer günü de demişti pembe kahverengi kanama leken olursa korkma demişti ikisi de oldu ama insan yine de korkuyor işte
Bakalm benim de İnş öyle olur da bnm kanamam durdu cok ccok az yok denecek kadr şükür galiba iğne ve ilaçlar etki etti. Yarın sabahtan hemme. Gidicem desteğiniz için Allah razı olsn

Canım benimde oldu hatta pıhtı şeklinde parça bile geldi 2 gündür hafif devam ediyordu doktorum progestan iğne verdi yatak istirahatı yap kalkma dedii dinlenince geçti şükür yarın kan 2.kez vericem işte
Evet rabbim geçekten hepimize emeklerimizin karşılığını alabilmeyi nasip etsn ben herkese dua ediyorum sizlerde o güzel dualarınızda beni eksik etmeyin yarın sbahtan ben hastabye gideceğim

Merhaba hanımlar
23 Haziran çift embriyo transferi yapıldı
Bugün transfer gününü saymadan 8. Günüm oluyor
Bu gece kahverengi hafif lekelenmeler olmuş. Silince peçeteye gelen herhangi bir leke yok. Normal bir durumdur değil mi 😞

Merhaba hanımlar
Bu gece kahverengi hafif lekelenmeler olmuş. Silince peçeteye gelen herhangi bir leke yok. Normal bir durumdur değil mi 😞
Endişelenmeyin, burda okumussunuzdur bir çok kişi benzer durumu yaşıyor. Lekelenme normal kabul ediliyor. Artmadığı sürece sorun değil diye biliyorum. Sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah 🙏

Merhaba hanımlar
Merhaba bende aynı durumda dayım hatta bir arkadşmz da burada aynı durumda bu gün kan vericez Bnim 9. Gün dündü dün akşam oldu peçeteye sildiğim de geldi cok korktm hemen doktorumla görüşüp progestron iğnesini fazla vurmamı istedi ilacı da arttırdı doktorunuzla mutlaka görüşün ben birazdan hastaneye gideceğim kan vermeye bakalm sizin de güzel sonuçlarımız olsn İnş

Kızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???

Eklentiler

• 20230701_080704.webp
    20230701_080704.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 20230701_080739.webp
    20230701_080739.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar günaydın, Ben 2 sini bekleyemeden bir cesaret yaptım, hafif bir gölge var fotoğraflamaya çalıştım ama bu kadar oldu , görebilen var mı ???
Ben görüyorum varrr 🥰 7.gününüz diye anımsıyorum ama doğru mu eğer öyleyse erken şuan kaset testten ziyade erken gebelikte daha iyi çıkarr yinede sabredip 10.gün kan ver erken verip artış stresi yaşama canım 🙈🙈
Bebeğin seninleeeee 🌺

Merhaba hanımlar
Merhaba bende de gece lekelenme oldu şuan bişey yok eşimi test almaya gönderdim☺️

Back
X