2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Ayy demek ki aynı mantıkta doktorlarımız tekrar tekrar uğraşmak istemiyorlar mı ne 🙈
Bi yandan da böylesi daha iyi diyorum kese gözükse bile kalp atışı olcak mı stresi yaşıcaz şimdi en azından 1 kere de öğrenicez bide benim doktorumun sekreteri değerin iyi olduğu için kese vardır diye düşünüyoruz direk kalp atışını duyabiliceğimiz tarihte çağırıyoruz dedi 🙂

Bi yandan da böylesi daha iyi diyorum kese gözükse bile kalp atışı olcak mı stresi yaşıcaz şimdi en azından 1 kere de öğrenicez bide benim doktorumun sekreteri değerin iyi olduğu için kese vardır diye düşünüyoruz direk kalp atışını duyabiliceğimiz tarihte çağırıyoruz dedi 🙂
Kalp atisini duyunca her hafta duymak isteyecez .artik doktor bir sal dicek bize 😊

Evet o yönden öyle tabii🥰 mücadelesi uzun ve zahmetliydi 2 yılı bekledim 1 hafta fazladan süre zor geliyor🙈 Allah'ım çok şükür bu duyguyu yaşamak nasip oldu hepimiz için, inşallah kucağımıza aldığımız günleri de paylaşırız🥺

Aynen böyle işte bende zor tutuyorum kendimi gitmemek için acaba kaç oldu diye merak ediyorum 😂
Bende dün aile hekimliğine gittim iğnemi yaptırmaya gebelik testi yapabilirmiyiz dedm sonuç ertesi gün çıkıyodu olsun dedm sonuç çıkana kadar 9 doğurdum evde 😂😂 Allah'tan sonuç iyi çıktıda rahatladım 🤗 şimdide gel perşembe gell 🤔🙄

Ben 2 senedir evliyim. İki aşılamayı Hakan hoca da bir tanesini de Abdullah göymen de çipli yaptırdım hiç biri tutmadı. Yumurta takibi yaptım oda olmadı. Amh değerim hızla düştü. İki defa yumurta topladım. İlkinde 3 yumurta topladı ikisi döllendi. İki ay sonra tekrar toplma yaptık .üstelik depremin birinci günüydü. Narkoz verirken bile artçı deprem oluyordu. 5 yumurta sonucu 2 tane döllendi. 29 Mayıs ta da iki embriyo transfer edildi. Kese gördüm tekti. Perşembe de kalp atışını dinleyecem inşallah.
Şuan iki döllenmiş embriyom var.
Anladım canım bende göymende hamile kalmıştım sevdiğim bir doktor ama çok kalabalık diye gitmiyorum

Kızlar bugün transfer gününü saymazsak 5.gün. Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz 🤗🥳

Eklentiler

• 20230705_112042.webp
    20230705_112042.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 64
Çok heyecanlıyım 3. Gün embriyosu çift transferim oldu 9. Gün bugün bi cesaret test yaptım beta hcg kaçtır sizce 🥺
Bence beta çok düşük gelmez çünkü kaset testler daha yüksek değerleri gösteriyo genelde hayırlı olsun kan verirseniz daha da netleşir 🙂

Back
X