- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onu duymuştum. Benim Umay tüp bebek merkezi. Prof. Hakan Kıran . Bu ilk denememdi tutmamış olsaydı. Sizin doktora gelmeyi düşünüyordum.şükür gerek kalmadı.Bülent kahraman sizin ki kim
Hayrlı uğurlu olsn. Sağlıkla ilerlesin kucağına almayı nasip etsn rabbimKızlar 260 geldi sonucum ,
14 ünde kese için gidicekmişim,
Ondan 2 hafta sonra da kalp atışını duymaya çağırdı doktorum![]()
Kaçıncı gündü senin :)Kızlar 260 geldi sonucum ,
Kaçıncı gündü senin :)
10. gün demişsin şimdi gördüm canım bende 260 ile öğrenmiştim :) hayırlısı olsunKızlar 260 geldi sonucum ,
oy çok sevindim. tebrik ediyorum canım. allah tamamına erdirsin. darısı başımıza =)Kızlar 260 geldi sonucum ,
Evet sizinkini de duydum ben kötü bir şey duymadım doktorunuz hakkında bence iyi bir doktor kaç yumurta oluştu kaçı 5. Güne gittiEvet onu duymuştum. Benim Umay tüp bebek merkezi. Prof. Hakan Kıran . Bu ilk denememdi tutmamış olsaydı. Sizin doktora gelmeyi düşünüyordum.şükür gerek kalmadı.
Gözün aydın, tebrikler. Allah tamamına erdirsinKızlar 260 geldi sonucum ,
Tebrik ederim hayırlı olsun darısı kese ve kalp atışınaKızlar 260 geldi sonucum ,
TebrilerrrrKızlar 260 geldi sonucum ,
Tebrik ederim canınKızlar 260 geldi sonucum ,
Teşekkür ederimHayrlı uğurlu olsn. Sağlıkla ilerlesin kucağına almayı nasip etsn rabbim
Teşekkür ederim10. gün demişsin şimdi gördüm canım bende 260 ile öğrenmiştim :) hayırlısı olsun
Amin kuzum, bol bol dua edeceğimoy çok sevindim. tebrik ediyorum canım. allah tamamına erdirsin. darısı başımıza =)
Aminnn, tesekkur ederimGözün aydın, tebrikler. Allah tamamına erdirsin![]()
Amin inşallah inşallahTebrik ederim hayırlı olsun darısı kese ve kalp atışına![]()
İnşallah kuzum inşallahTebrilerrrrsağlıcakla kucağına alırsın inşallah
![]()
ınsanın verdıkce veresı gelıyor bagımlılık bu yapmaTeşekkür ederimbir daha kan tahlili istemedi ama ben sanırım cuma tekrar vereceğim
![]()
TeşekkürlerTebrik ederim canın![]()
MaşAllah canım Allah sağlıkla devamını görmeyide nasip etsin inşaAllahKızlar 260 geldi sonucum ,