2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlarrrr ben şimdi kontrolden çıktım bebek son regl tarihime göre uygulama da 6 haftalıktı doktor 5 haftalık dedi keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı ne dersiniz herşey yolunda mı ?
Hayırlı olsun canım kalp atışlarını da duyarsın inşallah

Kızlarrrr ben şimdi kontrolden çıktım bebek son regl tarihime göre uygulama da 6 haftalıktı doktor 5 haftalık dedi keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı ne dersiniz herşey yolunda mı ?
Minagim benim cok sabirsizlaniyoruz kalp atisini duymak icin. Annesi bencede erken haftaya bende gittigimde kalbi duycagima inanmiyorum keseyi gorurum herhalde

Minagim benim cok sabirsizlaniyoruz kalp atisini duymak icin. Annesi bencede erken haftaya bende gittigimde kalbi duycagima inanmiyorum keseyi gorurum herhalde
Evet yaa uygulamaya göre 6 haftalıktı tam bugün 1 hafta geriye gittik şimdi yine say 🤣🤣 olsun buna şükür hepimiz sağllıklı bir gebelik geçirip kucaklarımıza alalım inşallah ❤️

Evet yaa uygulamaya göre 6 haftalıktı tam bugün 1 hafta geriye gittik şimdi yine say 🤣🤣 olsun buna şükür hepimiz sağllıklı bir gebelik geçirip kucaklarımıza alalım inşallah ❤️
Eveet benimde uygulamaya göre 6 haftalıktı ama doktor banada pazartesi günü 5+2 demişti burda bir hemşire arkadaş transferin üzerine iki hafta ekleyip hesaplayın demişti ona göre doğru çıkıyor artık bilemiycrm 🙈 Ben çok az da olsa kalp atışını duymuştum 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bugün 5+4üm artık 🤗

Eveet benimde uygulamaya göre 6 haftalıktı ama doktor banada pazartesi günü 5+2 demişti burda bir hemşire arkadaş transferin üzerine iki hafta ekleyip hesaplayın demişti ona göre doğru çıkıyor artık bilemiycrm 🙈 Ben çok az da olsa kalp atışını duymuştum 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı bugün 5+4üm artık 🤗
Sizin dediginiz hesaba gore 5+1im. Kendi hesabima gore 5+4um

Yaa öyle mi hesaplanıyormuş evet öyle hesaplarsak doğru oluyor aşağı yukarı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️❤️

Merhaba kızlar, ben 6+5 te kahverengi kanama ile hastaneye yattım kalp atışını da orada dinledik çok sağlıklıydı ancak kese altında büyük bir kanama alanı oluşmuştu. 7+2 de şiddetli kanama ile düşük yaptım ve bebeği kaybettik. Çok iyi bir tüp bebek merkezinde tedavi olmama rağmen bana sadece estrofem ve progestan fitil verilmişti. Kadın doğum dr um kan sulandırıcı kullanalım bir sonrakinde dedi. Forumda çok fazla kişinin farklı bir çok ilaç kullandığını okudum. Şimdi hep aklımda bu soru var ilk denememdi ve ilk transferde neden kan sulandırıcı ve diğer iğneler vs verilmedi? Maddiyatı geçtim manevi anlamda bu kadar emek vermek, kalbini duyup kaybetmek insani mahvediyor, boşlukta hissettiyor 😢
Çok geçmiş olsun Rabbim acını hafifletsin içini ferahlatsın inşaAllah 😔

Ben daha kese bile görmedim uygulamaya göre bende 6 haftalığım bugün doktora gidiceğim gün 6+6 oluyo inşallah hem kese hem kalp atışını görürüm

Back
X