2023 ikiz bekleyen anneler

Merhaba,
Ben de 6+3 çift yumurta ikizlerine hamileyim. Babam çift yumurta ikizi, ben ve kardeşim çift yumurta ikiziyiz ve benim de ikizlerim olacak inşallah sağlıkla. Hiç beklemiyordum, inanamadım. İlk kontrolümde doktorum tek kese görmüştü 2. Kontrolde ikiz olduklarını öğrendik. 45 kiloyum nasıl ikiz gebelik geçireceğim hiç bilmiyorum inşallah sağlıkla büyürler.
merhabalar ultrason fotoğrafınız var mı acaba 6 veya 7 haftalıkken çekilen.

Eklentiler

• IMG_9940.webp
    IMG_9940.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 81
6 haftalıkken biri 0,66 diğeri 0,77 cm miş. Aynı olmaları elzem değil sanırım. Çift yumurta ikiziyse aralarında 2-3 gün fark da olabiliyor.
5 haftalıkken tek keseydi ama bu 6. Hafta ultrasonunda ikiz olduğunu anladı doktorum. Siz kaçınca haftadasınız şuan?

Merhaba ikiz anneleri benim ultrason fotoma bakabilir misiniz doktor net bişey söylemedi 2 kese var gibi görünüyor ama siz ne dersiniz

Eklentiler

• F1B8212F-5B08-4160-857A-E718FE63F8FE.webp
    F1B8212F-5B08-4160-857A-E718FE63F8FE.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 73
Evet annesi sağlıcakla buysunler gönlünü ferah tut😇
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏 doktor hiç bişey söylemeyince kaç gündür düşünüp duruyorum acaba mı diye inşallah diğer kontrolde kalp atışlarını duyabilirim 🙏🥰❤️

Arkadaşlar merhaba. Bu durum için konu bile açtım ama dogru duzgun cevap alamadım. Umarım burada bir fikrim oluşur.
Aslında daha cok erken ama yılbasından önce bir iki parça bişeyler almak istiyorum fiyatlar iyice artmadan.
Bebeklerim ikiz. Bebek arabası konusunda kullanan, alanlar yardımcı olabilir mi?
Ben aslında ayrılıp birleşen bebek arabalarından istiyorum. Yanımda biri varken ayrırıp kullanmak yokken de mecbur birleştirip kullanmak için. Ama cogu kişi birleşik halinde zorlandıklarını market kapılarından asansör kapılarından sığmadıklarını yazmışlar.
Yanyana olan modellere daha sıcak bakıyorum.
Altlı üstlülerde birinin yatmaması ve altta kalmasına biraz takıldım.
Fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var 😊

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏 doktor hiç bişey söylemeyince kaç gündür düşünüp duruyorum acaba mı diye inşallah diğer kontrolde kalp atışlarını duyabilirim 🙏🥰❤️
Daha çok küçük ama herhangi bir olumsuzluğa karşı böyle söylemesi çok normal. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla büyüsün

Arkadaşlar merhaba. Bu durum için konu bile açtım ama dogru duzgun cevap alamadım. Umarım burada bir fikrim oluşur.
Aslında daha cok erken ama yılbasından önce bir iki parça bişeyler almak istiyorum fiyatlar iyice artmadan.
Bebeklerim ikiz. Bebek arabası konusunda kullanan, alanlar yardımcı olabilir mi?
Ben aslında ayrılıp birleşen bebek arabalarından istiyorum. Yanımda biri varken ayrırıp kullanmak yokken de mecbur birleştirip kullanmak için. Ama cogu kişi birleşik halinde zorlandıklarını market kapılarından asansör kapılarından sığmadıklarını yazmışlar.
Biz resimde bulunan markayı aldik. Çok memnunum, yagmurkugu, soguga karşı koruma örtüsü herseyi var. Birleştirme aparatı ile birleşiyor. Ama eşimle genel de ayrı ayrı kullanıyorum, genel olarak daha kullanışlı, az yer kaplıyor. Kabin boy, tek el ile acabiliyirsun . En önemlisi çok hafif ve tekerleğin dönüşü çok rahat. Ben çok memnunum 😄

Eklentiler

• 20231122_110602.webp
    20231122_110602.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 79
Biz resimde bulunan markayı aldik. Çok memnunum, yagmurkugu, soguga karşı koruma örtüsü herseyi var. Birleştirme aparatı ile birleşiyor. Ama eşimle genel de ayrı ayrı kullanıyorum, genel olarak daha kullanışlı, az yer kaplıyor. Kabin boy, tek el ile acabiliyirsun . En önemlisi çok hafif ve tekerleğin dönüşü çok rahat. Ben çok memnunum 😄
Eveet benimde istedigim buydu asıl, sonunda kullanan birine denk geldim. Telefonum görselleriyle dolu 😅
Tek düşüncem tekken birleştiginde genişliği gerçekten rahatsız edici sekilde mi, o sekilde de kullandınız mı
IMG_6323.webp
IMG_6322.webp

Eveet benimde istedigim buydu asıl, sonunda kullanan birine denk geldim. Telefonum görselleriyle dolu 😅
Tek düşüncem tekken birleştiginde genişliği gerçekten rahatsız edici sekilde mi, o sekilde de kullandınız mı
Eki Görüntüle 3339135 Eki Görüntüle 3339136
Mesafeyi en güzel söyle tarif edeyim. Eşinizle yan yana gelin ve aranıza bir buçuk adım koyun. Eni bukadar 😁
Bizim aracın bagajında sığıyor. Bagajimiz küçük de ondan bilgi verdim. Gri aldik biz.

Mesafeyi en güzel söyle tarif edeyim. Eşinizle yan yana gelin ve aranıza bir buçuk adım koyun. Eni bukadar 😁
Bizim aracın bagajında sığıyor. Bagajimiz küçük de ondan bilgi verdim. Gri aldik biz.
Satıcısına sorduğumda birbirlerine bağlıykenki halinin genişliğine 95 cm demişti. Ben ebatlardan ziyade tek kullanırken zorluk yaşayıp yaşamadığınızı merak ediyorum ne bileyim apartmana girerken, market kapısından girerken, asansöre binerken vs gibi. Birleşik yanyana olan bebek arabalarına göre haylı geniş aslında 78 cm vs olan var cünkü, sırf bu yuzden kararsızlık yasıyorum.
Birde nereden aldınız gürkan bebe diye bir satıcı satıyor cogu platformda, kendi siteleri de mevcut hatta

Satıcısına sorduğumda birbirlerine bağlıykenki halinin genişliğine 95 cm demişti. Ben ebatlardan ziyade tek kullanırken zorluk yaşayıp yaşamadığınızı merak ediyorum ne bileyim apartmana girerken, market kapısından girerken, asansöre binerken vs gibi. Birleşik yanyana olan bebek arabalarına göre haylı geniş aslında 78 cm vs olan var cünkü, sırf bu yuzden kararsızlık yasıyorum.
Birde nereden aldınız gürkan bebe diye bir satıcı satıyor cogu platformda, kendi siteleri de mevcut hatta
Evet Gürkan bebe saticisindan trendyol dan aldim. Valla canim ben ikisiyle hiç tek dışarı çıkmadım. O yüzden tek çıkınca nasıl olur kısmına olumlu olumsuz yorum yapamayacağım. Zaten bir apartman kapısından yada asansör den yanyana iki insan nasıl geçemezse bu yanyana bebek arasında geçemez. Benzetme yapmaya çalışıyorum. Tek üstü üste imiz arabası gibi düşünme bunları. Birde tek üst üste olanlarını ne kadar süre kullanılıyor bilemiyorum. Ama benim kullandıklarımi 3 4 yasa kadar kullanılır, ben biraz da bunu düşünerek aldim. Tekrar baston tarzı almamak için.

Ben maxicosi dana 2 kullanıyorum. Yanyana olan model diye tercih ettim çünkü üstü üste olanlar daha sonra çocuklar ben oraya oturacaktim diye aglayabiliyorlarmiş. Eni cm olarak bilmiyorum ama yan yana modellere göre ince olanlardan sayılabilir. Her yerden kıl payı geçiyoruz bir sekilde. Apartman kapısı asansör, poliklinik açılır kapanır kapılar. Ama 5 cm daha geniş olsa geçemezdim

Ben de yanyana olanlardan tercih ettim disarda beslemesi ilgilenmesi vs kolay olur hem biraz akillaninca birbirleriyle ilgilenirler belki diye chicco ohlala aldim. Cok hafif sürüsu cok rahat ve genisligi cok fazla degil gercekten. Ama bim gibi marketlere girmeyi denemedim ama zorlanilir gibi sigar mi bence sigar. Fakat dusununce altli ustlulerde de uzun oldugu icin zorlanilir market kapisindan girerken diye dusunuyorum.

Kaç haftalıksınız?

Ben 26 haftalığım 3 hafta kadar önce bebişim birini karnımda sonlandırmak durumunda kaldım. İkiz gebelik riskli gebelik . Özellikle tek yumurta ikiziyseniz çok erkenden almamanızo tavsiye ederim

Ben 26 haftalığım 3 hafta kadar önce bebişim birini karnımda sonlandırmak durumunda kaldım. İkiz gebelik riskli gebelik . Özellikle tek yumurta ikiziyseniz çok erkenden almamanızo tavsiye ederim
12. Haftam ve evet tek yumurta ikizi.
Maalesef bahsettiğiniz ihtimalinde farkındayım. Zaten kararsızlığımda bu yüzden ama sonrasında iki bebek hazırlığı bizi maddi olarak zora sokabilir şuan çalışıyorum ama işi bırakmam gerektiğinde tek maaşla İstanbul şartlarında zorlanacağımızı düşünüyorum mecburen en azından yılbaşından önce bebek arabası, yatagın/ beşiğin birini almayı düşündüm.
Sizin de başınız sağolsun çokta üzücü bir durum Allah bir daha yaşatmasın. Sebebi belli mi bebeğin birini neden kaybettiniz özel değilse?

Back
X