2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

kızlar ben ikizlerimi doğurdum.
Aniden suyum gelince acile geldik günün beklemedi minnaklar 34+6 da 2200 civarı doğdu ikisi de . Küvezdeler şuan Allah hepinize hayırlı doğumlar versin inşallah sağlıkla
Gözünüz aydın olsun, bebeklerine ve sana maşallah sağlıkla buyusunler inşallah

kızlar ben ikizlerimi doğurdum.
Aniden suyum gelince acile geldik günün beklemedi minnaklar 34+6 da 2200 civarı doğdu ikisi de . Küvezdeler şuan Allah hepinize hayırlı doğumlar versin inşallah sağlıkla
Allah analı babalı büyütsün hepiniz iyi olup evinize dönersiniz umarım gozunuzaydin

Amin çok teşekkürler canım

Canım iyyim. Eve çıktım toparlamaya çalışıyorum. Bebekler iyi hergün görmeye gidiyorum ama daaha kalacaklarmış canım.
Sağlıklı olsunlar yeter ki geçer bu günlerde inşallah sen zor olanı atlattın maşallah

Ikiz anneler size bir sorum olacaktir . Öncelikle ilk gebeliğim cift yumurtali ikiz di ve birini 3 ayinda kaybettim tek bebekle gebeligimi sonlandirdim .. daha sonra saglikli 3 cocuk daha dunyaya getirdim . Suan 5 bebisime hamileyim hamile oldugumu adetimden 9 gün önce ögrendim idrar testiyle . Yanliz göbisim o kadar buyukki ikiz gebelikten süpheleniyorum . Ve cok erken hamilelik belirtilerim oldu hemen anladim gebe oldugumu sizcede böyle bir durum varmidir siz neler yasadiniz ? İkizlere hamile oldugunu anladinizmi yada belirtileri nelerdi ? Yarin doktora gidesim var belli olurmu bilmiyorum ...

Merhaba Allah bağışlasın evlatlarınızı, hayırlı olsun yeni hamileliğinizde. Kaçıncı haftanızdasınız ki göbeğiniz çok büyüdü ? Belirtiler herkeste farklı olabiliyor , ama ultrasonda net görünecektir ikiz mi tek gebelik mi olduğu . Hakkınızda hayırlısı olsun

Allah razi olsun hesaplamama göre suan 5 haftalik olmaliyim .. en son gebeligimden sonra baya kilo vermistim suan 63 kiloyum hic bu kadar göbegimin ciktigini bilmem o yuzden çok sasirdim

Allah razi olsun hesaplamama göre suan 5 haftalik olmaliyim .. en son gebeligimden sonra baya kilo vermistim suan 63 kiloyum hic bu kadar göbegimin ciktigini bilmem o yuzden çok sasirdim
5 haftalık gebelikte karnınız çıkmaz , sizin daha iyi bilmeniz gerekiyor . Artan hormonlarınızdan dolayı karın bölgesinde şişlik meydana gelmiştir

Senin nasıl geçiyor ne kadar kaldı?
Çok şükür , idare ediyorum yarın son kontrolüm , duruma göre bakarız demişti doktorum eğer sancımın çok çıksarsa yarın , yoksa çarşamba günü alacak bebişleri . Ben doğuma gider gibi gideceğim yarın , hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…