- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
Bravo vallaBen görüyorum varrr7.gününüz diye anımsıyorum ama doğru mu eğer öyleyse erken şuan kaset testten ziyade erken gebelikte daha iyi çıkarr yinede sabredip 10.gün kan ver erken verip artış stresi yaşama canım
Bebeğin seninleeeee
 evet, elimde bir tek bu vardı.. o yüzden denemek istedim . Şimdi stres yaşamamak için 4 ünde kan vereceğim
 evet, elimde bir tek bu vardı.. o yüzden denemek istedim . Şimdi stres yaşamamak için 4 ünde kan vereceğim 
Fotoğrafta çok az gözüküyor neden anlamadımEvettttt var bnde gördümhayırlı uğurlu olsn

Amin hepimizin nasip olsun , sağlıklı, Hayırlı bir evlat kucağımızda olsunTebrikler kuzum cizgin var .saglikla kucagina almak nasip olsun

Hem eminim hem tedirginim böyle tuhaf bi duygu. Benim gibi hisseden var mı? Keseyi görüp kalbi duyanların tecrübelerini duymaya ihtiyacım var sanırım
 Hem eminim hem tedirginim böyle tuhaf bi duygu. Benim gibi hisseden var mı? Keseyi görüp kalbi duyanların tecrübelerini duymaya ihtiyacım var sanırım  
		 keseyi görüyorsun bu sefer kalp atışı olacak mı nasıl olacak o heyecan başlıyor. O heyecanı da yaşıyosun cinsiyet sonra detaylı ultrason yani doğurana kadar sende dokuz doğurmuş oluyosn
 keseyi görüyorsun bu sefer kalp atışı olacak mı nasıl olacak o heyecan başlıyor. O heyecanı da yaşıyosun cinsiyet sonra detaylı ultrason yani doğurana kadar sende dokuz doğurmuş oluyosn  kucağına aldığın zaman rahata ereceksin
 kucağına aldığın zaman rahata ereceksin 

sonucu alınca paylaşırım, dua edin
 sonucu alınca paylaşırım, dua edin