2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar bir şey soracağım. Progestan fitil kullanıyorum sabah akşam. Önceden kullandıktan bir kaç saat sonra su gibi bir şey geliyordu ve beyaz beyaz fitilin kalıntıları geliyordu. Şimdi gelmiyor, transfer gününü saymazsam 4.gün bugün. Bunun bi anlamı var mıdır?

Merhaba arkadaşlar, konunun ilk günden beri sıkı takipçisiyim ama uzun zamandır hesabıma hiç girmemiştim hem hayırlı olsun demek hem mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim ❤️ 8 haziranda 5AA - Erken Blast - Orta kalite olmak üzere 3 adet 5. Gün embiriyosu konuldu. Önceki denemem de negatif aldığımda evde 5. Gün test yapmaya başlamıştım negatif görünce hissetmiştim zaten 8. Gün kan vermiştim ve ilaç bıraktırmıştı doktor. Bu yüzden eşim annem erken test yaptırmamı kesinlikle yasaklamıştı 🤦🏼‍♀️ 8 gün güzel dayandıktan sonra 8. Gün doktorumun asistanı aradı hoca seni merak ediyor test yaptın mı diye, dedim yapmadım 12. Günü bekliyordum. 11 gün gel bakalım dedi tabi ben bunu duyduktan sonra tut tutabilirsen. Ertesi sabah yalvar yakar annemi ikna ettim olmadıysa zaten 2 gün sonra da üzüleceğiz hem çıkarsa eşime babalar günü sürprizi olur diye bi cesaret yaptım ve şükürler olsun pozitif 🥹 hemen kan vermeye gittik 257 çıktı. Sonra 11. Gün 510 13. Gün 1055 14. Gün 1309 şeklinde ilerledi 26 Haziran da kese görmeye gittik ve muhtemelen transfer yapan doktorumun bile tahmin edemeyeceği şekilde 3 kese gözüktü 🤦🏼‍♀️ hepimiz şaşkına döndük bu günümüze hamdolsun 3. Üz gebelik beni çok korkutuyor sağlık açısından hem bebekler hem benim için. Çarşamba kalp atışı için gittiğimizde daha net kesinleşir diye düşünüyorum. Hepinize hayırlı olsun negatif olan arkadaşlar lütfen siz de vazgeçmeyin. Benim eşim azospermi ve genetik sebebli kromozomları 47 XXY neler duyduk neler ilk Tese sonrası ama rabbim ne derse o oluyor onun mucizesi o kadar bol ki❤️
tebrik ederim canım. allah tamamına erdirsin. darısı başımıza =)

Merhaba hanımlar 🙋🏻‍♀️
Kan testi günüm yarın aslında bu sabah progestan fitilimin bittiğini farkedip eczaneye gittim az önce ve tabiki dayanamadım basit bir test aldım anında ikinci çizgiyi gördüm 👀 11 gündür bekliyordum sabırla sizce de olmuş mu 😍
Eki Görüntüle 3267298
maşallah gözünüz aydın =) allah tamamına erdirsin. darısı başımıza =)

Sonuçların maşallah çok güzel. İkiz mi ? Benim değerlerim yavaş yükseldi ben transferin 24. Gününde 3700 ü gördüm. Artışım bana yavaş geliyor. 17. Gün 492 idi 20. Gün kontrole gittim o gün minik bir kese gördük. Yarın yine kontrolüm var ama içim rahat etmiyor bi türlü. 3 gündür lekelenmelerim var. Ama aynı zamanda mide bulantıları yaşıyorum. Kalp sesi duyacakmıyız kese büyüdü mü bazen çok endişeye kapılıyorum bazende içim umut dolu oluyo. Buralara kadar gelmişken tamamına ersin istiyorum çok
olumlu düşün canım bence her şey yolunda =) allah nasip edecek kucağına almayı inanıyorum. dualarımız seninle.

Back
X