2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah 🙏
Cok teşekr ederim size de diğer herkese de sonucum güzel çıktı kanama dün aksam kesilmişti zaten doktorla görüştüm Her şey yolunda pazartesi testi tekrar edicem sonra artk ne zman kontrole çağırır bilemem prolutex iğneyi günde 3 e cıkarttk duphasyon günde 6 ya

Merhaba hanımlar
23 Haziran çift embriyo transferi yapıldı
Bugün transfer gününü saymadan 8. Günüm oluyor
Bu gece kahverengi hafif lekelenmeler olmuş. Silince peçeteye gelen herhangi bir leke yok. Normal bir durumdur değil mi 😞
Benim de 7-9 gün arası lekelenme oldu. Yerleşme kanaması oluyormuş hiç üzülmeyin

Bende sürekli kan veriyordum :) artışı görmeyi merak edyor insan. Ama o merak hiç bitmeyecek 🤩 keseyi görüyorsun bu sefer kalp atışı olacak mı nasıl olacak o heyecan başlıyor. O heyecanı da yaşıyosun cinsiyet sonra detaylı ultrason yani doğurana kadar sende dokuz doğurmuş oluyosn 😅 kucağına aldığın zaman rahata ereceksin 🥰
Yaa di mi?☺️ Herkes böyle söylüyor, ne değişik bir şey bu yahu🥹 İsteyen herkes yaşasın inşallah🙏🏻

Merhaba hanımlar
23 Haziran çift embriyo transferi yapıldı
Bugün transfer gününü saymadan 8. Günüm oluyor
Bu gece kahverengi hafif lekelenmeler olmuş. Silince peçeteye gelen herhangi bir leke yok. Normal bir durumdur değil mi 😞
Merhaba normal bende de yok bugün 10.günüm dün beta 260 ile hamile olduğumu öğrendim

Bende şimdi kan verdm eve geldim yattım hemen bende evden bakıcam sonuca güzel haberlerle inşaAllah 🤲🏻
Hadi güzel haber ver sende benim az önce cıktı iyi çktı pazartesi yine vericem doktorum öyle ddi bu gün 10ç günüm bnm dha sende güzel haber i ver bekliyorum dua ediyorum

Back
X