Rabbim kolaylık versin kaç embiriyo transfer edildi ki4 kese var 3 kese de 4 bebek göründü kalp atışlarıyla bir kese henüz belli belirsizdi, o da tutunursa 5 oluyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim kolaylık versin kaç embiriyo transfer edildi ki4 kese var 3 kese de 4 bebek göründü kalp atışlarıyla bir kese henüz belli belirsizdi, o da tutunursa 5 oluyor.
İnşallah sağlıklı bir gebelik olur hepsini sağlıkla kucağına alırsın canım4 kese var 3 kese de 4 bebek göründü kalp atışlarıyla bir kese henüz belli belirsizdi, o da tutunursa 5 oluyor.
Canım biz yakın eczaneleri internetten bakıp tek tek telefonla aramıştık ve birinde bulmuştuk sen de öyle yapabilirsinSİLİVRİ
Bizde öyle yaptıkCanım biz yakın eczaneleri internetten bakıp tek tek telefonla aramıştık ve birinde bulmuştuk sen de öyle yapabilirsin![]()
Cok tesekkur ederim canimMaşallah canım çok güzel :)
Canim benim amh yuksekti ama kala kala 3 yumurtam kaldi hic belli olmuyor . Canini sikma iyi seyler olcak diye dusun .bende sen gibi dusunuyordumBenım amh duşuk canım 3 yumurta cıktı 2sı dollendı belkıde yumurta sayım az olugu ocın 3cu gunde donduruldu.Bıde ılk denemem .Ilk denemede tutmaz dıye bı korku var ıcımde neden bılmem ama sankı bana ılk denemede tutmaz gıbı gelıyor
Doğru diyorsun , güzel şeylere odaklanmaya çalışıyorumKorkma stres yapma dua et bi namaz kıl için ferahlar belki . Herşeyin hayırlısı iyi düşün iyi olsun canım benim daha önce öyle oldu diye yine öyle olacakdiye bir kaide yok ki
Cok tesekkur ederim canimGözünüz aydın![]()
Gözünüz aydın olsun sağlıkla gelsin bebeğinizBugun transfer gunu haric 12 gun 5 . Gun embriyosu betam 1263 cikti doktor cuma gunune randevu verdi
Siz gitmediniz mi kalp atışını duymaya? Aynı hafta transfer olmuştuk sizin bebişlerin durumu nasıl?Rabbim kolaylık versin kaç embiriyo transfer edildi ki![]()
Cok tesekkur ederim insallah o gunleri hep birlikte goruruz,Gözünüz aydın olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz![]()
Aminnnn benim de test zamanım 10 Temmuz ben güzel haberler veririm sizlere inşallahCok tesekkur ederim insallah o gunleri hep birlikte goruruz,![]()
Hayırlı olsun çok sevindimmm değerin de gayet güzelBugun transfer gunu haric 12 gun 5 . Gun embriyosu betam 1263 cikti doktor cuma gunune randevu verdi
Benim amh degerim 0.4, iki kez yumurta toplandı, ikisinde de 4 adet yumurtam vardı. Toplam 8 tanesinden 4 tanesi döllendi. İkisi transfer edildi (ilk transferim) ve ikisi de sağlıklı şekilde ilerlediği için donduruldu. Yaşım sizden büyük muhtemelen. Bugun kan testim pozitifti. Size umit olsunBenım amh duşuk canım 3 yumurta cıktı 2sı dollendı belkıde yumurta sayım az olugu ocın 3cu gunde donduruldu.Bıde ılk denemem .Ilk denemede tutmaz dıye bı korku var ıcımde neden bılmem ama sankı bana ılk denemede tutmaz gıbı gelıyor
tebrik ederim canım var bence =)Kizlar az önce yine yaptım test. Gölge gibi çıktı şimdide . Yeni yenimi belli oluyo dersiniz. Kuzenime gösterdim var bence dedi. Siz de bakın bı.. hayal mi gördük biz![]()
Yaa tebrık ederım canımBenim amh degerim 0.4, iki kez yumurta toplandı, ikisinde de 4 adet yumurtam vardı. Toplam 8 tanesinden 4 tanesi döllendi. İkisi transfer edildi (ilk transferim) ve ikisi de sağlıklı şekilde ilerlediği için donduruldu. Yaşım sizden büyük muhtemelen. Bugun kan testim pozitifti. Size umit olsunrahat olun, nasipte ne varsa yaşıyoruz.
Cok sagol canimHayırlı olsun çok sevindimmm değerin de gayet güzel![]()
Embriyolarin hepsi 3.günde donduruldu, transfer oncesi hepsini çözdüler. Hepsi 4.güne gitti ve en sağlıklı görünen ikisi transfer edildiYaa tebrık ederım canımsaglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım.Darisi basimiza insAllah
Benımde ıkıncı toplamam olucak bu ay yıne.Kacıncı gunde domduruldu canım embrıyoların?
Insallah benimde oyle olur yaaEmbriyolarin hepsi 3.günde donduruldu, transfer oncesi hepsini çözdüler. Hepsi 4.güne gitti ve en sağlıklı görünen ikisi transfer edildi. Diger ikisi de ilerlemeye devam etti ve tekrar donduruldu.