Onlar dert değil ben cinsiyet öğrensem doğuma kadar isme karar veririm inşallahDimibenim annem başladı benden önce sağolsun işte
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar dert değil ben cinsiyet öğrensem doğuma kadar isme karar veririm inşallahDimibenim annem başladı benden önce sağolsun işte
![]()
Valla benimde hiç aklımda isim yokOnlar dert değil ben cinsiyet öğrensem doğuma kadar isme karar veririm inşallah![]()
Kızlar bacaklara kramp girmesi nedendir bu da bir işaret midir acabaişaret araya araya filozof olduk
![]()
Zor işValla benimde hiç aklımda isim yok![]()
Ay ben deeeeBen günler geçsin cinsiyet belli olsun alışveriş çılgınlığına başlamak istiyorum şimdiden![]()
Onlar dert değil ben cinsiyet öğrensem doğuma kadar isme karar veririm inşallah![]()
Benim kız da erkek de isimler hazır belli olması kaldı geriye ona da daha çoookValla benimde hiç aklımda isim yok![]()
Söylesene kız merak ettim benim aklımda da bişey yokAy ben deeee
Benim kız da erkek de isimler hazır belli olması kaldı geriye ona da daha çoook![]()
Bilgi alışverişi iyidir hayatım belki bizde beğenirizSöylesene kız merak ettim benim aklımda da bişey yok![]()
Söylesene kız merak ettim benim aklımda da bişey yok![]()
Durun bi belli olsun da cinsiyeti alnıma yazıp gezerim zatenBilgi alışverişi iyidir hayatım belki bizde beğeniriz![]()
Ah inşallahCanım benimm çok pozitif bir enerjin var inşallah her şey enerjin gibi geçer senin için, inanıyorum bebişinin geleceğinebilgilendir beni mutlaka
![]()
İnşallah öyledir kimyasal diye korkuyorumAnladım, inşallah geç tutunmadır ve sağlıkla gelir bebeğin![]()
İyi tamam bekliyoruzDurun bi belli olsun da cinsiyeti alnıma yazıp gezerim zaten![]()
Bende de oyle kuzum doktora sordum normalmis surekli fitil koydugumuzdanKızlar progestan fitil kullanıyorum bir buçuk ay oldu nerdeyse eskiden fitil rahatça giderdi şimdi ise sanki içimde şişlik var . Sizde de böyle mi?
Hiç korkma Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. Sonraki testin ne zaman Allah'ım gönlüne göre versin inşallahİnşallah öyledir kimyasal diye korkuyorum
Kızlar yaptım bende testi