Kuzum ben test yaptırıp yaptırmaman konusunda herhangi bir şey diyemem. Sorumluluk alamam o konuda. Ama gönlüm yaptırmana gerek olmadığı yönünde. Hem sonucunda çok kötü birşey görmedim hem de gerçekten bebeğinin iyi olduğuna eminim. Bana doktorum dese kendi adıma da çok kararsız kalırdım. Gerçekten o durumu yaşamamak için dua ediyorum şu an. Ama ben nedense rahat doktorlara daha çok güveniyorum. Devlet hastanesi doktorları daha iyi geliyor o yüzden bana. Kimse üstüme titremesin. Kötü bişey varsa direkt söylesin. Kötü değilse de beni korkutmasın istiyorum. Özel hastanelerden uzak duruyorum demiştim daha önce. Sebebi bu tür şeyler hep. Bi türlü güvenemiyorum bu da benim kuruntum olabilir. Doktorun da sektörün içinde biri pat diye söylemiş orası lüks hastane diye

Benim annem de ebe olduğu için özel hastanelerde biraz tatsız olaylara tanık olmuşluğu var. Bizi hiç kapısından sokmadı özel hastanelerin. Kimsenin para kazanmak için beni strese sokmasını ya da gereksiz testlere boğmasını istemiyorum. Dediğim gibi bu benim tercihim

İlk doktorun da iyi niyetlidir. Şimdi o konuda da vebale girmek istemem. Ama kötü bişey yok diyen doktorlara güvenmek istiyorum ben hep

Bu arada cinsiyet konusunda da çoook şaşkınım. Çünkü kıza benziyor senin civciv. Bana hala da kız gibi geliyor