Merhaba, yok doktor bana hic mono ile ilgili bir sey demedi, ben arkadasa anlamini sordum. Benim 5+0da iki kese vardi, biri daha kucuktu ve begenmedi onu dr, dusebilir dedi, sonra 2 gun sonra kanamam olunca gittim gelismis ikisi de, yine belli olmaz dedi. Yarin tekrar gidicem 6+5 olmus olacagim. Benim 2.hamileligim, 7 yasinda oglum var, yasim da 37. Sizin su an kacinci hafta? Yas kac?Merhaba,mono mono denmesi için erken bence.Sizi yanıltmak istemem fakat bana mono mono dendiğinde 10+3 deydik.Oncesinde hep bekledi doktor,yorum yapmadı.10+4 de yani ertesi gün perinotojiye gittim,riskli gebelik kısmına;vajinal ultrasonda amniyo keselerini ayıran zar gelismis arada.Yani monokoryonik diamniyotik olmuşlar çok şükür.Siz kaç yaşındasınız ve kaçıncı gebelik?
Hayir gerekmedikce/imkan dahilinde bakmamayi tercih ederdim.Merhaba, maşallah, tek kişi bakabiliyor musunuz?
Öerhabalar, teşekkür ederim. İlk gebeliğim tekti, bu kesinlikle beni daha sarstı. Kızımda hamile gibi hissetmiyordum doğumdan önceki gün bile gezip tozdum normal doğum yaptım. Bu hamileliğimde hem çok acıkıyorum hem çabuk yoruluyorum hareketlerim çok kısıtlandı, yatarken sağa sola dönmekte bile zorlanıyorum. Ama çok şükür bebeklerde bir sıkıntı yok dedi doktor, sonuçta benim çektiğim sıkıntılar doğuma kadar, onlar iyi olsunlar daMerhaba hayirli olsun, baya ilerlemissiniz, nasil geciyor hamilelik? Tek hamilelikten farkli mi?
Ben ikili test yaptırdımKizlar selamlar,aranızda bebeklerine ikili üçlü ya da fetal yaptıran var mi
Doktorum ikili test yapılamadığını söyledi fetal DNA önerdi ama o da iki bebek için 10 bin liraBen ikili test yaptırdım
Yaptırdım ben canım. Yapılıyor gayet. Ultrason ile riskli gebelik uzmanı iki bebeği de inceledi sonra da kan verdim.Doktorum ikili test yapılamadığını söyledi fetal DNA önerdi ama o da iki bebek için 10 bin lira
ay ne güzel,benim en yakın arkadaşım zeynep kamilde kadın doğum doktoru,takibimi perinatolojiye sevketti çünkü tek yumurta ikiziler.Gayet yolunda tüm gelisimleri,11.haftada ve 12.haftada detaylilarini yaptı perinatolog.Hic de riskli durum görmedi ama gel gelelim doktorum benim ikizim olsa risk almam diyor sürekli çok titiz yaklaşıyor.Bugun bir yer buldum Hill sağlık diye 275 dolara panaroma yaptıracağım.Dolandirilmam inşallah :')Yaptırdım ben canım. Yapılıyor gayet. Ultrason ile riskli gebelik uzmanı iki bebeği de inceledi sonra da kan verdim.
İkili test kesin sonuç vermiyor bir risk testi tabi fetal dna daha kesin sonuç veriyor ama ben yaptırmadım bir sorun görseydi doktor yaptırırdım belki.
Canım inşallah sütun yeter dicem ama malum iki tane bir zaman sonra yetmemeye başlayabilirsin o zaman da mama takviyesi yapmalisin ,benim pek sütum yoktu öncekilerde mecbur mamayla beraber emzirme yapmıştım, bunlar ikiz olacak sadece emzirerek yetmenin hayal olduğunu düşünüyorum ,tabi her insan farklıdır inşallah senin sütun olurMerhaba kızlar. Bende çift yumurta ikizlerine hamileyim. 33 haftalik olduk ama saskinligim ve heyecanim hala geçmedi:) esimin ailesinde ilk ikizi ben doguracam Allah'ın izniyle:) . Benim de merak ettiğim bi konu var. İkizlerimi sadece emzirerek beslemek istiyorum ama sizce çok zorlanır mıyım. Sizler ne düşünüyorsunuz. Lütfen fikir verir misiniz
İnşallah ya. Ama denemeye değer siye düşünüyorum. Başlangıçta sadece emzirecem. Duruma göre yol alirim artık:)Canım inşallah sütun yeter dicem ama malum iki tane bir zaman sonra yetmemeye başlayabilirsin o zaman da mama takviyesi yapmalisin ,benim pek sütum yoktu öncekilerde mecbur mamayla beraber emzirme yapmıştım, bunlar ikiz olacak sadece emzirerek yetmenin hayal olduğunu düşünüyorum ,tabi her insan farklıdır inşallah senin sütun olur
Aynen canım önce.dene yeter ki süt olsunİnşallah ya. Ama denemeye değer siye düşünüyorum. Başlangıçta sadece emzirecem. Duruma göre yol alirim artık:)
Negüzel benim de kizlarim olacakMerhabalar bende ikiz annesi olacağım insallah çift yumurta ikizi kızlarım olacak, 28 haftalık gebeyim
Gözün aydın canim planli doğum mu oldu ,kuvozde kaldılar miMerhabalar geç cevap vermemden anlaşılacağı üzere evt doğum yaptım 34+3te 27 ekimde doğum yaptım :)
31 ekim diye planlanmıştı ama miniklerim erken gelmek istediler hiç hareketlerini hissetmemiştim doğumdan 1 gün önce acil hastaneye gittim yatışım yapıldı ciğer geliştirici iğne oldum sabahınada doğum yaptım. Küvozde kaldık bi bebeğim 8 gün diğer bebeğim 10 gün kaldıGözün aydın canim planli doğum mu oldu ,kuvozde kaldılar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?