• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    303
Bana tahminde bulunmayan arkadaşlar sizde tahminde bulunur musunuz
IMG_20220830_103032.webp

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-22-19-54-46-73_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2022-08-22-19-54-46-73_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 53
Benim duyduklarim gorduklerime gore bu isin normali anormali yok. Her hamile ve her hamilelik kendine ozel durumlar barindiriyor. Bazilarinda lekelenme hatta kanama doguma kadar ara ara olabiliyor, endise etmeyin bence…
yurt dışında idim, doktoruma yazdım progestan başlatmıştı, döner dönmez 2 gün önce gittim yerleşme kanaması imiş şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür.teşekkür ederim, progestan da başlanınca öyle hemen bırakılamıyormuş azalta azalta 3 hafta daha devam edecekmişim.

Valla Kızlar kardeşime geldim okullar açılmadan bi kaç gün daha kalayım diye 3 gündür kusmuyorum bulantım yok ama tiksinmem ve iştahsızlığım yok yine de canımın istediği bişey olduğunda rahatlıkla diyebiliyorum. Şükürler olsun bulantılarım tamamen azaldı. Tiksinmem ve iştahsızlığımda biterse rahatlıkla yiyebilirim artık istediğimi. Kardeşimde de pek giremedim. Sen nasılsın canım?
Canım geçiyor artık bak yavaş yavaş. Bi kaç güne inşallah oda geçer canım. İyi yapmışsın valla . Çok şükür iyiyim bende canım 😘

Kızlar çok saçma bi şey sorcam aldığı nefes yetmiyor gibi hisseden oluyor mu? Sanki nefes almayı unutmuşum maraton koşmuşum da nefesim yetmiyor gibi oluyor bazen. Şu an mesela oturduğum halde bunu yaşıyorum, oksijen seviyem mi düşük acaba🤔
Ya canım sen ne yazsan ben onları yaşıyorum resmen tesadüfmü bilmiyorum ama 😂😂 3 gündür bu sorunu yaşıyorum ve dün ablama dedim nefesim yetmiyor bazen diye 🤦‍♀️

Kızlar çok saçma bi şey sorcam aldığı nefes yetmiyor gibi hisseden oluyor mu? Sanki nefes almayı unutmuşum maraton koşmuşum da nefesim yetmiyor gibi oluyor bazen. Şu an mesela oturduğum halde bunu yaşıyorum, oksijen seviyem mi düşük acaba🤔
Buna daha önceki mesajlarımdan alıntı yapayım,
.....aklıma gelen ilk sebep bebek yukarı yaslaniyordur 🤣 işte gerçekten o zamanlar nefes almak çok zorr 🙈 bebek büyüdükçe organları yukarı itiyor bu da göğüste sancı, nefes alamama gibi his sanki aldığım nefes yetmiyor gibi geliyordu bana mesela......
O his zamanla daha da artacak canım minseo minseo , bebek büyüdükçe organları yukarı ve arkaya doğru itiliyor, Buna bağlı olarak ileriki haftalarda nefes alamama, çok sık nefes alma, çarpıntı, tuvalet tutamama veya çok sık tuvalete çıkma, en ufak bir yemekten sonra miden ağzına geliyor sanki gibi bir his oluyor.

Ek olarak havalar sıcak ya nem yüksek belkide o etkili olmuştur.

Kızlar merhabalar tarama testi sonucum dün çıktı anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim 🌸

Eklentiler

• 35211AEA-EE9E-4B73-BAE8-53F1E7C43D98.webp
    35211AEA-EE9E-4B73-BAE8-53F1E7C43D98.webp
    20 KB · Görüntüleme: 77
  • DFC0726A-2F55-448F-B1A5-AB57E0C189CD.webp
    DFC0726A-2F55-448F-B1A5-AB57E0C189CD.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 77
Ya canım sen ne yazsan ben onları yaşıyorum resmen tesadüfmü bilmiyorum ama 😂😂 3 gündür bu sorunu yaşıyorum ve dün ablama dedim nefesim yetmiyor bazen diye 🤦‍♀️
Sen=ben demektir 😂😂😂
Buna daha önceki mesajlarımdan alıntı yapayım,

O his zamanla daha da artacak canım minseo minseo , bebek büyüdükçe organları yukarı ve arkaya doğru itiliyor, Buna bağlı olarak ileriki haftalarda nefes alamama, çok sık nefes alma, çarpıntı, tuvalet tutamama veya çok sık tuvalete çıkma, en ufak bir yemekten sonra miden ağzına geliyor sanki gibi bir his oluyor.

Ek olarak havalar sıcak ya nem yüksek belkide o etkili olmuştur.
Ay o kadar büyüdü mü ki 😲 rahim artık leğen kemiğini kaplamış belki de dediğin gibi onlar ittiriyor çok acayip cidden 🥶 kasık ağrılarım arttığından beri oldu bende bu 2 gündür nefes nefese kalma, gece yatakta sağa sola dönerken rahim sancıları her dönüşümde uykumdan uyanıyorum resmen yerine sığmıyor artık rahim 🤭

Sen=ben demektir 😂😂😂

Ay o kadar büyüdü mü ki 😲 rahim artık leğen kemiğini kaplamış belki de dediğin gibi onlar ittiriyor çok acayip cidden 🥶 kasık ağrılarım arttığından beri oldu bende bu 2 gündür nefes nefese kalma, gece yatakta sağa sola dönerken rahim sancıları her dönüşümde uykumdan uyanıyorum resmen yerine sığmıyor artık rahim 🤭
Evet yaa aynen öyle haftalarımız aynı ya belki ondan benzer sıkıntılar yaşıyoruz galiba 😂😂Ayy iyi olalım da büyüsün bebişler 😌😌

Kızlar sabahla akşam arası neler yiyorsunuz? Meyve kuruyemiş yesem midem gurulduruyor yemek yemek istesem ne yiyeceğimi şaşırıyorum. İştah yok ama mide arıyor
Aynı durumu yaşıyorum bende iştahım hiç yok ama midem hep gürlüyor yesem midem bulanacak diye korkuyorum tiksinmem geçmedi çok şükür bulantım yok ama dediğim gibi tiksinmem oluyor maalesef ve hep açım 😏

Back
X