- 8 Ağustos 2022
- 557
- 892
- 33
- 32
Amin inşallahMaşAllah canım Allah sağlıkla devamını görmeyide nasip etsin inşaAllah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahMaşAllah canım Allah sağlıkla devamını görmeyide nasip etsin inşaAllah![]()
Ben 2 senedir evliyim. İki aşılamayı Hakan hoca da bir tanesini de Abdullah göymen de çipli yaptırdım hiç biri tutmadı. Yumurta takibi yaptım oda olmadı. Amh değerim hızla düştü. İki defa yumurta topladım. İlkinde 3 yumurta topladı ikisi döllendi. İki ay sonra tekrar toplma yaptık .üstelik depremin birinci günüydü. Narkoz verirken bile artçı deprem oluyordu. 5 yumurta sonucu 2 tane döllendi. 29 Mayıs ta da iki embriyo transfer edildi. Kese gördüm tekti. Perşembe de kalp atışını dinleyecem inşallah.Evet sizinkini de duydum ben kötü bir şey duymadım doktorunuz hakkında bence iyi bir doktor kaç yumurta oluştu kaçı 5. Güne gitti
Kıpırtı dolgunluk gıbı degıl ama regl agrısına benzer agrı yasamıstım ben ılk 3 gunTransferin 2. Günü rahimde kıpırtı dolgunluk hareket hissettiniz mi
Ben ilk günlerinde değil ama 4 5. günden itibaren adet sancısı hissettim sonrasında da batmalar başladı ve 8 ve 9. günlerde yerleşme lekeleri geldi pembe ve kahverengi, ortalama 10. gününden beri de mide yanmam var her günTransferin 2. Günü rahimde kıpırtı dolgunluk hareket hissettiniz mi
Eveet bende 4 kere verdim 3bini görünce artık bıraktımınsanın verdıkce veresı gelıyor bagımlılık bu yapmabende verdım pazar bugun salı merak ıcındeyım
![]()
Çok güzel harikaaaKızlar 260 geldi sonucum ,
14 ünde kese için gidicekmişim,
Ondan 2 hafta sonra da kalp atışını duymaya çağırdı doktorum![]()
Amin inşallahÇok güzel harikaaaAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
19 haziranda transfer oldum perşembe günü kese kontrolü için çağırdı doktorum ben perşembeye kadar zor ediym Allah yardımcın olsun canımKızlar Haziranın 20si veya civarı transfer olanları kese için kaçıncı gün muayeneye çağırdı doktorunuz benim doktorum 17sinde direkt kalp atışı için çağırdı ama ben nasıl sabredeceğim o kadar![]()
Benim doktorum da öyle çağırdı ben 11.gün beta hcg yaptırdım bide 13.gün ondan 20 gün sonra çağırdı direk kalp atışı için ayın 18 inde gidicem de vakit geçmiyor kiiKızlar Haziranın 20si veya civarı transfer olanları kese için kaçıncı gün muayeneye çağırdı doktorunuz benim doktorum 17sinde direkt kalp atışı için çağırdı ama ben nasıl sabredeceğim o kadar![]()
Tebrikler tatlimKızlar 260 geldi sonucum ,
14 ünde kese için gidicekmişim,
Ondan 2 hafta sonra da kalp atışını duymaya çağırdı doktorum![]()
21 inde transfer oldum dr cuma gel dediKızlar Haziranın 20si veya civarı transfer olanları kese için kaçıncı gün muayeneye çağırdı doktorunuz benim doktorum 17sinde direkt kalp atışı için çağırdı ama ben nasıl sabredeceğim o kadar![]()
Ayyy ben transferimin 23.günü gidicem 17snde transfer olmuştum o zamana kadar da baya artacak beta bakalım neler göreceğizz21 inde transfer oldum dr cuma gel dedi
Yaaa ne güzel benimki çok geç tarih verdi ama ya19 haziranda transfer oldum perşembe günü kese kontrolü için çağırdı doktorum ben perşembeye kadar zor ediym Allah yardımcın olsun canım![]()
Benden 1 gün sonra transfer olmuşsun ve sen daha erken göreceksin21 inde transfer oldum dr cuma gel dedi
Ayy demek ki aynı mantıkta doktorlarımız tekrar tekrar uğraşmak istemiyorlar mı neBenim doktorum da öyle çağırdı ben 11.gün beta hcg yaptırdım bide 13.gün ondan 20 gün sonra çağırdı direk kalp atışı için ayın 18 inde gidicem de vakit geçmiyor kii
Aynen böyle işte bende zor tutuyorum kendimi gitmemek için acaba kaç oldu diye merak ediyorumEveet bende 4 kere verdim 3bini görünce artık bıraktımhiçbir belirti hala olmayınca öyle kendimi hamile gibi hissetmiyorum beta baktırdıkça heh tamam hamileyim diyorum
![]()
Çok teşekkür ederimTebrikler tatlim![]()
Transferin ilk haftası daha çok batma hissi vardı kasıklarda.Transferin 2. Günü rahimde kıpırtı dolgunluk hareket hissettiniz mi