Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yurt dışında idim, doktoruma yazdım progestan başlatmıştı, döner dönmez 2 gün önce gittim yerleşme kanaması imiş şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür.teşekkür ederim, progestan da başlanınca öyle hemen bırakılamıyormuş azalta azalta 3 hafta daha devam edecekmişim.Benim duyduklarim gorduklerime gore bu isin normali anormali yok. Her hamile ve her hamilelik kendine ozel durumlar barindiriyor. Bazilarinda lekelenme hatta kanama doguma kadar ara ara olabiliyor, endise etmeyin bence…
Canım geçiyor artık bak yavaş yavaş. Bi kaç güne inşallah oda geçer canım. İyi yapmışsın valla . Çok şükür iyiyim bende canımValla Kızlar kardeşime geldim okullar açılmadan bi kaç gün daha kalayım diye 3 gündür kusmuyorum bulantım yok ama tiksinmem ve iştahsızlığım yok yine de canımın istediği bişey olduğunda rahatlıkla diyebiliyorum. Şükürler olsun bulantılarım tamamen azaldı. Tiksinmem ve iştahsızlığımda biterse rahatlıkla yiyebilirim artık istediğimi. Kardeşimde de pek giremedim. Sen nasılsın canım?
Erkek gibi canımBana tahminde bulunmayan arkadaşlar sizde tahminde bulunur musunuz Eki Görüntüle 3123116
Erkek benzettim ben canımBana tahminde bulunmayan arkadaşlar sizde tahminde bulunur musunuz Eki Görüntüle 3123116
Ya canım sen ne yazsan ben onları yaşıyorum resmen tesadüfmü bilmiyorum amaKızlar çok saçma bi şey sorcam aldığı nefes yetmiyor gibi hisseden oluyor mu? Sanki nefes almayı unutmuşum maraton koşmuşum da nefesim yetmiyor gibi oluyor bazen. Şu an mesela oturduğum halde bunu yaşıyorum, oksijen seviyem mi düşük acaba![]()
Buna daha önceki mesajlarımdan alıntı yapayım,Kızlar çok saçma bi şey sorcam aldığı nefes yetmiyor gibi hisseden oluyor mu? Sanki nefes almayı unutmuşum maraton koşmuşum da nefesim yetmiyor gibi oluyor bazen. Şu an mesela oturduğum halde bunu yaşıyorum, oksijen seviyem mi düşük acaba![]()
O his zamanla daha da artacak canım.....aklıma gelen ilk sebep bebek yukarı yaslaniyordurişte gerçekten o zamanlar nefes almak çok zorr
bebek büyüdükçe organları yukarı itiyor bu da göğüste sancı, nefes alamama gibi his sanki aldığım nefes yetmiyor gibi geliyordu bana mesela......
Sen=ben demektirYa canım sen ne yazsan ben onları yaşıyorum resmen tesadüfmü bilmiyorum ama3 gündür bu sorunu yaşıyorum ve dün ablama dedim nefesim yetmiyor bazen diye
![]()
Ay o kadar büyüdü mü kiBuna daha önceki mesajlarımdan alıntı yapayım,
O his zamanla daha da artacak canımminseo , bebek büyüdükçe organları yukarı ve arkaya doğru itiliyor, Buna bağlı olarak ileriki haftalarda nefes alamama, çok sık nefes alma, çarpıntı, tuvalet tutamama veya çok sık tuvalete çıkma, en ufak bir yemekten sonra miden ağzına geliyor sanki gibi bir his oluyor.
Ek olarak havalar sıcak ya nem yüksek belkide o etkili olmuştur.
Evet yaa aynen öyle haftalarımız aynı ya belki ondan benzer sıkıntılar yaşıyoruz galibaSen=ben demektir
Ay o kadar büyüdü mü kirahim artık leğen kemiğini kaplamış belki de dediğin gibi onlar ittiriyor çok acayip cidden
kasık ağrılarım arttığından beri oldu bende bu 2 gündür nefes nefese kalma, gece yatakta sağa sola dönerken rahim sancıları her dönüşümde uykumdan uyanıyorum resmen yerine sığmıyor artık rahim
![]()
Aynı durumu yaşıyorum bende iştahım hiç yok ama midem hep gürlüyor yesem midem bulanacak diye korkuyorum tiksinmem geçmedi çok şükür bulantım yok ama dediğim gibi tiksinmem oluyor maalesef ve hep açımKızlar sabahla akşam arası neler yiyorsunuz? Meyve kuruyemiş yesem midem gurulduruyor yemek yemek istesem ne yiyeceğimi şaşırıyorum. İştah yok ama mide arıyor
Aynen canım senle birebir gidiyoruz resmenEvet yaa aynen öyle haftalarımız aynı ya belki ondan benzer sıkıntılar yaşıyoruz galibaAyy iyi olalım da büyüsün bebişler
![]()
56,5 larda hamile kalmıştım bu sabah 54 çıktım tartıdaKilo durumlari nasil kizlar?
Evet canım ya aslında mutlu oluyorum yalnız hissetmiyorum kendimiAynen canım senle birebir gidiyoruz resmen![]()
45 le hamile kaldım 48 im şuan dün tartıldım ama tokken tartıldımKilo durumlari nasil kizlar?
Cok iyi bence...56,5 larda hamile kalmıştım bu sabah 54 çıktım tartıda
Boy kisa ise okey de sanki dusuk mu kilonuz45 le hamile kaldım 48 im şuan dün tartıldım ama tokken tartıldım![]()
Bizde herkes zayıf yaBoy kisa ise okey de sanki dusuk mu kilonuz![]()