- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #3.961
Bekliyorum aşkım3-4 haftaya haber vericem sana beklemede kal![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum aşkım3-4 haftaya haber vericem sana beklemede kal![]()
Yani ben de her şeyin iyi olduğunu duyayım ben rutinimde olayım ayda bir gideyim istiyorum. Şu an ulaşamadığım şey bu olduğu için. Eminim ayda bir randevu evresine geçince merak endişe heyecan özlem hepsi olacaktır.12 haftalık olana kadar rahat nefes almak yok bize bende çok tedirginim hele ki doktor ayda bir çağırmaya başlayınca insan meraktan deliriyor
Oo bi daha gittiğinde 7+2 olcaksın kesin görürsün balım hiç üzülme betanda maşallah güzelmişGeçen perşembe gittiğimde 5+2 ölçtü meali sata göre o gün 5+6 ydi. İçini görmedi normal dedi, Reglim 30/31 günde bir oluyor. İki hafta sonra gel dedi betam en son 17.000 di. Yani yine üçüncü kez endişe korku var ama bu sefer başından beri koku hassasiyetim var her şeyin kokusunu alıyorum. Hamile olduğumu duyurmak istemiyorum her şeyin kokusunu söyleyerek insanaların gözüne batacağım diye şey ediyorum hatta. Bulantım da var. Göğüs hassasiyetim son dört gündür var. Bakalım nasip ya tevekkül ediyorum. Erkek istememin sebebi de duygusal olarak bana yakın hissediyorum o yüzde. Eşim de kız istiyor![]()
İnsan böyle hamilelik süreci hele tamamiyle böyle hep bi tık sonrasını isteyeceğizYani ben de her şeyin iyi olduğunu duyayım ben rutinimde olayım ayda bir gideyim istiyorum. Şu an ulaşamadığım şey bu olduğu için. Eminim ayda bir randevu evresine geçince merak endişe heyecan özlem hepsi olacaktır.![]()
Aminn inşallah tüm dediğin güzel şeyler hepimiz için olsun inşallahİnsan böyle hamilelik süreci hele tamamiyle böyle hep bi tık sonrasını isteyeceğizsağlıklı bir gebelik süreci, doğum süreci, lohusalık süreci diliyorum hepimize
![]()
Ben şuan 5+6 yım ve iki gündür miğde bulantım var çok zorlsnıyorum yemek yiyemiyorum ve tansiyonum düşüyor gibiKızlar 10 hafta olduk aşırı gece miğde bulantısı yaşıyorum varmı benim gbi olan
Yaa yerimm minik babyyyMerhabaa kızlarr, az önce kontrolden çıktık ve çok şükür bebeğimizin kalp atışını duydukkendisi şuan yarım santim bile değil ama kalbi gümbür gümbür atıyor çok şükür
tabloda kalp atışı güncelleyebilir misiniz? 6+1 de duyduk
Herseydenbitutam
Ayy kızlarr çok heyecanlanıyorum diz böyle yazınca kontrolüme de az kaldıGünaydın Kızlar, Bende cuma günü gittim doktora 7+5 de kalp atışını duyduk her şey yolundaymış benden istenen kan testlerimde çok güzel çıktı maşallahTırtılımda biraz büyümüş benim çok gazım olduğu için asla karnımdan göremiyoruz alttan muayene oldum kalp atışını duymakta ayrı bir evre ayrı bir heyecanmış gerçekten
Herseydenbitutam
Herseydenbitutam
Oha o bile farkediyor he yeni şeyler öğremek güzel vallahiBende gittiğimde 7. Haftadaydik tam ama doktor 6. Haftaya uyumlu dedi sebebini sorduğumda gec yumurtlama olmus olabilir dedi
İlk hamillgmde tüm ülke takvmlerne bakmstm hepsi kız diyordu ama oğlum oldu![]()
Amin kuşummMerhaba kızlar, bugün doktora gittim, perşembe günü betahcg sonucu 107 (5+4) ultrasonla baktı, rahim incelmiş yani düşük yapmışım. Hayırlısı olsun napalım bi daha ki sefere artık.
Herkese sağlıklı mutlu tadını çıkararak gebelik diliyorum. İnşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır.![]()
Yuh yaa okadar para veriyon birde üstüne bu muamele çok kötü yaa inşallah erken çıkarmerhabalar , özel ataşehir genetik de fetal dna testi yaptırdım , 16500 tl ödedim 10 iş günü geçti sonuç çıkmadı 11 iş günü aradım test yaptıklarını ama sonuç alamadıklarını tekrar test başlattıklarını söylediler benden yeni kan da alınmadı. ne zaman çıkar diyorum belli değil diyorlar nasıl güveneyim ben bu labın sonucuna şimdi böyle bir şey yaşayan oldu mu . asla tavsiye etmiyorum bu laboratuvarı süreç zaten zor iyice zorlaştırıyorlar.
Yaa yerimm hoşgeldin balımmmerhaba güzel annelerim, 7+1 ile bende aranıza katılmış bulunuyorum. İlk gebelik, yaş 28, sat 15 ekim fakat gebelik kesemiz 7+1 ile uyumlu olduğunu söyledi doktorumuz biz geçen hafta 6+2 gittiğimizde kalp atışı duyamadık cumartesi randevumuz var çok heyecanlıyım :))
Ayy evet bendeee ayy rabbim gönlümüze göre nasip etsin vallahiSanki bu sene kız senesi gibi yaben de kız hissediyorum ama sağlıklı olsun da
![]()
Ben erkek hissediyorum kızlar toteminizi bozuyorum biraz amaAyy evet bendeee ayy rabbim gönlümüze göre nasip etsin vallahi
Ben erkek hissediyorum kızlar toteminizi bozuyorum biraz ama![]()