2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Mide bulantınız ne zaman başladı benim daha transferimin 11. Günü çift transferi pozitif gördük kanda 2 gün de 3 kat artış da gözlemledik çok şükür ama daha erken sanırım göğüs şişliğim sızım olmadı mide bulantım da daha olmadı kese görmek için transferin 18. Günü çağırdılar :)
İki gündür var bugün transfer günü hariç 22 gün oldu senin daha erken ki olmayadabilir herkeste olmuyor :)

Bu sabah kahverengi lekelenmeyle uyandım peçeteye de çok açık turuncu renkte geldi sonra fasülye büyüklüğünde iki kere daha lekelenme oldu peçeteye kahverengi geldi 5+5 im şuan 😔 Bugüne kadar hiç leke kanama yaşamayınca çok tedirgin oldum doktor proluton depot 1 ampul kalçadan iğne vurdur dedi şimdi babamın asm ye gidip vurulacağım 😔

Bu sabah kahverengi lekelenmeyle uyandım peçeteye de çok açık turuncu renkte geldi sonra fasülye büyüklüğünde iki kere daha lekelenme oldu peçeteye kahverengi geldi 5+5 im şuan 😔 Bugüne kadar hiç leke kanama yaşamayınca çok tedirgin oldum doktor proluton depot 1 ampul kalçadan iğne vurdur dedi şimdi babamın asm ye gidip vurulacağım 😔
Ampulu normalde ne rutinde vuruluyordunuz .bana haftada bir iki ampul vurduruyor

Korkma bence cogu gebede gerceklesiyor 🙏

Ampulu normalde ne rutinde vuruluyordunuz .bana haftada bir iki ampul vurduruyor
Yok ben hiç ampul vurulmadım sadece progeston fitil estrofem folbiol coraspin kullanıyorum ben estrofemi de bu hafta azaltıp bırakacağım kahvarengi lekelenmeden dolayı bir seferlik vurulacağım ampulu

Allahın ıznıyle bırsey olmaz sakin ol üzülme

Öyleymiş evet bide çamur gibi olunca eski bir kan da olabilir diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum ben yerkeşme kanaması vs de yaşamamıştım belki o zamanlardan kalan eski bir kandır çünkü baya çamur gibiydi
Canım korkmana gerek yok bendede oldu ara ara olabilir dedi proluton depot 3 günde bir yaptırıyorum doktorum kalp atışına kadar devam edelim sonra bırakalım dedi Allah'ın izniyle korkma bişey olmaz

Kızlar benim transferden sonra 25.günüm mide bulantım ara ara oluyor normalmi ya kendi kendime endişe etmek istemiyorumda havada sıcak bunalıma giricem gibi

Canım korkmana gerek yok bendede oldu ara ara olabilir dedi proluton depot 3 günde bir yaptırıyorum doktorum kalp atışına kadar devam edelim sonra bırakalım dedi Allah'ın izniyle korkma bişey olmaz
Sağolll canım insallah tekrar olmazz şuan kesildi çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sağlıklaa son haftalara ulaşalım insallah 🙏🏻

Kızlar benim transferden sonra 25.günüm mide bulantım ara ara oluyor normalmi ya kendi kendime endişe etmek istemiyorumda havada sıcak bunalıma giricem gibi
Benimde 26.günü arada oluyor o mide bulantısı bende de hatta bu sabah bildiğin kustum 😬 Canım hiçbir şey yemek istemiyor ama acıkıyorum da şuan bak yemek gelince aklıma midem ağzıma geldi 😔

Benimde 26.günü arada oluyor o mide bulantısı bende de hatta bu sabah bildiğin kustum 😬 Canım hiçbir şey yemek istemiyor ama acıkıyorum da şuan bak yemek gelince aklıma midem ağzıma geldi 😔
Ayni durum bendede var cok acikiyorum ama ne yiyecegimi bilmiyorum aklima geldikce tiksiniyorum.kullanmam gereken ilaclardan sudan bile tiksiniyorum

Kızlar selam sürekli buraya bakmak bana iyi gelmiyor gibi sürekli kendimi inceliyorum hep aklımda bu süreç biraz normal bir gebelikmiş gibi rahat etmek istiyorum çok kaygılanmadan stres yapmadan :/ biraz uzaklaşıcam buradan her şey yolunda giderse 12.haftadan geleceğim :) kendinize iyi bakın umarım geri geldiğimde herkesi mutlu bulurum :)

Back
X