Unuttuk gitti diyelim
Evet evet.. Bol gelse de idare eder. Zaten dediğim gibi bebiş hani ekstra minik olmazsa, kalıplar genelde küçük oluyor.
Maşallah.. İnşallah da geçer bir an önce. Bende kanama alanı yok da, plesanta aşağıda. O biraz kırmızı lekelenme yapıyordu arada. Toparlanacak gibi dedi doktor. Yukarı çıkar diye bekliyoruz bakalım. İnşallah geçecek
Geçer bence de o zaman. İçinizi ferah tutun
Bir Ekim annesi olarak :) bir şekilde korunuyor canım. Banyo yaptırırken evde fan yakılıyor falan. Uzun kollu bodyler. Zaten doktorlar abartmayın diyor. Siz ne giyiyorsanız en fazla 1 kat daha fazla giydirin diyorlar. Yoksa kış günü bile çocuğu isilik yaparız :) Mothercare'ın polar kapüşonlu tulumları vardı o zaman. Ondan almıştım bir tane. Dışarı çıkarken giydiriyordum. Şimdi olmayabilir ama benzerleri vardır. O zaman alınabilecek bir ücreti vardı. Şimdi bilemiyorum

Kozmonot diye geçiyormuş galiba. Unutmuşum. Heh buldum. Bak canım bu tarz
Ara kozmonot - ebebek ama bu fiyatlara değer mi hani bilemiyorum. Orta hallisi var, pahalısı da var.. Çok da uzun süre giyemiyor sonuçta. Onun yerine kat kat bir şeyler giydirip battaniyeye sarıp da bir yerlere götürülebilir. Hiç hava aldırmamak da olmaz. Arada dışarı çıkarmalı bebek arabasıyla. Zaten geçireceğimiz maksimum 1-1,5 ay soğuk olur. O da kış gibi olmaz.