Merhabalar öncelikle geçmiş olsun nasıl oldunuz belirtileriniz var mı acabamerhaba 15 haziran da 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. İlk gün kasık ağrım vardı hafif ikinci gün hiçbir şey hissetmedim. Bugünse sinirlerim aşırı gergin ve çok kötü bir olay yaşadım, çok ağladım kendimi çok hırpaladım. Neredeyse kalbim sıkıştı(ritm bozukluğu var) şuan yine hafif ağrım mevcut. Bir de bunların üzerine uzun yol yürüdüm sinirle ağlaya ağlaya. Aşırı moralim bozuk. Bu embriyo tutunmasını engeller mi diye kafamı taktım
Merhaba. İki gün bel ağrım ve kasık batmalarım oldu bir de bacak ağrısı. Dün bel ağrım yoğundu. Bugün şükür daha iyi hafif göğüs hassasiyetm var. Çok belirti aramıyorm aslında belirtisiz tutanlarda fazla. Ama ben ilk gebeliğimde de belirtiler yaşamıştım. İnşallah tutunmuştur ve inşallah benimledirMerhabalar öncelikle geçmiş olsun nasıl oldunuz belirtileriniz var mı acaba
Merhaba, ben de 12 haziranda sizin gibi dondurulmuş 3. gün embriyosu transferi oldum. Transferden 2 gün sonra başlayan ve 4 gün süren ağlama krizlerim oldu, 2-3 saat aralıksız ağladım hatta başlarda. Ben de çok korkmuştum tutunmayacak diye ama dün çok şükür ki tutunduğunu öğrendimmerhaba 15 haziran da 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. İlk gün kasık ağrım vardı hafif ikinci gün hiçbir şey hissetmedim. Bugünse sinirlerim aşırı gergin ve çok kötü bir olay yaşadım, çok ağladım kendimi çok hırpaladım. Neredeyse kalbim sıkıştı(ritm bozukluğu var) şuan yine hafif ağrım mevcut. Bir de bunların üzerine uzun yol yürüdüm sinirle ağlaya ağlaya. Aşırı moralim bozuk. Bu embriyo tutunmasını engeller mi diye kafamı taktım
Yaaa çok sevindim sizin adınızaMerhaba, ben de 12 haziranda sizin gibi dondurulmuş 3. gün embriyosu transferi oldum. Transferden 2 gün sonra başlayan ve 4 gün süren ağlama krizlerim oldu, 2-3 saat aralıksız ağladım hatta başlarda. Ben de çok korkmuştum tutunmayacak diye ama dün çok şükür ki tutunduğunu öğrendimKorkmayın, bu süreçte ve bu kadar hormonla bu duygusal dalgalanmalar çok doğal. İnşallah sizin de sonucunuz pozitif olur
Yaaa çok sevindim sizin adınızagözünüz aydın. İlk transfermde sürekli oturuyordum işteydm ve dikkat ettm ve pozitif sonuçlandı. Şimdikinde ise hiç dinlenemedm, 1 yaşında bebeğim olduğu için onu kaldırmak zorunda kaldım, sürekli dışarıdaydım bir de o ağlama olayı, sinir stresi saymıyorm bile. Bugünde düğünümüz vardı kendimi bi anda halayın içinde buldum. Oysaki dışarıdan alkış yapıyordum yani bilmiyorum tutar mı bunca şeyden sonra
Teşekkür ederim canım sağ ol ben baya baya günlük hayat yaşadımTeşekkür ederimHalay kaçınılmaz ama Tutunacağı varsa zaten o tutunmuştur. Bu kadar hassas olduğunu düşünmüyorum, doğal yolla gebe kalanlar şu aşamada bilmedikleri için her şeyi yapıyorlar mesela, biz sadece bildiğimiz için tedirgin hissediyoruz. Tabii yine de böyle düşünüp çok ani ve aşırı hareketler yapmayın :) En iyisi beklemek, şu anda bunu düşünüp kaygılanmanın bir faydası olmayacağı için günlük hayatınıza devam edin, sadece aşırı olmadan
Transferiniz hayırlı olsunBende 17 haziranda oldum geceleri romatizma gibi bacak ağrılarım oldu kasık batmalarım azaldı birde göğüs kenarlarıma dokununca hafif acı var.
Fitil koyarken zorlanıyor musunuz yoksa içeri genişlememi oluştu ?
Hayırlı olsunMerhaba Benimde 5. Gün embriyosu bugün 6. Günüm
Evde test yaptım negatif çıktı ama forumda okudum 6. Gün çoğu kişi silik de olsa pozitif görmüş
Aranızda 6. Gün görmeyen sonra pozitif olan var mı
Yok bende zorlanmıyorum negatif çıkanlar da zorlanıyordum şimdi içerisi baya genişlemiş gibi sanki hemen gidiyorTransferiniz hayırlı olsunZorlanmıyorum ben, siz nasıl bir zorlanma yaşıyorsunuz? Yerleşmiyor gibi mi geliyor?
22 haziran çift embriyo transferi oldum beklemedeyim test gününü açıkçası bende durup dururken duygusal olup ağlıyorum.arada ama bunun etkileyeceğini düşünmüyorum moralinizi düşürmeyin ve bekleyelimmerhaba 15 haziran da 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. İlk gün kasık ağrım vardı hafif ikinci gün hiçbir şey hissetmedim. Bugünse sinirlerim aşırı gergin ve çok kötü bir olay yaşadım, çok ağladım kendimi çok hırpaladım. Neredeyse kalbim sıkıştı(ritm bozukluğu var) şuan yine hafif ağrım mevcut. Bir de bunların üzerine uzun yol yürüdüm sinirle ağlaya ağlaya. Aşırı moralim bozuk. Bu embriyo tutunmasını engeller mi diye kafamı taktım
İnşallah sizin olumlu sonuçlanır, sıkıca tutunur22 haziran çift embriyo transferi oldum beklemedeyim test gününü açıkçası bende durup dururken duygusal olup ağlıyorum.arada ama bunun etkileyeceğini düşünmüyorum moralinizi düşürmeyin ve bekleyelim
Rabbım tez zamanda en güzelinden kucağınıza evlat versinİnşallah sizin olumlu sonuçlanır, sıkıca tutunurbenim negatif oldu. İlaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum şuan
Aminn canım bir tane evladım var o da tüp bebekRabbım tez zamanda en güzelinden kucağınıza evlat versinçok üzüldüm
Maşallah buna çok sevindim evlat duygusunu yaşamışsın Allah bağışlasın ve çok güzel kardeşleri olur inşAminn canım bir tane evladım var o da tüp bebek1 yaşına girdi. Bu benm ikinci denememdi. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canım çok sağ ol. Allah isteyen, emek veren herkese nasip etsin inşallahMaşallah buna çok sevindim evlat duygusunu yaşamışsın Allah bağışlasın ve çok güzel kardeşleri olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?